Unicorns & Fairytales
roompot weerterbergen - unicorns & fairytales
Diary My life Personal

As we speak #16

Het is veel te lang geleden dat we nog eens een update gaven. De persoonlijke artikels worden ook altijd gesmaakt omdat dit natuurlijk een beetje een kijkje geeft in wie wij zijn en wat wij doen. Terecht, ik zou daar ook het meest naar komen zien. Daarom… zie hier nog eens een ‘as we speak’.

Trots op…

Mijn kinderen die grote stappen zetten. Lex wil dolgraag naar de kleuterschool komen en zeurt elke dag om mee te mogen naar de school van Vince. Nog even geduld makker, jouw leven is snel voorbij… Hahahah. Grapje. Ik ben zelf blijven hangen in het onderwijs. Dus als de helft van mijn gebroed diezelfde genen hebben en onderwijs kei tof vinden dan zitten we gebeiteld.

Kijkt uit naar…

Onze reis naar Spanje met zijn viertjes. We gaan met Luxe campingvakantie Eurocamp doen naar Camping Playa Montroig in de Costa Dorada. Een grote camping met luxe stacaravans (wij hebben de Azure,  eentje met 3 slaapkamers) met leuke zwembaden op maat van gezinnen en animatie. Wij kijken er gewoon naar uit om eens naar een zonnige bestemming te gaan (ik hou gewoon ook van Spanje) en toch een leuke tijd te kunnen bieden aan de kinderen. Want met kleine kinderen reizen is toch anders vind ik. Wij zijn zelf niet erg avontuurlijk (ik bedoel dat dan we met kind en rugzak trekken in de bergen…) dus is dit handig: wij kunnen ‘s avonds als de kinderen in bed liggen nog genieten van een glaasje wijn op het terras van de stacaravan. Als je in een hotel verblijft dan ben je bijna genoodzaakt om mee naar binnen te gaan. Wij zijn benieuwd…

Leest…

Ik ben nog maar eens bezig in enkele boeken over hoogsensitiviteit. Zowel bij kinderen als volwassenen. Ook het boek over omdenken ligt naast mijn bed. Want ik ga niet slapen voor nog enkele blaadjes gelezen te hebben in een boek. Ik ga jullie hier zeker nog meer over vertellen want ik krijg veel vragen over de boeken. Ze zijn voor mij wel een hulpmiddel moet ik zeggen. Voor mezelf ook. Ik leer dingen van mezelf waarvan ik niet wist dat het daardoor kwam. Ik ben niet abnormaal weet ik nu. Wel bijzonder 😉 en hoogsensitief. Ik ben mezelf ook meer en meer aan het afsluiten van negatieve dingen en mensen. Al is dat een hobbelige weg want ik maak me nog teveel druk ik zaken die de moeite niet zijn. Working on it…

[bol_product_links block_id=”bol_5cd7ee5992526_selected-products” products=”9200000085144954,9200000091371934,9200000102508453,9200000075900748,9200000102508062,9200000103008117,9200000005563642″ name=”boeken hoogsensitiviteit” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”700″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”0″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Kijkt…

Een heel aangrijpende, beklijvende Zweedse serie op Netflix. Ik denk dat we bijna aan de laatste aflevering zitten. Quicksand heet die serie. Je moet die echt gezien hebben! Ik heb er zelfs een traan bij gelaten en dat is niet van mijn gewoonte tijdens dat soort series.

Verbaasd over…

Wat er weeral de laatste tijd is gebeurd, zo dicht bij ons. Dat laat je nog maar eens stilstaan bij het leven, wat belangrijk is en dat we altijd goed moeten opletten. Het baart me zorgen. Het laat me mijn kinderen nog maar eens heel stevig vastnemen. Het is een grote boze wereld. Ik kan alleen maar hopen dat we onze kinderen de juiste normen en waarden meegeven en dat ze goede keuzes gaan maken later. Maar het maakt me verdrietig, zoveel ellende in de wereld.

 

Wat speelt er bij jullie allemaal? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply