Unicorns & Fairytales
toverland - unicorns & fairytales
Buiten spelen moederschap My life Op stap Personal pretparken uitstappen uitstappen in openlucht

Een dagje op stap naar Toverland

We gingen in de krokusvakantie een dag op stap naar Toverland. Dat is een attractiepark in Nederland, Sevenum. Anderhalf uurtje rijden van waar we wonen. We gingen op aanraden van mijn neef, die we opnieuw mee uitnodigden. Hun zoontje Yaro is 6 dagen ouder dan Vince, ideale speelkameraadjes (en familie!). Toverland is ideaal voor kinderen van hun leeftijd (en ouder). Kijk je mee? 

Toverland

Het attractiepark Toverland heeft een grote binnenruimte met allemaal leuke attracties voor groot en klein en ook buiten zijn er leuke dingen, vooral Railways. Jammer genoeg waren de meeste buitenattracties met dit koude winterweer gesloten maar we komen er zeker voor terug als ze open zijn. Op hun website kan je makkelijk zien welke gebieden er gesloten zijn, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Rondom Toverland zijn enorm veel vakantieparken waar je kan verblijven. Dat maakt dus van  dit attractiepark een leuk uitje tijdens je vakantie.

lees ook: Leuke uitstappen in de Krokusvakantie

toverland - unicorns & fairytales

toverland - unicorns & fairytales toverland - unicorns & fairytales toverland - unicorns & fairytales toverland - unicorns & fairytales toverland - unicorns & fairytales toverland - unicorns & fairytales

Leuke attracties

Vince is nogal een bangerik. We zijn zo ooit eens naar een park geweest en hij wou NERGENS in. Later bleek nou wel dat hij wat ziek was maar meestal durft hij ook gewoon niet. Geen idee hoe het kwam (waarschijnlijk omdat papa hem in het begin gewoon meenam) maar hij wou bijna overal in! Vooral in diegenen waar ik misselijk in werd hahaha. De attracties zijn ideaal voor hun leeftijd. Hij ging zelfs in de Railway. Ik ook! Superleuk! Jammer dat die van buiten gesloten waren want dat zouden erg leuke zijn, heb ik me horen vertellen. Zowel voor groot als klein is hier vanalles te doen. Ook kan je er lekker eten! Niet teveel junkfood, maar ook gezonde slaatjes en broodjes. Dat vind ik toch ook een pluspunt.

toverland - unicorns & fairytales toverland - unicorns & fairytales toverland - unicorns & fairytales toverland - unicorns & fairytales

 

Fijn indoor speelgedeelte

Er is ook een indoor speelgedeelte voor kleine en grotere kinderen (binnen). Ideaal bij kouder weer en in de wintermaanden. Laat ze los, ze zullen zich wel amuseren. Vince ook, hij zag een grote klok waar je kan inzitten. Daar kregen we hem maar moeilijk terug uit.

toverland - unicorns & fairytales toverland - unicorns & fairytales

Heerlijk rustig

Wij gingen in de krokusvakantie. In Nederland hebben ze later vakantie dus het was lekker rustig in het park. Veel Belgen natuurlijk 😉 We moesten nergens te lang aanschuiven, wat toch een voordeel is met kleine ongeduldige kinderen. Ik raad dit park zeker aan iedereen aan. Wij willen graag in de buitenattracties dus ons kan je ook opnieuw verwachten!

toverland - unicorns & fairytales toverland - unicorns & fairytales toverland - unicorns & fairytales toverland - unicorns & fairytales toverland - unicorns & fairytales toverland - unicorns & fairytales toverland - unicorns & fairytales

toverland - unicorns & fairytales

 

Leuke show

Ook is er een fijne show: Toos Tovershow. Met leuke toverkunstjes, leuke liedjes en dansjes en nadien blijven ze nog even voor de foto. Yaro en Vince stonden op de eerste rij en genoten ervan! Ze hebben met veel bewondering de show gevolgd.

toverland - unicorns & fairytales toverland - unicorns & fairytales toverland - unicorns & fairytales

Ben je nog op zoek naar andere leuke uitstappen? Ik heb hier de leukste uitstappen verzameld.

Zijn jullie al eens naar Toverland geweest? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Roelina
  2 maart 2018 at 07:00

  Nog nooit geweest maar staat hoog op de agenda!

  • Reply
   Nathalie
   3 maart 2018 at 13:46

   Zeker doen! Vooral eerst kijken welke areas er zeker open zijn

 • Reply
  Delphine The Green Petrolhead
  2 maart 2018 at 12:19

  We gaan straks ook alle parken van de BENELUX moeten aflopen vrees ik nu ze groter wordt.

  • Reply
   Nathalie
   3 maart 2018 at 13:46

   hahaha, ja zeker doen! Wij gaan binnenkort naar Europapark in Duitsland!

 • Reply
  Lynn Mahieu
  4 maart 2018 at 10:12

  Ik ben er nog nooit geweest maar het lijkt me een leuk idee voor later! Het lijkt me op de foto’s een goed park voor mensen met hoogtevrees, klopt dat? Dan kan ik mijn vriend misschien ook eens ergens in krijgen… 😀

Leave a Reply