Unicorns & Fairytales
Musthaves Webshoptips

Mijn eigen juffenstempel van Liefhebberen

Yes! Ik heb een eigen juffenstempel. Na 10 jaar lesgeven mag dat wel eens. Ik heb hem van Liefhebberen.  Liefhebberen is de webshop van Marrit de Jong, zelf een leerkracht. Ik ben van mening dat je als juf nooit genoeg stempels kan hebben. Een eigen juffenstempel is dan ook meer dan welkom.

 

Liefde voor stempels

Kinderen (en leerkrachten) houden van stempels. Ze zijn handig en leuk. Ik laat mijn kinderen zelf een stempel kiezen wanneer ze iets correct verbeterd hebben of waneer ze een opdracht afhebben. Dat stimuleert hen. Ik heb standaard een potje met stempels klaarstaan.

Persoonlijke stempel

Heel leuk is een persoonlijke stempel. Daar kan je je persoonlijke boeken in de klas mee markeren of bijvoorbeeld de agenda of een blaadje mee afstempelen. Liefhebberen heeft voor mij een stempel op maat gemaakt. Het kwam thuis in een leuk katoenen zakje. Ben er heel blij mee.

liefhebberen - unicorns & fairytales

Liefhebberen

Liefhebberen is opgericht door Marrit de Jong. Ze is leerkracht van groep 6, 7 en 8 op een Jenaplanschool. Ze doet dit met veel plezier en haar lievelingsvak om te geven op school is dan ook cultuur: lekker tekenen, schilderen en knutselen met de kinderen. Omdat ze het liefst zelf met iets bezig is, is ze begonnen met Studio Liefhebberen. Eerst maakte ze samen met haar moeder zelf kaarten en nu maakt ze ook stempels en stempels op maat. Heel vaak voor juffen en meesters maar ook logo’s, geboortestempels, familiestempels enz… Ze kan van alles we een stempel maken. De ontwerpen zijn gratis en ze past ze aan tot je tevreden bent. Zo is elke stempel uniek. Marrit doet dit allemaal in haar kleine appartement in Amsterdam dat al volstaat met spullen voor Liefhebberen.

Liefhebberen - unicorns & fairytales

Liefhebberen - unicorns & fairytales

Liefhebberen - unicorns & fairytales

Letterpress en mooie kaarten

Binnenkort gaat ze beginnen met Letterpress! Haar mooie trapdegel uit 1800 staat helemaal klaar om gebruikt te worden. Hierop kan ze prachtige kaarten drukken. Persoonlijke kaarten voor verhuizingen, geboorten, trouwen, feestjes etc. Dit leuk kaartje van een unicorn vond ik uiteraard wel héél leuk…

Liefhebberen - unicorns & fairytales

Leuke korting

Ik mag een korting geven op je bestelling: een gratis katoenen opbergzakje en 5% korting op middel en middel luxe stempel op maat. Geldig tot 15 juni 1026! Code:U&F1506.

Benieuwd naar de leuke stempels en kaarten van Liefhebberen? Of wil je misschien een stempel laten maken?  Klik dan snel hier.

You Might Also Like...

1 Comment

 • Reply
  Ilse van Kreanimo
  15 mei 2016 at 10:25

  Ohhhh, ik ben al zo lang aan het denken om een stempel te laten maken voor achter op de tekeningen van mijn leerlingen.
  Ik twijfel omdat ze toch al in het eerste en tweed middelbaar zitten en kinderachtige dingen niet zo leuk meer vinden…
  Maar zo’n ‘like’ lijkt me toch nog wel te kunnen!

  Leuk dat je zo een code mag weggeven!

Leave a Reply