Unicorns & Fairytales
Netflix

Liefde is…samen Netflixen

Liefde is…samen Netflixen. Klinkt wel goed, vind je niet? Sinds Netflix in huis is zijn er geen momenten meer waarop we zeggen: “is er niets op televisie vanavond!?” Er is altijd iets op televisie…als je Netflix hebt…

En niet enkel op televisie, nee ook op je tablet, smartphone, laptop… Ik schreef al eerder een blogje over de voordelen van Netflix, nou ik kan er echt wel eentje bijvoegen: al de geweldige series en dan in het bijzonder de veelbesproken Orange is the new black. Een serietje om samen met je liefde te bekijken want ook hij zal dit geweldig vinden! Trust me!

Orange is the new black

Iedereen vertelde me dat ik zeker deze serie moest bekijken, het zou echt iets voor mij zijn. Nou dacht ik, laat ik het maar kijken als manlief gaan werken is dan. Tot op het ogenblik dat hij het opzette en zei: “ik zal je een plezier doen, we zullen dit wel eens bekijken.” Yes, mijn zin, dat heb ik graag…  We keken het en zijn het blijven kijken en vanaf de moment dat kleine Vince zijn bedje in duikt zetten wij Netflix op… Orange is the new black. Nee, helemaal niet enkel voor meiden. De serie zit vol humor en ‘badass chicks in prison’. De hoofdrol is weggelegd voor Piper Chapman, die 15 maanden veroordeeld is voor drugssmokkel voor haar vriendin die we allemaal nog kennen van ‘That 70’s show’ , Alex Vause. Ze spelen dit op een geweldige manier. Eigenlijk moet je het gewoon bekijken, je ligt plat van het lachen van de eerste tot de laatste moment…Al komen er ook wel triestige, serieuze stukken in voor. Ik ben alvast blij dat ik het samen met manlief kan bekijken. Het is altijd een beetje uitkijken naar Orange is the new black. Stiekem wil je ook in die gevangenis terecht komen…

Ik plukte enkele leuke momentjes voor jou van Youtube… Enjoy!

Krijg je ook al zin om deze geweldige serie te bekijken? 

xoxo Nathalie

 

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  alexa
  24 juni 2015 at 11:07

  Samen netflixen dan heb ik e goede jongen gevonden hahaha

  • Reply
   Nathalie
   24 juni 2015 at 14:25

   Hahahaha leuk toch?

 • Reply
  Geertje - Stay At Home Mama
  25 juni 2015 at 09:45

  INderdaad… Liefde is samen Netflixen!
  Zowel met man als met kinderen….
  Niets is zo fijn om gezellig samen op de bank te hangen en een filmpje of serie te kijken!

  • Reply
   Nathalie
   25 juni 2015 at 10:34

   Echt hé! Welke serie vind jij top?

 • Reply
  Britt
  26 juni 2015 at 13:15

  Wij (ja ik kijk ook met manlief 😉 ) momenteel aan aflevering 5 van het nieuwe seizoen. En hoewel ik het nog steeds geweldig vind, is dit seizoen -tot nu toe- bijlange zo spannend en sensationeel niet. Maar wie weet komt dat nog ;).

  • Reply
   Britt
   26 juni 2015 at 13:16

   *zitten, moest nog ergens tussen mijn tekst staan ;).

Leave a Reply