Unicorns & Fairytales
Diary My life Op stap Personal uitstappen

Center Parks, de eerste vakantie van Lex

Vroeger als kind gingen we bijna elk jaar naar Center Parks. Samen met mijn tante, nonkel en neef. Oh dat was altijd pure fun. Voor kinderen is dit toch echt wel de max. Toen oma en opa vroegen of we in de Paasvakantie iets gingen doen, boekten we snel een midweek Center Parks in Erperheide.

 

Center Parks Erperheide

Pure nostalgie. Al is er veel veranderd. Er is een binnenspeeltuin die echt de moeite is, er zijn meer activiteiten die ik me kan herinneren en de kinderboerderij had ik ook nog nooit gezien. Ik ben hier duidelijk al lang niet meer geweest. Maar wat is dit een leuke Center Parks. Je kan er ook voor kiezen om heel dicht bij de paardjes te zitten, een echte pony vakantie… Dat had nog iets voor mij geweest, ik was dol op paarden.

center parks - unicorns & fairytales

Fun Fun Fun

Vince is de laatste tijd dol op graafmachines. Hij kon zich dan ook helemaal uitleven in de speeltuin. Het weer was oké maar nog niet hoe het zou moeten zijn. Gelukkig was er ook Baluba, een grote binnenspeeltuin. Die was wel écht te gek. Waarom was deze er niet toen ik kind was? Nee echt, vooral die ruimte waar ze met foam balletjes konden schieten. Natuurlijk konden we Vince moeilijk wegslaan van de grote blokken. Hij bouwde samen met opa een groot huis. Die geweldige opa heeft een hele week gespeeld met Vince… pure liefde.

center parks - unicorns & fairytales

Lex zijn eerste vakantie

Voor Lex was het zijn eerste vakantie. Het ging vrij goed maar hij zit waarschijnlijk in een ontwikkelingssprong. Hij at plots veel meer, was soms wat hangerig en werd ‘s nachts een keer meer wakker. Dat zorgde voor korte nachten en af en toe een Vince die ook wakker werd. Bovendien was het er ook erg koud ‘s nachts. Best een nadeel. Ze zetten automatisch de verwarming af wanneer er geen licht en beweging is in het huisje. Maar dat was toch niet zo optimaal voor de kleine kids. Nochtans zaten we in een kinderbungalow. Weliswaar niet de vernieuwde, waar ik enorm benieuwd naar ben. Volgende keer?

center parks - unicorns & fairytales

Bezoek

De tweede dag kwamen de nichtjes met hun mama en oma op bezoek en ook mijn metekindje, de meter en peter van Lex en manlief. Die kon deze week niet mee omdat hij moest werken. Het was wel leuk hem te zien, al was het een dagje. Vince had een ongelooflijk leuke dag. Met nonkel Sven gingen de twee dikke vrienden van de glijbaan. Schaterlachjes!

center parks - unicorns & fairytales

Aquamundo

Het grote zwemparadijs is echt superleuk. Als kind is het de max. Ik vond het altijd superspannend om in de buizen te gaan en in de wildwaterbaan. Ik ging wat nostalgie opsnuiven en ging op mijn eentje even overal in. Maar wat me opviel is dat het allemaal veel minder spannend is als volwassene. Leuk, dat wel, maar minder spectaculair. Vince vond het allemaal gewoon geweldig en het toverde een grote lach op zijn gezicht en dat is wat telt.

center parks - unicorns & fairytales

Hello Fresh box in Center Parks

We lieten een Hello Fresh Box in Center Parcs leveren (ja dat gaat) en zo hadden we eten voor 3 dagen. De producten zagen er ongelooflijk goed uit, waren zeker vers en gevarieerd. Dingen die makkelijk te maken zijn en die ook nog eens niet zo alledaags zijn. Een beetje ‘anders’. Omdat ons bezoek bleef eten moesten we wat improviseren en maakten we met de ingrediënten een beetje ‘vanalles’. Er werd enorm van gesmuld en nu begin ik al een beetje te denken om een abonnement aan te vragen… Het is echt wel de moeite eigenlijk.

hello fresh - unicorns & fairytales

Voor herhaling vatbaar

We willen zeker nog eens terug. Wie weet gaat het nog sneller zijn dan we denken want onze vakantieplannen voor de zomer zijn in het water gevallen en we hebben voorlopig nog geen plannen. Maar wel vakantie… Dus… Met vrienden lijkt het me ook wel leuk. Enkele gezinnen bij elkaar, een grote bungalow of enkele huisjes naast elkaar.

center parks - unicorns & fairytales

 

Wij hadden in ieder geval een heel toffe midweek. En het weekend beloofd ook leuk te worden met een brunch en de 3e verjaardag van Vince op de planning! Hoe was jullie eerste week van de Paasvakantie? 

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Kool Family
  8 april 2017 at 13:19

  Ziet er ontzettend tof uit! Wij hebben ook de ervaring dat er altijd een grote ontwikkelingssprong komt op vakantie.

  • Reply
   Nathalie
   8 april 2017 at 18:08

   Is dat echt waar? Vermoeiend he! hij is natuurlijk 3 maanden… is een beruchte leeftijd he…

Leave a Reply