Unicorns & Fairytales
Diary Uncategorized

Diary 13 | playmobil en pakjes

Dear Diary,

Een drukke week voor mama met haar klasje. Het mooie leven is nu echt wel voorbij. Vince gaat lekker weer spelen bij de onthaalmoeder en is dat alweer goed gewoon. Kiekeboe spelen met de kindjes en lekker smullen van de steeds vers klaargemaakte hapjes van tante Inge en tante Gitte. Hij doet nu ook al meer stapjes per dag maar wil toch nog liever kruipen, dat is veel sneller.

nununu - unicorns & fairytales

Deze week kwamen er leuke pakjes binnen. Vince zijn overall van NUNUNU, een bestelling van Zara voor zowel Vince als mama, leuke schoentjes waarover binnenkort een blogje komt en nieuwe producten om uit te testen van Saars (waar ook een blogje over komt) en die we al goed konden gebruiken. Vince heeft namelijk een verkoudheid en één van die producten die ik uittest is een balsem voor verkoudheid. Even op de borst, rug en voetzolen smeren en nadien te slapen leggen. Het zou moeten helpen. Vince heeft al twee dagen als een roosje geslapen dus ik denk dat het zijn werk doet! Maar zoals ik al zei kan je er meer over lezen binnenkort.

Je kan trouwens ook nog steeds meedoen aan de winactie van Groovy Magnets en mezelf. Ik mag dit leuk magnetisch behang weggeven en een dierenpuzzel naar keuze. Nog niet meegedaan? Dan zou ik zo snel mogelijk even een reactie achterlaten op dit blogje. Je kan ook via instagram of Facebook meedoen. Tot en met dinsdag. Go go go!

IMG_0371

Maar dit weekend stond er ook iets heel leuks op de planning. We waren namelijk uitgenodigd op het Playmobil Event om de lancering van de productlijn van de Super 4-helden van Playmobil te vieren! Ik ging samen met mijn schoonzus en Vince zijn nichtje. Je kan deze leuke serie trouwens volgen op Netflix! Het is dus nu ook mogelijk om het na te spelen. Ik weet nog goed hoe dol ik vroeger was op Playmobil. Ik kon er uren mee spelen. Het speelgoed wordt ook steeds leuker en uitgebreider.

playmobil2playmobil4 playmobil3

Wanneer manlief en ik door de gangen in de speelgoedwinkels lopen zijn we soms jaloers. Toen wij klein waren was er al veel maar wat ze nu allemaal hebben…daar konden we enkel van dromen. Enfin, het was superleuk. Er stonden overal tafeltjes voor de kinderen met oneindig veel Playmobil (wat tegen het einde van het event wel wat in aantal geslonken was, ik denk dat vele kinders nu thuis een hele verzameling hebben) en ook voor de allerkleinsten (waaronder Vince) was er de mogelijkheid om met Playmobil te spelen. Er was een aparte ruimte voor de kleinsten om met Playmobil 123 te spelen, de lijn voor kinderen van 1 tot 3 jaar zoals de naam al doet vermoeden.

playmobil5 playmobil6

Snoep, eten, drank, er was voor iedereen wat wils en alles was met liefde en zorg gemaakt. Niet gewoon een broodje met kaas. Nee hoor, een broodje met kaas, nootjes, een dressing en waterkers. Een wit of rood wijntje was er ook. Top! We zagen twee afleveringen van de Super 4 helden en nadien kregen we de kans om ze ook te ontmoeten. Vince was verkocht en wou ze allemaal een kusje geven. Smelt…

playmobil8 playmobil9 playmobil10

Na een drukke middag zaten we nog niet goed en wel in de auto en onze twee superhelden sliepen.

playmobil12 playmobil11

Wij hadden dus een leuk weekend. En jullie? Wat hebben jullie gedaan? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Angelique
  14 september 2015 at 08:07

  Wat gaaf! Mijn zoontje is grote fan van playmobil en kan hier echt uren mee spelen

 • Reply
  Sylvie
  14 september 2015 at 11:09

  Dat ziet eruit als een superleuk event! Wat lief die slaapkoppies <3

Leave a Reply