Unicorns & Fairytales
uitschuifbaar poppenhuis van PlanToys - unicorns & fairytales
cadeautips duurzaam speelgoed Duurzaamheid Fantasie kerst en nieuwjaar My life Spelen verjaardag Winactie & Give away

duurzaam cadeau // Poppenhuis van PlanToys & WIN

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor jouw kind? Spelen en fantaseren ze graag? Wat denk je dan van een poppenhuis van PlanToys? Het is in ieder geval een erg duurzaam cadeau want PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en dat afval wil herleiden tot het minimum. Ze zijn voortdurend in de weer met het creëren van nieuwe materialen en processen, zo maken ze gebruik van resthout om PlanWood te maken. Daarbij maken ze gebruik van non-formaldehyde lijmen, recycleerbare verpakkingen en inkt op waterbasis.

Poppenhuis van PlanToys

Ik was helemaal dol op een poppenhuis van PlanToys. Dat groot Victoriaans huis zou vroeger echt iets voor mij geweest zijn. Het is zo mooi en zo groot! Daar zou ik uren mee kunnen spelen. Als juf had ik het grote ding gerust naar de klas kunnen meenemen nadien. Ik leerde PlanToys kennen enkele jaren geleden en zat ook met ze aan tafel. Omdat ik graag naar hun verhaal wilde luisteren. Toen hadden ze mijn aandacht al getrokken en mijn hart gestolen.

Duurzaam en doordacht

Toen ik met hen een gesprek had over het merk werd het me duidelijk dat deze mensen heel gedreven waren. Op alle gebieden: niet enkel het product, maar ook hun werknemers en het materiaal waaruit alles gemaakt wordt. Voortdurend zijn ze zich aan het ontwikkelen en ze maken de mooiste spulletjes. Ik vind hun materiaal (rubberhout en PlanWood) ook écht mooi. Daarom ben ik toch gezwicht voor een poppenhuis van PlanToys. Weliswaar niet het reusachtige Victoriaanse huis maar wel het draagbare poppenhuis! Ja, je leest het goed. Je kan het meenemen! Kijk maar…

uitschuifbaar poppenhuis van PlanToys - unicorns & fairytales

uitschuifbaar poppenhuis van PlanToys - unicorns & fairytales uitschuifbaar poppenhuis van PlanToys - unicorns & fairytales uitschuifbaar poppenhuis van PlanToys - unicorns & fairytales

Meeneembaar poppenhuis

Dit poppenhuis van PlanToys kan je omvormen zoals je zelf wil (dat is bij vele huizen van hen) en heb ik van bij de leuke webshop ‘De Kleine Zebra’. Die ken je misschien nog wel van de leuke verkleedkleding die ik had voor mijn verkleedkoffer? Dit kan je in elkaar schuiven op een manier waarop het makkelijk te dragen is. Ga je logeren bij oma en opa en wil je kind zijn poppenhuis meenemen? Geen probleem dus…  Het pakket bestaat uit een poppenhuis en verschillende meubeltjes. Je kan nog meer meubeltjes extra kopen in de webshop van PlanToys.

Vince en Lex vonden hun poppenhuis van PlanToys geweldig. Ze zijn meteen aan de slag gegaan met het plaatsen van de meubeltjes (ik moet toegeven dat ik het erg leuk vond om mee te spelen hahaha)

natuurlijke kamer jongens - unicorns & fairytales

Win een poppenhuis van PlanToys

Maar nu komt het leuke nieuws! De Kleine Zebra wil jullie graag kennis laten maken met PlanToys en schenkt daarom hetzelfde poppenhuis van PlanToys weg aan één van mijn lezers! Dit is toch écht een geweldig cadeau?! Hoe kan je nu meedoen?

 1. Volg Unicorns & Fairytales via Facebook en/of Instagram
 2. Volg De Kleine Zebra via Facebook en/of Instagram
 3. Tag zeker twee vriendinnen onder de post of Facebook
 4. Laat hieronder in de comments weten dat je meedoet want daaruit worden de winnaars gekozen!

