Unicorns & Fairytales
My life Onderwijs Ontwikkeling Webshoptips Winactie & Give away

Tijdsbesef oefenen met een leuke stoffen kalender + WIN

Kinderen hebben nog geen besef van tijd in de kleuterschool. Daarom werken ze met dagplanning, dagritmekaarten en kleuren. Stilletjes aan komt het tijdsbesef er en dit kan je samen op een speelse manier oefenen. Kijk je mee naar deze leuke items van Lilliputiens die het tijdsbesef kunnen vergoten en die jouw kind veel plezier gaan laten beleven? Ook een ideaal hulpmiddel in scholen. Deze kalender voor kinderen wil je maar al te graag in je huis of klas hangen.

Dagplaat

Naast een kalender voor kinderen is het ook handig om een dagplaat te hebben. Ideaal voor het avondritueel of om de dag voor te bereiden. Deze dagplaat helpt je kindje om de vele indrukken van een voorbije dag te verwerken of die van een toekomstige dag voor te bereiden. Samen met mama of papa wordt de dag gestructureerd aan de hand van uit te kiezen of zelfs gepersonaliseerde kaartjes en krijgt het kindje vat op de gebeurtenissen. Het herkent patronen, ontdekt troostende rituelen en voelt zich beter omdat het weet wat er komen gaat.

lees ook: zelfstandigheid vergroten met de checkpad en een magnetische weekalender 

Kalender voor kinderen

Dit paneel ‘een jaartje rond’ van Lilliputiens zorgt ervoor dat de dagen van de week, de maanden van het jaar en de datum visueel worden voorgesteld. Ook het weer, de temperatuur en de seizoenen. Elke dag kan je kind de datum veranderen. Ook leuk om in de lagere school te gebruiken. Vince en Lex vonden het super. Ze kunnen nog niet lezen maar samen met ons veranderden ze de dagen. Vince kon wel al zien wat voor weer het was. Maar ze zullen dit zelfstandig kunnen gebruiken wanneer ze in de eerste graad van de lagere school zitten en de woordjes kunnen lezen. Je kan het, wanneer ze nog niet kunnen lezen, met hen mondeling doen. Welke dag is het vandaag? Welke dag is het morgen? Kinderen vinden het in ieder geval heel leuk. Met deze stoffen kalender voor kinderen leren ze de dagen en maanden.

Kalender voor kinderen - unicorns & fairytales Kalender voor kinderen - unicorns & fairytales Kalender voor kinderen - unicorns & fairytales

 

WIN 3x het paneel

Wil jij deze mooie kalender voor kinderen van Lilliputiens thuis of in de klas ? Doe dan snel mee want ik mag maar liefst 3 van deze leuke educatieve panelen wegschenken aan mijn lezers. Dus ouders en leerkrachten, oma’s en opa’s, vrienden, meters & peters, opgelet… dit is een leuk cadeau! Hoe maak je kans?

Kalender voor kinderen - unicorns & fairytales

 

Hoe kan je nu winnen?

 1. Volg Unicorns & Fairytales via Facebook en/of Instagram
 2. Laat weten waarom jij zou moeten winnen
 3. Delen van dit bericht is zeker een pluspunt maar niet noodzakelijk om te winnen.
 4. Tag iemand in de comments op facebook (indien je dat hebt), maar zorg dat je hier reageert.

 

WINNAARS ZIJN LEEN B. KATRIJN en KATO VANROYE


XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

71 Comments

 • Reply
  Nathalie Jaspers
  6 november 2018 at 06:50

  Zelf hechten wij ook veel belang aan onze kalender.. hij word meermaals per dag gebruikt! Spijtig genoeg is het geen kinderversie 😊
  Als kers op de taart kan deze kalender vele jaren meegaan ! 🤗 Wij winnen deze kalender heel graag!

 • Reply
  Hille Morel
  6 november 2018 at 06:52

  Ik zou graag willen winnen omdat mijn zoontje interesse krijgt in de dagen en de seizoenen. Ideaal om te combineren! Geliked en gedeeld en getagd op fb.

 • Reply
  Debbie
  6 november 2018 at 06:56

  Wat een handig ding en ook nog eens heel leuk om te zien.
  Mijn jongens zijn heel erg bezig met welke dag is het? Welke maand? Welke dag was het gisteren of is het morgen? Of overmorgen of overoverovermorgen hahaha. Ik denk dat het ze heel erg kan ondersteunen door het op deze manier visueel te maken.

 • Reply
  Wilma
  6 november 2018 at 06:58

  Zou super zijn om te winnen! Kunnen mijn tweelingmeiden de seizoenen en de maanden goed oefenen en straks aan hun tweeling broertjes leren! De kalender zal hier met 4 kids dus goed gebruikt gaan worden!

 • Reply
  Verschaeve Sabrina
  6 november 2018 at 07:02

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Lotte. Ze is juist 5 jaar geworden en zit in de derde kleuterklas. Daar oefenen ze ook op de kalenders maar het zou leuk zijn om eentje thuis te hebben.

 • Reply
  Marianne V
  6 november 2018 at 07:13

  De dochter stelt hier meer en meer vragen over “tijd”: welke dag is het vandaag, hoeveel keer nog slapen, waarom duurt het nog lang voordat ik mijn appelkeedje (zomerkleedje) weer kan aan doen? Enzovoort enzoverder… zo’n kalender zou hier dus super goed van pas komen!

 • Reply
  Michelle Naessens
  6 november 2018 at 07:16

  Wij spelen heel graag mee voor onze kleine meid. Nu is het nog een beetje vroeg,(14 maand) maar ze wordt zo snel groot!! De kalender zou een mooi plaatsje krijgen in ons huisje en zo kan ze spelenderwijs de kalender ontdekken!

 • Reply
  Elisabeth
  6 november 2018 at 07:19

  Zou zéér welkom zijn nu mijn zoontje in januari naar school gaat. Ik duim alvast! Nu oefenen we de dagen en het weer maar een toffe visuele voorstelling zou het voor hem zoveel leuker en uitdagender maken! In de crèche hebben ze al een gelijkaardige kalender. Het zou fijn zijn dit thuis verder te kunnen zetten. Zoals je beschrijft, voor de structuur alleen al. Ik merk dat dit voor mijn zoontje toch héél belangrijk is. Net dit weekend nog is dit pijnlijk duidelijk geworden. De dag week af van zijn normale routine dus waren er slapeloze nachten. Hij had teveel indrukken te verwerken.

 • Reply
  Anna
  6 november 2018 at 07:22

  Oooh wat super leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter Julia.

  Facebook: An Na

 • Reply
  Karoline Meuwissen
  6 november 2018 at 07:27

  Tijdsbestef is ook voor onze twee kleintjes zeer belangrijk! Op school geven ze kleurtjes aan de dagen maar het zou leuk zijn om ook thuis het nodige te doen hiermee! Wij zijn fan! Niet alleen van leren op een leuke manier maar ook van lilliputiens!

 • Reply
  elisabeth maria martina
  6 november 2018 at 07:27

  wat een origineel gebaar, verras mijn kleinzoon maar met dit mooie exemplaar #duimenmaar

 • Reply
  Leen Vandermeiren
  6 november 2018 at 07:34

  Ik zou deze heel graag winnen❤️ Kan ik hem thuis gebruiken voor Tijl en als hij groter is kan ik hem gebruiken in de klas of in het zorgklasje. Duimen maar

 • Reply
  Jessica koolhoven
  6 november 2018 at 07:38

  Leuk actie en een hele gave kalender. Ik wil wel een gokje wagen. Dit zou heel leuk zijn voor mijn nieuwsgierige en leergierige zoon koen😍

 • Reply
  Jo-Lynn
  6 november 2018 at 07:47

  Dit zou een prachtig geschenk kunnen zijn voor de juf van mijn zonen. De kleinte komt elke dag al Frank Deboosere spelen (geleerd in de klas), dus met deze kalender kan dat daar in die zotzalige kleuterklas alleen maar leuker worden!

