Unicorns & Fairytales
My life Personal Uncategorized

As we speak #2

Enkele maanden geleden startte ik met deze rubriek “As we speak” , die ik heel erg leuk vond en die ik uit het Blogboek haalde. Erg leuk om maandelijks te doen maar verloren geraakt in de vele andere blogjes.

Toch wil ik hem terug met jullie delen. Waarom? Omdat mensen nieuwsgierig zijn en deze dingen graag lezen. Of toch niet? Nou, hopelijk zijn jullie even nieuwsgierig als ik want hier komt de tweede editie van “As we speak”, een overzichtje van de voorbije maand.

Druk bezig met…

Werken! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen en we zijn er dubbel en dik ingevlogen. Een klasje vol met kinderen met karakter, dat vergt veel energie.

Ook met bloggen ben ik enorm druk bezig. De laatste tijd heeft de blog een enorme boost gekregen, waarvoor dank want dat kan alleen mede dankzij jou, mijn lezer. Er staat enorm veel op de planning. Leuke postjes die persoonlijk getint zijn, nieuwe rubrieken en vele leuke samenwerkingen waar je leuke dingen kunt winnen. Meedoen kan altijd op verschillende manieren dus is voor iedereen toegankelijk. Het duurt vaak maar 1 minuut, even een comment nalaten. Dankzij het bloggen heb ik al leuke mensen en webshops leren kennen. Onder andere Nele is mijn blogmaatje en we spreken elkaar geregeld. Ze stond deze maand in het tijdschrift Goed Gevoel voor Kids en heeft Unicorns & Fairytales vermeld als één van haar favoriete blogs. Wat leuk!

Je kan mij trouwens ook nomineren voor de blogaward. Dat kan via deze link en je moet mijn blog onder de categorie PERSONAL plaatsen. Het zou fijn zijn moest je dat willen doen.

Genoten van…

De zomervakantie! Veel tijd doorbrengen met Vince en vrienden en een leuke vakantie in Frankrijk. Waar ik ook enorm van genoten heb ik het zien evolueren van de taal van Vince. Onze kleine man geniet van praten en zingen. Heel de dag door is hij allerlei zaken aan het aanwijzen. Hij kent ook vele lichaamsdelen en benoemt ze. Wanneer we hem een nieuw woordje leren is hij er erg snel mee weg. Dat is fijn en vaak grappig. Hij wordt zo snel groot.

as we speak - unicorns & fairytales

Trots op…

De eerste stapjes van Vince. Het heeft lang geduurd voor hij liet zien dat hij eigenlijk best zonder hulp kon stappen maar plots was het zover. We zaten uiteraard met vrienden in de tuin en hij had veel bekijks. Dat vindt kleine man wel leuk, al die aandacht. Ik denk dat hij daardoor gestimuleerd werd om even show te verkopen. Nou ja, ik trots, papa trots. Je kan hem hier bewonderen trouwens.

Into: 

Fotografie! Ik hou ervan om mooie foto’s te trekken en ben er tegenwoordig echt mee bezig. Momenteel vind ik de tijd niet om met de spiegelreflex een cursus te gaan volgen, maar wanneer het minder druk wordt wil ik dat wel doen.

as we speak - unicorns & fairytales

geobsedeerd door: 

Kledij en schoenen. Maar dat is niets nieuws eigenlijk. Maar ik kan mijn obsessie een beetje botvieren op mijn nieuwe rubriek ” Get inspired”. Ik heb tegenwoordig ook veel leuke samenwerkingen met shops dus dat is ook leuk. Ik deel vaak met jullie wat er in de kast van Vince zit en ook op instagram kan je veel inspiratie terugvinden. Ik probeer me in te houden, vooral voor Vince omdat ze er toch zo snel uitgroeien. Maar toch blijft het moeilijk. Ik heb op instagram een account waar ik de kleertjes van Vince verkoop. Er staat net een nieuwe lading op. Dat kan je hier volgen.

as we speak - unicorns & fairytales as we speak - unicorns & fairytales

 Ziet op tegen / kijkt uit naar:

1) Mijn 30ste verjaardag. Volgende maand word ik 30 jaar en dat pikt. Ik weet niet goed wat ik moet voelen. Moet ik nu triest zijn dat mijn jaren als twintiger voorbij zijn? Geen idee. Ik probeer er niet teveel aan te denken. Misschien nog even genieten van het feit dat ik nog kan zeggen dat ik “ergens in de 20 ben”.

 

2) Onze reis naar New York. Spannend want ik heb vliegangst maar ook leuk omdat New york echt wel een stad is waar ik al jaren graag heen zou gaan, al is het enkel om te gaan shoppen.

3) Enkele blogevents. Steeds meer raak ik verknocht aan het wereldje en steeds meer ontdek ik leuke dingen.

 

Waar zien jullie naar uit? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

11 Comments

 • Reply
  Nicole
  16 september 2015 at 09:18

  Leuk dat je dit ook weer oppikt.
  Ik raak ook steeds meer verknocht aan kleding en schoeisel voor de kleine meid. Zo leuk!!

  • Reply
   Nathalie
   16 september 2015 at 19:50

   Ja inderdaad, is ook een leuke blog om te schrijven. Altijd wel inspiratie. Ja, kledij voor de kids is superleuk.

 • Reply
  Nele
  16 september 2015 at 09:27

  Leuk dat ik voorbij kom. Originele rubriek ook. Zou k wel s van je kunnen jatten om de Saturday’s Sparkle Special Edition aan te vullen. Leuk. PS die dertigste verjaardag ? God schat – je hebt nog een heel leven voor je. Vanaf dertig kom je in een veel rustiger vaarwater terecht. En da s echt leutig ze. Ga je feesten? X

 • Reply
  Heidi
  16 september 2015 at 18:05

  New York is de max! Op mijn reisblog deelde ik tips voor een eerste bezoekje aan NY 🙂 Ook om te shoppen 😉 http://www.dezevenzeeen.be/new-york

  • Reply
   Nathalie
   16 september 2015 at 19:49

   Oh wat leuk, dat ga ik alvast eens lezen! Thanx!

 • Reply
  Lotte
  16 september 2015 at 19:11

  Je maakt nu alvast heel wat mooie foto’s 🙂

  • Reply
   Nathalie
   16 september 2015 at 19:49

   Oh dat is superlief! Bedankt hoor :-)))

 • Reply
  Resaarcle
  19 september 2015 at 20:36

  Maak je maar geen zorgen over 30 worden; 30 is the new 20!

  • Reply
   Nathalie
   19 september 2015 at 21:06

   hihihi thanx!!!

 • Reply
  anna berg
  7 juni 2016 at 21:44

  Druk bezig met bloggen en loopbaan onderbreken. Geniet van wandelingen. Trots op de vijf zonen. Kijkt uit naar vakantie in het zuiden en een nieuw tv-meubel.

  • Reply
   Nathalie
   13 juni 2016 at 08:51

   Oh waauw, loopbaanonderbreking? Geniet ervan!! Waar ga je juist op vakantie?

Leave a Reply