Unicorns & Fairytales
netflix voordelen
Netflix

10 voordelen van NETFLIX

Nog aan het twijfelen of je NETFLIX wil of niet? Wel, laat ik even 10 voordelen van NETFLIX op een rijtje zetten voor je, misschien maakt dat je keuze makkelijker. Of heb je al Netflix en herken je deze voordelen ook? Voor mij is het de juiste keuze geweest…

♡ Geen avonden meer waarop je zegt: “Er is echt niets op televisie vanavond…”

♡ Wanneer je een serie volgt die volledig op Netflix staat kan je ze achter elkaar bekijken. Geen seizoensfinale en een half jaar wachten op het volgende seizoen… Je kan wél volgen. Herinner je “Lost”? Op de duur haak je gewoon af omdat je niet meer kan volgen.

♡ Hippe series gemist? Er staan enkele pareltjes tussen! Binnenkort deel ik mijn favorieten.

♡ Een mix van nieuwe en oude films die je kan bekijken. Veel keuze!

♡ Vaak nieuwe aanvullingen, ook van Netflix zelf. Je krijgt zelfs een persoonlijke update en verwittiging wanneer er iets nieuws is.

♡ Veel keuze aan kinderfilms en programma’s.

♡ Het is niet duur. Toch niet als je graag televisie kijkt. Voor 7,99 euro heb je al een simpel abonnement. Nog geen 10 euro per maand voor dit aanbod! Als je weet dat series op DVD al snel bijna 50 euro kosten per seizoen…

♡ Met een iets duurder abonnement kan je ook op andere apparaten streamen, zodat je niet voor de televisie hoeft te zitten! Ik neem soms mijn laptop en ga al knus in mijn bed liggen. Vooral als manlief gaan werken is…Dan bekijk ik mijn favo series.

♡ Netflix onthoudt welke aflevering je gezien hebt en begint vanaf het punt waarop je gestopt bent. Handig! Er staat ook telkens een rood balkje bij zodat je kan zien waar je gebleven bent en hoeveel je van een aflevering gezien hebt.

♡ Ben je op vakantie? Je kan ook in de landen die Netflix aanbieden Netflix streamen via Wifi! Je moet dan wel een goede verbinding hebben maar de meeste hotels/campings bieden dit wel aan. In de volgende landen kan je Netflix bekijken:

•Verenigde Staten
•Canada
•Mexico
•Caribbean
•Brazilië
•Argentinië
•Colombia
•Verenigd Koninkrijk
•Ierland
•Denemarken
•Finland
•Zweden
•Noorwegen
•Frankrijk
•België
•Duitsland
•Zwitserland
•Oostenrijk
•Luxemburg

Zijn er ook nadelen? Misschien wel, ik weet het nog niet, ik ben er nog geen tegengekomen voor mij persoonlijk. Misschien dat er ook oudere films tussen staan? Maar dat vind ik juist een meerwaarde. Netflix probeert toch steeds nieuwe films en series online te zetten.

Hebben jullie genoeg voordelen gelezen? Heb je Netflix? Kan je nog voordelen geven? Ik hoor ze graag…

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Nele
  17 april 2015 at 20:10

  Dat van dat streamen in t buitenland dat wist ik nog niet – bedankt voor de info !

 • Reply
  fieke
  18 april 2015 at 15:00

  Wij hebben al veel goeie dingen gehoord over Netflix, en hebben enkele vrienden die al een abonnement hebben. Wij kijken wel graag series, maar ik vraag me af of je wel nog iets anders doet eens je Netflix hebt? Ik lees ook wel graag, en wat handwerk af en toe. Volgens mij werkt Netflix verslavend :-). Maar dat is wellicht gewoon een kwestie van karakter hebben…

 • Reply
  Eilish (artisticstateofmind)
  18 april 2015 at 22:25

  Zo lang ik het nog kan kijken zonder te betalen, doe ik dat. Genoeg manieren om er gratis bij te komen namelijk!

 • Reply
  Evi
  20 april 2015 at 15:40

  Amaai, ik ben ook een fervente Netflix-fan! Qua filmaanbod is het minder mijn ding, want de films die erop komen heb ik allemaal al gezien, maar voor de series is het echt geweldig. Nog een tip om te overtuigen misschien is de aanschaf van een Chromechast, een soort van USB-stick die je in je televisie kan stoppen, zodat je vanop je laptop, gsm of tablet Netflix kan streamen naar de televisie. Hopla!

  • Reply
   Nathalie
   20 april 2015 at 21:06

   thanx 🙂

Leave a Reply