 • Reply
  Tine
  6 november 2018 at 07:48

  Mijn zoontje Milo is nogal verhangen aan dag/week/jaarplanningen. Is daar heel erg mee bezig. Een planbord hebben we al maar dit is heel interessant om zijn honger naar meer informatie over seizoenen en zo te stillen. Ik houd mijn vingers gekruist.

 • Reply
  Emilie Sergeant
  6 november 2018 at 07:49

  Ik doe ook graag mee met deze winactie! Een goede manier om m’n dochtertje Flo haar tijdsbesef te doen ontwikkelen! En aangezien hij van stof is en zo lang zal meegaan, hopelijk ooit voor het volgende kindje en nadien voor in de klas. Zalig toch!

 • Reply
  Cindy Framke
  6 november 2018 at 07:54

  Oohhh die is leuk zeg! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Romy. Ze is 4 dus dit zal ze erg leuk vinden. Ze is heel erg met tijd bezig.

 • Reply
  Christina
  6 november 2018 at 07:56

  Superleuk!! Mijn zoon Jesse leert er nu over op school en ik merk dat hij er heel veel vragen over heeft, maar het nog niet voor zich ziet en de linkjes nog niet legt! Dit gaat hij helemaal geweldig vinden, dat weet ik zeker! En omdat het niet stuk kan, heeft zijn babyzusje Fenna er later ook nog wat aan!

 • Reply
  Gwenny standaert
  6 november 2018 at 07:58

  Zou een mooi geschenk zijn voor mijn dochter die opleiding kleuterjuf volgt. Tijdens haar stages zou ze dit kunnen gebruiken en later als ze mss zelf een eigen klasje heeft of voor haar eigen kindjes.

 • Reply
  Annelies Laarman
  6 november 2018 at 07:59

  Super gaaf, mijn dochter van drie is druk met de dagen in de week en middag en avond etc. Ze heeft alleen nog weinig besef hiervan zo’n kalender komt goed van pas! Ik volg je via instagram 🙂

 • Reply
  Stefanie
  6 november 2018 at 07:59

  Wij doen graag mee voor dit pareltje.. supermooi in het kamertje van dochterlief.. en tegelijk zo handig!!

 • Reply
  Kato Vanroye
  6 november 2018 at 08:02

  Dat ziet er een hele leuke kalender uit. Door de verschillende kleuren en de stofjes is het heel uitdagend voor de kinderen om er mee aan de slag te gaan. Ik merk, als leerkracht lager onderwijs, dat sommige kinderen het heel moeilijk hebben met dat tijdsbesef en zou daar graag meer rond doen in de klas. En mij lijkt het leuk als dat met die kalender kan gebeuren 😊

 • Reply
  Veronique Desmaele
  6 november 2018 at 08:10

  Met de vele feestdagen op komst, vraagt mijn dochtertje meermaals: ‘hoeveel keer moet ik nog slapen’? De kalender zou zeker kunnen helpen om het allemaal te visualiseren, zodat het duidelijker wordt voor haar en het is nog eens mooi ook! Ik waag graag mijn kans!

 • Reply
  Lonnele
  6 november 2018 at 08:20

  Oe ahh yeah…met deze kalender kaj ik kleine cas een beetje klaarstomen voor de 1e klas 🙂

 • Reply
  Julie
  6 november 2018 at 08:20

  Twee kleuters, een baby en een kleuterleerkracht in huis, ik zie veel kansen om dit pareltje te gebruiken!!! Wij doen dus zeker mee!

 • Reply
  Marina
  6 november 2018 at 08:22

  Ik doe mee voor mijn zoontje. Hij vraagt aan mij elke dag welke dag het is en vind de seizoenen reuze interessant. Deze zal dan ook leuk op zijn kamertje kunnen hangen !