Je kan dus ook meedoen via Instagram 😉

uitschuifbaar poppenhuis - unicorns & fairytales

WINNAAR IS KIM LECOT

 

XOXO Nathalie

 

 

 

You Might Also Like...

85 Comments

 • Reply
  Goele H
  14 mei 2019 at 06:36

  Wauw, prachtig poppenhuis! Een droom voor ieder kind, en zeker ook voor mijn zoon en dochter. Beide deze maand jarig, dus ik duim dubbel zo hard.

 • Reply
  Kristel Gubbels-daemen
  14 mei 2019 at 06:40

  Wow wat een mooi poppenhuis en ideaal dat je hem overal mee naar toe kunt nemen en hij van duurzaam materiaal is gemaakt. Lijkt me geweldig voor onze dochters die zullen hier uren mee kunnen spelen

 • Reply
  Tamara
  14 mei 2019 at 06:41

  Wat een mooi poppenhuis! Die staat ook zeker mooi in huis. Leuk dat er zo veel mogelijkheden mee zij, dit stimuleert zeker de fantasie.

 • Reply
  Andrea
  14 mei 2019 at 06:47

  Dit zouden wij hier heel graag winnen! Het lijkt me duurzaam en degelijk speelgoed waar nog generaties mee kunnen spelen! Te beginnen dan met mijn twee jongetjes en hun nichtjes en neefjes! Die gaan het zeker geweldig vinden. We duimen alvast!

  • Reply
   Miriam Fenna
   14 mei 2019 at 06:59

   Wauw die is mooi!

 • Reply
  Kim Vanheuverzwijn
  14 mei 2019 at 06:47

  Oh zo mooi! Ik doe mee, want ik weet zeker dat mijn zoon en dochter er uren speelplezier zullen aan beleven! En het is daarnaast ook een pareltje voor in je interieur! X

 • Reply
  Freija
  14 mei 2019 at 06:50

  1 woord: WAUW!

 • Reply
  Kim Lecot
  14 mei 2019 at 06:52

  Wat een mooi poppenhuis!!! Ik ben me al een tijdje aan het suf denken wat voor poppenhuis er op Joséphine haar kamer zou passen. Zou ik er zelf één maken van houten wijnkisten of één kopen en dan nog liefst verantwoord ecologisch mooi en in hout… gevonden!!!

 • Reply
  Sharon v Bregt
  14 mei 2019 at 06:53

  Ja zeker, wat super gaaf! Ik doe heel graag mee voor mijn meiden en ik denk dat onze kleine jongen het ook gaaf gaat vinden!

  • Reply
   Sheila Chopra
   14 mei 2019 at 07:09

   Wow hoe mooi zou dit zijn zeg! Fantastisch dat het gerecycled is en super mooi design!

 • Reply
  Hilke
  14 mei 2019 at 06:53

  Superleuk! Wij doen alvast mee! Onze dochter zou het geweldig vinden om een poppenhuisje te krijgen. Ons zoontje is er nog net te klein voor, maar als ie groter wordt kan hij er ook mee spelen <3

 • Reply
  Heidi Coppieters
  14 mei 2019 at 06:58

  Hier zou dochterlief uren zoet met kunnen zijn. En doen we dus graag mee met de wedstrijd.

 • Reply
  Lins
  14 mei 2019 at 06:58

  Omg yes plus 😀

 • Reply
  Vandenbulcke Els
  14 mei 2019 at 06:59

  Wat een mooi huis. 😍
  Meegedaan via Facebook. 🤞🏼🤞🏼

 • Reply
  Katleen Noukens
  14 mei 2019 at 07:03

  Ja wij doen mee vr onze boys!!

 • Reply
  Anna wienen
  14 mei 2019 at 07:05

  Dit is wel echt geweldig voor mijn dochter!

