Unicorns & Fairytales
Playmobil 123 - unicorns & fairytales
Ontwikkeling Spelen Winactie & Give away

Playmobil 123 & WIN | spelen

Wat is het toch leuk om te spelen met je peuter. Playmobil is één van de dingen die al heel lang bestaan. De onderdelen zijn wel best klein en fijn maar daar spelen ze nu goed op in. Playmobil 123 is speciaal ontwikkeld voor peuters. Vandaag kreeg Vince een pakje aan.

 

Ik ben enorme fan van speelgoed waarbij de fantasie geprikkeld wordt. Met Playmobil 123 gaat dit zeker. Ik ontdekte Playmobil 123 op het Playmobil event waar ik *HIER* meer over schreef. Ik merk ook als juf dat kinderen houden van dit soort speelgoed. Ik gebruik Playmobil ook vaak tijdens mijn lessen Godsdienst. Je hebt er een Ark van Noah van en die kan ingezet worden tijden een les bibliodrama. Dan kunnen de kinderen het verhaal naspelen. Maar Playmobil wordt ook gebruikt in bijvoorbeeld andere soorten kindertherapie. Omdat het net laagdrempelig is om verhalen mee te vertellen.

Playmobil 123 - unicorns & fairytales

Playmobil 123 - unicorns & fairytales

Vince vond uiteraard de doos al geweldig zoals de meeste kinderen van zijn leeftijd. Soms kan je hen meer plezier doen met de verpakking dan met de inhoud. Maar kom, we wilden er toch wel graag mee spelen.

Playmobil 123 - unicorns & fairytales

Playmobil 123 - unicorns & fairytales

Playmobil 123 - unicorns & fairytales

In de doos zat een wagen met een trailer en een paardje. Alles wat rijdt is heerlijk voor de kleine mannen. Toet toet en broemmm broemmm : daar gaat de auto. Playmobil 123 heeft een mooi design en is groter dan Playmobil. Ideaal voor de kleinere kindjes zoals de verpakking al zegt: kinderen van 1 to 3 (en ouder ook natuurlijk). Geen kleine stukjes die in de mond kunnen verdwijnen.

Wij zijn alvast overtuigd en blij met deze versie van Playmobil. Leuk dat de kleinsten nu ook kunnen spelen. We halen vaak de mannetjes een keer boven om samen te spelen. Vince begint tegenwoordig (hij wordt 19 maanden) meer en meer fantasie te krijgen. Dan geeft hij zijn knuffel bijvoorbeeld drinken, poetst hij de vloer en doet alsof hij eet. Wij vinden dat allemaal prima. Zo worden ze groot en ontwikkelen ze.

Wil je graag het assortiment van Playmobil 123 eens bekijken? Klik dan *HIER*.

 

<<<<< WIN WIN WIN WIN >>>>>

Zou jij ook graag deze doos Playmobil 123 ontvangen? Jij kan namelijk weer een exemplaar winnen. Wat je hiervoor hoeft te doen is geen onbekend feit meer… GOOD LUCK!

Via facebook

❤ Het zou leuk zijn moest je Unicorns & fairytales liken
❤ Zet onder de winactie foto in de comments voor wie jij wil winnen
❤ Voor een extra kans kan je de foto ook delen op je eigen pagina.

Via Instagram

❤ Volg Unicorns&fairytales (@nathalieke7)
❤ Like de originele foto van de winactie.
❤ Tag een vriend en zet in de comments voor wie jij dit wil winnen

Via mijn blog

❤ Laat in de comments na voor wie je dit graag zou winnen.

 

Wegens een tripje naar New York maak ik de winnaars van alle winacties deze week (en er zijn er veel!) bekend op 8/11 indien mogelijk. Wil je graag de andere winacties die op mijn blog lopen nog eens bekijken? Klik dan op de volgende links:

 

Veel succes! 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

26 Comments

 • Reply
  Karin de Zwaan
  30 oktober 2015 at 07:53

  Ik zou dit graag winnen voor ons zoontje. Die ook 19 maanden is 🙂

 • Reply
  Sofie de neve
  30 oktober 2015 at 08:18

  Oh, deze kende ik nog niet, maar zien er zalig uit voor zoontje van 2 jaar en binnenkort zijn zusje van nu 4 maand, die al volop alle speelgoed begint te ontdekken!

 • Reply
  Cathelijne
  30 oktober 2015 at 09:10

  Ik doe graag mee voor mijn pleegdochtertje van twee! Want meisjes spelen ook met auto’s! 🙂

 • Reply
  Sybile
  30 oktober 2015 at 09:33

  Ik neem ook deel voor mijn beste vriendin haar zoontje die verzot is op Playmobil! Leuke winactie. Xx

 • Reply
  Kristin
  30 oktober 2015 at 09:49

  Ik doe graag mee voor de kleutertjes op school! Een uitbreiding op de Playmobil 123 die nu reeds in de klas ligt (een extra cadeautje v de Sint)?!

 • Reply
  Kim
  30 oktober 2015 at 11:50

  Ik wil graag meedoen voor mijn zoontje van 2 die gek is op auto’s en dieren.

 • Reply
  Marieke
  30 oktober 2015 at 11:57

  Wauw, wat een leuke winactie opnieuw!! Mijn tweelingdochtertjes zouden dit zeker en vast super vinden, dus hopelijk maak ik toch een kleine kans om dit te winnen 🙂

 • Reply
  Sonja Hubregtse
  30 oktober 2015 at 12:45

  Mijn zoontje is gek van paarden. Hij kan met deze geweldige doos heel wat avonturen gaan beleven. Hij heeft zelf de 123 playmobil boerderij, dus zou de auto het paardje kunnen vervoeren van en naar de boerderij. Uren speelplezier dus !

 • Reply
  Ann Raepsaet
  30 oktober 2015 at 13:42

  M’n dochtertje Helena en Vince verschillen maar 1 dagje dus wij zitten nu ook in de fase van de fantasie 🙂 We hebben nog geen speelgoed van playmobil maar ik herinner me wel dat ik er zelf mee gespeeld heb als kind, lang, heel lang geleden 🙂
  Willen we graag uitproberen natuurlijk!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  30 oktober 2015 at 14:53

  Dat ziet er erg leuk uit! Playmobil vind ik net als duplo een klassieker!

 • Reply
  Hanne
  30 oktober 2015 at 17:18

  Wij doen héél graag mee … het favoriete speelgoed voor als Elias zijn vriendjes op playdate komen!

 • Reply
  Nicole
  30 oktober 2015 at 21:56

  Zoals altijd weer een te gekke winactie! Ik zou deze graag willen winnen voor mijn neefje (4) die hier dit jaar Sinterklaas komt vieren 🙂 Heb ook meegedaan op Instagram!

 • Reply
  Liesbet Rombaut
  30 oktober 2015 at 22:38

  Fijne reis!! Ik doe graag mee voor mijn dochtertjes van 1 en 3.

 • Reply
  Linda de Bode
  30 oktober 2015 at 23:12

  Wat leuk dat het poppetje op het paardje kan zitten. Onze Evie is dol op Playmobil, maar sloopt alles van haar zussen. Ze trekt zelfs de hoofden en haren eraf. Met deze set kan ze geen kwaad en kan ze naast haar zussen spelen

 • Reply
  Iris
  31 oktober 2015 at 09:48

  Ik zou dit graag winnen voor mijn zoontje van net twee, die is gek op ‘grote mensen situaties’ speelgoed ☺

 • Reply
  elisabeth
  31 oktober 2015 at 12:26

  origineel verjaardaskado voor kleindochter lise

 • Reply
  Laura
  31 oktober 2015 at 14:09

  Dit is heel gaaf speelgoed! Ik heb het eens eerder gekocht als cadeautje en als ik deze zou winnen is het voor mn neefje die bijna 1 jaar wordt. Hij heeft er dan nog lang plezier van 😉

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  31 oktober 2015 at 20:53

  ik doe graag mee voor onze tweeling Lucas & Eva 😀

 • Reply
  Ellen Vogelzang
  1 november 2015 at 17:21

  Ik zou deze graag willen winnen voor mijn zoontje Mads van 20 maanden, hij is gek op auto’s en dieren (Hij zegt “paard hihi”)

 • Reply
  s.brissinck
  3 november 2015 at 21:24

  hele leuke actie.als kind speelde ik uren met playmobiel.jammer genoeg is mijn collectie in de loop der jaren verloren gegaan.verhuis,uitgeleend aan anderen en niet meer in bruikbare staat… zonde. zou het fijn vinden om via mijn zoontje de traditie verder te zetten.van mijn eigen papa kreeg ik na elk tandarts of doktersbezoekje iets van playmobiel.mijn zoontje is nu achttien maanden en zit in dezelfde fantasiefase als jouw kapoentje.hij is gek op vroemvroems auto’s en paaaaaaaaaaaaatjes.dus ik waag graag een kans.leuk voor sint of kerst.

 • Reply
  linda
  6 november 2015 at 11:11

  Mag ik ook mee doen? Je weet al dat ik erg nieuwsgierig ben naar playmobil 1-2-3 en wil hier graag kennis mee maken!

  • Reply
   Nathalie
   6 november 2015 at 15:54

   Natuurlijk mag je meedoen

 • Reply
  Evy
  29 november 2015 at 14:01

  Ik wil dit graag winnen voor ons zoontje Vinn (18 maanden) x

  • Reply
   Nathalie
   29 november 2015 at 15:45

   Sorry Evy, deze winactie is voorbij. Je kan nog wel een badspeeltje, een voucher van spreadshirt en een jas van iglo+Indi winnen…

 • Reply
  Kim
  30 november 2015 at 23:17

  Jammergenoeg te laat voor deze mooie Winactie :-/
  Maar wou wel eens weten waar je de mooie zwart-wit speelmat
  vandaan hebt …

  • Reply
   Nathalie
   1 december 2015 at 12:30

   Dat is van OYOY. Je kan hem kopen bij Playbyrewind, waar ik ook al een blog ober schreef. Even in de zoekbalk intypen 🙂

Leave a Reply