 • Reply
  Kim de Jong
  6 november 2018 at 08:38

  Dat is een gave kalender! Ideaal voor mijn zoontje om de dagen, maanden en seizoenen te leren!

 • Reply
  Sanne Brosens
  6 november 2018 at 08:50

  Ik zou deze kalender graag winnen voor in mijn zorgklasje. Zo kan ik vele kindjes hepen bij het tijdsbesef / dagen van de week.

 • Reply
  Bo Speybrouck
  6 november 2018 at 08:53

  Nu ons spook in de 1e kleuterklas zit, zou dit geweldig zijn! Als ik haar smorgens breng zingen we al het liedje ‘welk weer is het vandaag’ op de fiets 😊 een kalender om even de ochtendstress te doorbreken zou super zijn! 🙏🏼

 • Reply
  Hannah
  6 november 2018 at 08:56

  Super handig om in mijn 1 ste leerjaar te gebruiken en later voor ons zoontje.

 • Reply
  Misty Dg
  6 november 2018 at 09:01

  Supertof voor mijn dochtertje Lena die nu in het eerste kleuterklasje zit

 • Reply
  Michelle Walschaers
  6 november 2018 at 09:08

  mijn zoontje Stan (5j) is altijd super blij als hij weerman mocht spelen in de klas, met dit zou hij het elke dag kunnen doen. (duim duim duim) en afkijkende broer Victor (20m) zal er ook wel snel mee weg zijn.

 • Reply
  Amber (Sunshine)
  6 november 2018 at 09:21

  Wat een leuke kalender! Ideaal om mijn dochter de dagen van de week en de seizoenen aan te leren!

 • Reply
  Sylvia van den Bogaard
  6 november 2018 at 09:30

  Heel graag! Liliputiens is een prachtig merk. Ons zoontje gaat binnenkort naar de kleuterschool en telt op zijn manier af met termen als gisteren en overmorgen. Maar maanden zijn moeilijk. Deze kalender gaat hem datgene leren wat hij nu zo graag wil weten en dat op een prachtige manier! Wat zou dit een mooi cadeau voor hem zijn.

 • Reply
  Kim
  6 november 2018 at 09:40

  Ons zoontje van 4 is al gefascineerd door tijd en kan al grotendeels kloklezen. De dagen van de week kent hij ook, dus met deze kalender de maanden oefenen zou fantastisch zijn.

 • Reply
  Tina
  6 november 2018 at 09:47

  Ik zoek al een hele tijd een leuk/educatief cadeautje om de enthouiaste verzorgsters van de kribbe van mn zoontje Mateo (2j) te verrassen! Moeilijke opgave tot ik dit zag op je Instagram! 🙂 Dit zou perfect passen in hun lokaal om zo de kids te leren over tijd, seizoenen enzoverder! Leuk cadeau ook om op zn verjaardagslijstje te zetten :)!! #fingerscrossed

 • Reply
  Stephanie Van Gastel
  6 november 2018 at 09:59

  Hoi Nathalie,
  Wat een geweldige kalender is dit! Alixe is net op school gestart met het leren van de weekdagen, het zou super leuk zijn als we met deze kalender ook thuis aan de slag kunnen gaan!
  Fingers crossed!!
  Stephanie

 • Reply
  Melanie Jacobs
  6 november 2018 at 10:16

  Wat een leuke kalender!
  Dit zou superhandig zijn voor onze twee kleutertjes thuis!
  🤞🏻🤞🏻🤞🏻

 • Reply
  Evy V.
  6 november 2018 at 11:05

  Heel leuke kalender wij doen ook graag mee voor onze kindjes!

 • Reply
  Nele
  6 november 2018 at 11:10

  Wat een leuke kalender, dit zou handig zijn voor mijn zoontje. Hij vraagt constant welke dag en uur het is, dit zou hij ook super vinden.