  😊😊

 • Reply
  Bollen Lore
  14 mei 2019 at 07:08

  Plantoys is een super speelgoedmerk voor klein (en groot 😊 )! Een plezier om de kleintjes hiermee te zien spelen, maar stiekem lijkt het me ook leuk om het s avonds als ze in bed liggen zelf op te ruimen! I love plantoys! 😍

 • Reply
  Tine platteau
  14 mei 2019 at 07:09

  Wij doen heel graag mee 😍😍

 • Reply
  elisabeth maria martina
  14 mei 2019 at 07:12

  dit vind niet alleen mijn kleindochter leuk maar ook mijn kleinzoon speelt hier graag mee

 • Reply
  Laura
  14 mei 2019 at 07:14

  Wat een super gaaf poppenhuis!! Deze zou ons zoontje en weekendpleeg kids echt onwijs gaaf vinden.

 • Reply
  De Hertogh
  14 mei 2019 at 07:16

  Voor mijn kleindochter wil ik hier alle moeite voor doen om dit te winnen . Ze zal hier uren plezier aan beleven!

 • Reply
  Sharon Romijn-Hoekstra
  14 mei 2019 at 07:20

  Super mooi poppenhuis!! 😍 Ik doe heel graag mee voor mijn 2 kindjes! Ze zullen dit huis geweldig vinden om mee te spelen en mama stiekem ook. Ik doe mee via Facebook. 💓

 • Reply
  Liesbeth
  14 mei 2019 at 07:26

  Ik doe mee! Wat een prachtig speelhuis! Uren speelplezier en past ook nog eens online interieur! Win win situatie dus 😍

  • Reply
   Jannie v h
   14 mei 2019 at 07:35

   Wauw hier zouden de kids echt blij van worden. Onze dochter is deze maand jarig:)

   (Doe mee via facebook)

 • Reply
  Nancy Schoenmakers
  14 mei 2019 at 07:38

  Ik doe graag mee voor alke vier mijn kinderen. Ik heb ze zojuist de foto’s uit dezd blog laten zien en ze zijn net zo enthousiast als ik ben! De jongste van bijna 2 jaar zou hier heerlijk mee kunnen spelen, de oudste van 7 jaar vindt het práchtig, onze zoon van 5 kan niet wachten met verhalen bedenken en Fleur, ze wordt morgen 4 is ons poppenmeisje en aan haar zou ik het dolgraag schenken. Ze is gevoelig en kan soms alle prikkels moeilijk verwerken, maar wordt in haar spel met poppen helemaal rustig. Dit mooie huis lijkt me heerlijk voor haar!

  Groetjes Nancy

 • Reply
  Gerty Van den Cruijce
  14 mei 2019 at 07:40

  Wow zo’n mooi poppenhuis zou zeker iets zijn voor ons 2 kleine kapoenen, dus doen we heel graag mee!

 • Reply
  Selina
  14 mei 2019 at 07:43

  WoW wat een super gaaf poppenhuis!! Daar maak ik hier in huis veel meiden mee blij! Ik doe dus heel graag mee!

 • Reply
  Depraetere Saskia
  14 mei 2019 at 07:46

  Zo leuk voor mijn twee stoere jongens. Om het zorgende en de fantasie in hen naar boven te halen. Binnenkort is mijn jongste ook jarig. Hij wordt één. Wat zou dit een leuk cadeau zijn.

 • Reply
  Julie
  14 mei 2019 at 07:47

  3 dochters in huis…ik MOET wel meedoen 😂😇😱😱😎😍😘🤗😎😄 (de middelste dochter doet ook zelf mee in de vorm van smileys 😂)

 • Reply
  Sheila hoekstra
  14 mei 2019 at 07:49

  Superleuk! Ik doe graag mee 🙂

 • Reply
  Lieke van Melis
  14 mei 2019 at 07:50

  Wederom Supergave giveaway 😍 Loa is pas 4 geworden en heeft allemaal kleine poppetjes gekregen om mee te spelen. Ze maakt nu zelfs steeds een poppenhuis van alles wat ze kan vinden. Ook onwijs schattig natuurlijk. Maar het zou ook heel gaaf zijn als ik haar kan verrassen met een echt poppenhuis 😍
  Ik ga heel hard duimen 🍀🤞🏼

 • Reply
  Lauwers Michelle
  14 mei 2019 at 07:53

  Wauw, wat een mooi poppenhuis! We vinden het merk PlanToys prachtig en we hebben al een aantal speelgoedjes hiervan voor ons dochtertje Rosalie. Ik ben ook bewust bezig met het milieu (de kinderen in de klas bewust maken van afval sorteren, een aantal keer per week vegetarisch eten, wanneer het kan producten kopen die in België gemaakt/geteeld zijn, vooral houten speelgoed kopen voor ons dochtertje, soms tweedehands kleren of spullen kopen, …). De eerste jaren zou ik dit heel graag thuis gebruiken, maar later kan ik dit prachtige poppenhuis meenemen naar de klas.

  • Reply
   Annemie
   14 mei 2019 at 08:04

   Ons zoontje van 2 speelt graag van moedertje 😍. Een poppenhuis zou een enorm succes zijn hier! En zijn grote broer en zus spelen graag mee. De papa zal vooral blij zijn dat het gemakkelijk op te bergen is 😉

 • Reply
  Ruby Coene
  14 mei 2019 at 07:53

  Owww wat mooi! Ik doe heel graag mee voor mijn kinderen die binnenkort jarig zijn!

 • Reply
  Davina Van Belle
  14 mei 2019 at 07:54

  Super leuk voor mijn vriend zijn dochtertje Axelle

 • Reply
  Larissa
  14 mei 2019 at 07:56

  Wat een leuke en practich poppenhuis.. en door alleen het geraamte heel luchtig en ook decoratief om te l aten staan ipv alles weer weg na het spelen. Ik doe graag mee voor me dochtertje 😊🍀

 • Reply
  Floor Verseveldt
  14 mei 2019 at 07:58

  Wauw ! Wat leuk ik doe graag mee. Hier maak ik mijn jongens erg blij mee.

 • Reply
  Lotte van Kins - Kettenis
  14 mei 2019 at 08:23

  Wat een super leuk poppenhuis! Hier zullen onze kinderen uren lang zoet mee zijn ♥

 • Reply
  Laura Fierens
  14 mei 2019 at 08:23

  Super tof poppenhuis dit! Mijn zoontje van 2,5 wil bij Ikea altijd met de meubeltjes en het poppenhuis spelen, maar we hebben er zelf nog geen in huis. Dit model is echt stoer dus ik doe heel graag mee 👌

  • Reply
   Cindy Framke
   14 mei 2019 at 08:51

   Superleuk! Ik doe graag mee voor mijn dochtertjes

 • Reply
  Iris Van Dingenen
  14 mei 2019 at 08:24

  Voor onze jongens! En ook een beetje voor de mama want het zou echt heel leuk staan in ons interieur… Fingers crossed x

 • Reply
  Tina
  14 mei 2019 at 08:26

  Dit zou ideaal zijn voor onze 2 ‘komediespelers’. Fingers crossed.🍀

 • Reply
  Stefanie Verhoeven
  14 mei 2019 at 08:30

  Ik doe graag mee! Mijn dochtertje wordt volgende maand 2 jaar en krijgt dan een hele nieuwe slaapkamer. Dit lijkt me niet alleen superleuk speelgoed maar ook nog eens heel mooi stukje decoratie.

