Unicorns & Fairytales
miniverte - unicorns & fairytales
Fashion fashion kids Webshoptips

Webshoptip | Miniverse

Deze vrolijke webshop zou ik graag aan jullie voorstellen, moest je hem nog niet kennen. Met hun uitgebreide collectie kinderfashion en eigen collectie is het weer een pareltje tussen de webshoptips. Miniverse is een webshop om aan je lijstje in favorieten toe te voegen.

 

Miniverse webshop

Miniverse is een hele leuke webshop. Misschien wel één van de leukste tot hiertoe. Gewoon de vormgeving van de website alleen al… Je wordt er instant vrolijk van. Er is duidelijk veel moeite in gestoken. Dat beetje meer dan enkel maar de kledij en spullen die ze verkopen. De verschillende categorieën zijn baby, jongens, meisjes, decoratie en speelgoed en je kan kiezen uit een enorm groot aanbod van verschillende (toffe) merken. Je vindt hier sowieso altijd iets. Ook de leuke hangwieg die bij ons thuis hangt kan je hier vinden. Dit is weer zo’n webshop waar je maar beter niet teveel op gaat kijken want binnen no time is jouw portemonnee leeg.

miniverse - unicorns & fairytales

Miniverse: hun eigen label

Ze hebben niet enkel een ruim aanbod van verschillende (kei toffe) merken, ze hebben ook hun eigen merk. Die collectie is leuk, heel leuk! Wij kozen de sweater voor Vince en onesie voor Lex met de bollen. De collectie is speels en stoer en geschikt voor meisjes én jongens. Lex is ook heel erg blij met Nilo, zijn nieuwe fluffy friend.

miniverse - unicorns & fairytales  miniverse - unicorns & fairytales miniverse - unicorns & fairytales

 

Styleservice

In 6 stappen kan je jouw kind laten stylen. Het enige dat je hoeft te doen is een beetje informatie invullen over je kind, zijn postuur, de voorkeuren van kleuren en voor welke gelegenheid het is. De rest doet Miniverse voor jou. Je kan ook een budget instellen. De outfits worden naar jou gestuurd en wat je niet wil houden stuur je terug. Laat je verrassen. Handig!

miniverse - unicorns & fairytales

 

Kennen jullie Miniverse al? Nee? Ga dan maar snel een een kijkje nemen in deze leuke webshop

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply