Unicorns & Fairytales
as we speak - unicorns & fairytales
My life Netflix

Addicted to Netflix, anyone ?

You never know what you miss until it’s gone. Dit was een toepasselijke uitspraak enkele weken geleden. Er was een klein misverstand met het abonnement van Netflix en we konden tijdelijk geen Netflix meer zien.

 

No Netflix, say what? 

We waren net in de Roompot en waren al aan het uitkijken naar ‘s avonds. Gezellig even Netflix opzetten en onze favoriete serie kijken. Maar toen liep er even iets mis waardoor ik tijdelijk geen Netflix kon kijken. Overigens niet een fout in het systeem hoor. Manlief begon al slechtgezind te worden en ik eigenlijk ook wel een beetje. Elke dag kreeg ik te horen van hem: “Is het al in orde?”.

Zo zie je maar eigenlijk hoe leuk het is om Netflix in huis te hebben. Je hebt echt altijd wel iets om naar uit te kijken op televisie. Serietjes worden regelmatig aangevuld en ben je in een nostalgische bui? Dan scroll je eaddicted ven door het ruime aanbod van films. Voor de kinderen is er ook echt veel keuze. Vince kijkt momenteel bijna geen televisie, enkel ‘s morgens tijdens zijn flesje melk.

The following

Een nieuwe verslaving van ons is de serie ‘The Following” Met Kevin Bacon. Al meteen na de eerste aflevering ben je helemaal in de ban (als je deze soort series graag ziet). Het gaat over een seriemoordenaar die overal volgelingen heeft gerekruteerd. Je valt van de ene in de andere verbazing en je kijkt écht uit naar de volgende aflevering! Niet nieuw, er zijn ondertussen al enkele seizoenen. Bekijk de trailer maar even, you’ll see…

 

 

Hoe Netflix verslaafd ben jij? Of ben je helemaal niet zo’n televisiekijker? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Jess
    4 mei 2016 at 18:55

    Ik was zo verslaafd tijdens mijn zwangerschap dat ik ‘niets’ meer interessant vond op Netflix. Dus even geen netflix en binnenkort hopelijk wat nieuwe seizoenen of series.

Leave a Reply