 • Reply
  Jennifer
  14 mei 2019 at 08:33

  Prachtig poppenhuis! Wat ik er zo fijn aan vind is dat het echt unisex is, de duurzaamheid en dat het heel eenvoudig is waardoor een veel ruimte blijft voor eigen invulling en creativiteit! Leuke give-away!

 • Reply
  Jennifer Van Litsenborg
  14 mei 2019 at 08:35

  Oooh wij doen ook graag mee voor onze Noah en zijn zusje(die er nog aan zit te komen) 😊. Duurzaam EN mooi, daar doen we het voor!! Groetjes, Jennifer

 • Reply
  Els Van De Vijver
  14 mei 2019 at 08:57

  Wat een mooi poppenhuis! Mijn 2 poppemiekes hun oogjes zullen blinken van plezier als ze hiermee iedere dag kunnen spelen! En dan kan eindelijk dat plastieken huis, dat we steeds weer in elkaar moeten steken, weg 😊! Ook de vriendinnetjes van Madeleine zouden hier gelukkig van worden. Taggen lukt niet dus doe ik het zo: Kaatje Janssens en Johanna Dominguez!

 • Reply
  Eva Paesen
  14 mei 2019 at 09:07

  Wat een gaaf poppenhuis! Zowel leuk voor mijn dochter als voor mijn zoontje. Hij vindt poppenhuizen meteen voor meisjes, maar hiermee kan hij leuk zelf aan de slag, benieuwd wat hij ervan zou vinden! Wij hebben alvast alle stapjes doorlopen om mee te doen aan de actie 🙂

 • Reply
  Justine
  14 mei 2019 at 09:16

  Ik doe mee! Zou prachtig zijn voor mijn dochtertje!
  Dit staat op mama’s wishlist 🙂

 • Reply
  Michelle van der Wiel
  14 mei 2019 at 09:18

  Wij doen mee! Zo leuk voor mijn dochtertje! ♥️

 • Reply
  Trotsema fati
  14 mei 2019 at 09:59

  Super tof😍😍 ik waag heel graag een kansje voor mijn kids die zouden het vast heel leuk vinden❤

 • Reply
  degroot thierry
  14 mei 2019 at 10:12

  ik doe mee voor mijn prinses

 • Reply
  boudry henriette
  14 mei 2019 at 10:13

  ik doe mee voor mijn kleinkindtje

 • Reply
  Elke
  14 mei 2019 at 10:14

  Mijn jongens zijn er wat te groot voor geworden, maar ik doe graag mee voor mijn neefjes!

 • Reply
  Nikita
  14 mei 2019 at 10:19

  Zo mooi !
  ik doe heel graag mee voor mijn zoontje.
  ik volg jou op facebook en instagram en heb de kleine zebra nu ook geliked op facebook.
  heb ook onder de post 2 mensen getagd

 • Reply
  Sigrid-Joan
  14 mei 2019 at 10:29

  Wauw
  Wat een prachtig poppenhuis!
  Ik zou deze graag willen winnen voor onze dochter!

 • Reply
  Wendy
  14 mei 2019 at 11:00

  Ooh WoW! Dat ziet er echt wel heel leuk uit. Heel leuk voor mijn meisjes en nadien voor de de kleine nichtjes en neefjes op komst. Hier kunnen ze zich wel uitleven met al hun fantasie 😉 En hoe zalig is het dat je dit kan meenemen? De lange ritjes naar oma en opa worden dan een pak leuker!

 • Reply
  Lisette van Paridon
  14 mei 2019 at 11:03

  Wat een prachtig exemplaar!!!!!
  Mama is op slag verliefd!
  Mijn dochter van 5 en mijn zoon van 2 zijn allebei gek op popjes en kleine meubeltjes.
  De meeste huizen vind ik erg aanwezig in de woonkamer kwa kleurgebruik of grote, deze is perfect!
  De kleur neutraal en heerlijk compact!
  Dus wij gaan heeeeeeeeeeeeeel hard duimen!
  Is het al 21 mei? 🤔😂

 • Reply
  Sybile Giese
  14 mei 2019 at 11:22

  Dat is zoals je het zegt een MEGA giveaway! Ik doe graag mee voor onze muis want als hij bij ons nichtje is dan loopt die dra naar haar houten huisje. Geen idee als papa echt fan zou zijn hiervan maar daar kijken we even niet achter… Ecovriendelijk, daar hou ik van! we hebben thuis al veel houten speelgoed en die valt altijd in de smaak. Zijn lieveling o dit moment is zijn trein. Het superleuke hieraan is ook dat je het overal kan meenemen dus op weekend of buiten, overal dolle pret met dit dollhouse 😀

 • Reply
  Lynn De Mey
  14 mei 2019 at 12:09

  Dit is zo’n leuke give-away!!
  Ik doe zeker mee voor mijn kleine meid 🤞🤞🤞
  Het ziet er mij een fantastisch open huis voor open-play! Ik ben helemaal voor houten speelgoed, naast het duurzame ziet het er ook gewoon altijd prachtig uit! Zo is kind en mama blij met zo’n leuke eye-catcher in huis! Ons meisje is net 3 geworden en heeft nog geen poppenhuis, dus het zou de kers op de taart zijn 🤗

 • Reply
  An
  14 mei 2019 at 12:11

  Oh zo’n leuke give-away! Ik doe mee voor mijn meisje.

 • Reply
  Marinka
  14 mei 2019 at 12:19

  Wauw wat een geweldig mooi poppenhuis! Ik weet zeker dat onze dochter hier heel veel uren speelplezier mee gaat beleven.

 • Reply
  Lynn Mahieu
  14 mei 2019 at 13:41

  Dit zou heel tof zijn voor mijn dochtertje! 😀 Ik vind het geweldig dat je aan alle kanten een zicht hebt op het huis, zo kunnen er meerdere kindjes samen aan spelen volgens mij. Ideaal! 😀

 • Reply
  Sharon de Ridder
  14 mei 2019 at 15:36

  Prachtig huis zeg! Ik kon als klein meisje uren met mijn poppenhuis spelen en zou dat mijn dochters ook gunnen 😀

 • Reply
  Christine Claeys
  14 mei 2019 at 15:52

  OOhhhh.. zo een mooie actie , echt waanzinnig mooi .Waag graag mijn kans voor mijn kleindochtertje

 • Reply
  Elke
  14 mei 2019 at 15:58

  Ik doe graag mee! Prachtig houten poppenhuis. Ideaal cadeau

 • Reply
  Nona
  14 mei 2019 at 16:47

  Zo mooi! Ik doe graag mee voor m’n zoontje Jérôme die eind deze zomer 2 wordt. Hij zou het geweldig vinden. We wonen niet zo groot dus hij heeft niet veel speelgoed, maar dit zou mooi in m’n interieur passen EN hij zou er uren zoet mee zijn!

 • Reply
  Marjolein
  14 mei 2019 at 17:19

  Ohh wauw wat een leuk poppenhuis! 😍
  Dit zou echt wat zijn voor mijn zoontje Daan! Want ook stoere jongens zijn natuurlijk een huis nodig waar de poppen in kunnen wonen! En deze kunnen we ook nog meenemen naar oma! Te gek!

 • Reply
  glenn herssens
  14 mei 2019 at 19:02

  Zou deze heel graag winnen voor ons dochtertje! ze speelt heel graag met poppetjes ! ben er zeker van dat ze al haar kleine figuurtjes van plop hierin zal stellen 😀

 • Reply
  Rita Jansens
  14 mei 2019 at 19:59

  Ik doe graag mee. Uren speelplezier voor de kleinkinderen!

 • Reply
  Evelien
  14 mei 2019 at 20:02

  het duimen is begonnen! Zou zo leuk zijn voor onze dochter

 • Reply
  Jos
  14 mei 2019 at 20:58

  Ik doe graag mee. Groetjes.

 • Reply
  Cruysbergs Vanessa
  14 mei 2019 at 21:05

  Leuk voor mijn 2 jongens! Liefhebbers van houten speelgoed en dit ziet er geweldig uit! Leuk om nog meer rollenspel uit te lokken ☺️ 🍀👍🏻🍀

 • Reply
  Lieve Dedecker
  14 mei 2019 at 21:12

  Voor onze twee zoontjes!! Prachtig poppenhuis!

 • Reply
  Katrien
  14 mei 2019 at 22:56

  Een handige meeneemversie voor mijn 2 prinsessen. Uiteraard doe ik mee! Zou voor uren spelplezier kunnen zorgen bij de 2 zussen.

 • Reply
  Wendy_v_d_s
  15 mei 2019 at 00:36

  Mooi, duurzaam speelgoed, die tegen een stootje kan! Ik waag heel graag mijn kans, de kindjes zouden dit zó géweldig vinden! Veel speelplezier én véél glimlachjes verzekerd!

 • Reply
  Emilie Sergeant
  15 mei 2019 at 07:30

  Ik doe graag mee met deze wedstrijd voor m’n dochter Flo en gaar zusje dat op komst is! Uren zussenspeelplezier samen!
  We hebben nog geen poppenhuis, want ik weet nooit welk te kopen. Maar een duurzaam in hout staat sowieso bovenaan het lijstje!

 • Reply
  Ingeborg
  15 mei 2019 at 10:13

  Jaa ik doe mee! Wat een leuk poppenhuis ❤️

 • Reply
  Kristel
  15 mei 2019 at 20:02

  Wat een mooi poppenhuis. Ideaal voor onze 2 dochters !! 😍

 • Reply
  Marian B
  16 mei 2019 at 10:48

  Deze is echt wel heel erg mooi! Wat zou mijn dochtertje (en ik ook) hier blij mee zijn! Ik heb een voorliefde voor mooi en duurzaam houten speelgoed. De duimpjes draaien al!

 • Reply
  Chantal Obbink
  16 mei 2019 at 21:03

  Graag doe ik mee. Een perfect cadeau voor onze bijna 2 jarige dochter. Een poppenhuis droomt ieder meisje toch van. En wij houden van houten speelgoed. Duurzaam en mooi speelgoed waar ze hier uren speelplezier aan zullen beleven.

 • Reply
  Sofie
  17 mei 2019 at 23:12

  Dit ziet er mij een fantastisch poppenhuis uit! Zeker nu onze dochter van bijna 2 echt interactief en samen begint te spelen. Samen met haar nichtje zou ze dit geweldig vinden! 😊 we duimen 👍

 • Reply
  Kelly braem
  18 mei 2019 at 20:05

  Oooohhhhhh ik doe mee !
  😊😊😊😊😊😊😊😊😊

 • Reply
  An V
  18 mei 2019 at 21:44

  Voor een poppenmoeder en poppenvader een ultiem cadeau om ze samen helemaal in het eigen poppenhuis op te laten gaan.
  Wat een mooi duurzaam speelgoed

 • Reply
  Oma Will
  19 mei 2019 at 23:42

  Wat een fantastisch leuk poppenhuis.
  Daar gaan de oogjes van mijn kleindochtertjes van glimmen.
  Ik heb om privéredenen geen facebook en instagram, maar heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Ik hoop dat ik mee mag doen, ondanks dat en mijn kleindochters blij maken.

 • Reply
  Bruyninckx
  20 mei 2019 at 08:54

  Nu onze nieuwe bijbouw er staat, wat zal dienen als speelruimte, kan die mooi ingericht worden en daar hoort ook een poppenhuisje bij!
  Met 1 meisje in huis, en een 2e dat volgende week ergens zal geboren worden, is dat meteen heel wat ouder-punten scoren!

Leave a Reply