 • Reply
  damie lou
  6 november 2018 at 11:36

  Superleuk voor mijn opvangkindjes hier!!! Ik zoek daar eigenlijk al héél lang achter <3

 • Reply
  Nathalie
  6 november 2018 at 11:53

  Onze jongste gaat sinds gisteren naar school… geen creche gaande kindjes meer in huis… het zou super leuk zijn om deze toffe kalender dagelijks te gebruiken met onze 2 kapoenen. Daarom zou ik hem graag voor onszelf winnen 🙊😅.

 • Reply
  Angelique
  6 november 2018 at 12:46

  Wat een leuk concept! Ik kan mij herinneren dat wij dat op stage ook hadden voor de kinderen in groep 3. Elke ochtend werd het dan aangepast.

 • Reply
  Saartje
  6 november 2018 at 14:25

  In de tweede kleuterklas worden de witte , de rode, de blauwe… dag al snel maandag, dinsdag, woensdag… Hij is er enorm mee bezig. Ik denk dat hij en zijn broer het wel fijn zullen vinden.

 • Reply
  Kathleen
  6 november 2018 at 14:27

  Wat zou ik ontzettend graag winnen voor zowel mijn eigen kids maar ook voor het kinderdagverblijf waar zij komen en waar ik ook nog eens werk. Die zouden dit echt geweldig vinden! Ben heel benieuwd.. mn kids verdienen ook wel een opkikker beide alweer ontzettend ziek vernevelaar helpt amper nog waardoor we weer ziekenhuis in en uit gaan.. en dochter lief over dr griep heen ook nog is de waterpokken… wie er ook wint sup3r gave actie dit en hoop dat er kindjes heel blij mee zijn:)

 • Reply
  Joni Junes
  6 november 2018 at 15:08

  Dit zou ik graag winnen voor Lewis! Hij vraagt nu elke dag “‘mama is het vandaag maandag, of dinsdag, of…?” en is echt bezig met de dagen. Zeker nu hij naar school gaat zou dit echt leuk zijn om aan te geven welke dag het is zodat hij weet wat er hem te wachten staat!

 • Reply
  Vanessa Raffaela Sibma
  6 november 2018 at 15:22

  Perfecte timing! Mijn zoontje begint alsmaar vaker over gister, morgen, de dagen van de week en klokkijken. Hij gaat in februari naar de basisschool. Leuke manier om te oefenen. Kan zijn zusje ook een beetje afkijken bij haar grote broer.

 • Reply
  Katrijn
  6 november 2018 at 15:36

  Dit zou fantastisch zijn voor in de klas van de kids, onze kids gaan naar een van de kleinste schooltjes die er bestaan. Enkel maar diep respect voor deze juffen die soms met weinig middelen toch wonderen doen voor de kinderen. Als ouder ben je iemand en niet de mama van ….
  Deze zomer kregen de kleuters het verlies van hun kleuterjuf te verwerken dus een beetje kleur in de grijzere dagen op school is meer dan welkom….
  ik duim alvast en iemand hier een beetje ver boven zeker ook 💛

 • Reply
  Charlotte Schulpen
  6 november 2018 at 16:25

  Oh ziet er fantastisch uit! Ik heb die met tellen in de klas en de kids vinden deze geweldig! Dit exemplaar zou perfect passen bij ons ochtendritueel in de klas. Een originele mooie kalender om de dag mee te starten!! Fingers crossed dat we deze binnenkort in onze klas kunnen ophangen! 🤞🏼😍 Ik denk dat mijn collega’s jaloers zouden zijn!

 • Reply
  Leen Biesmans
  6 november 2018 at 16:39

  Die zou hier wel héél goed van pas komen!
  Als ik mijn zoontje van 5 zou moeten volgen, dan zou onze koelkast volhangen met aftelkalenders (verjaardag, tandarts, sint, kerstshow, spelen bij vriendje, logeren bij kennissen, pasen, kermis, naar het 1ste leerjaar gaan, …) Hoeveel dingen zijn er eigenlijk om als kind naar af te tellen? Best wel moeilijk voor iemand die nog niet echt veel besef van tijd heeft… Via deze kalender kan er misschien een beetje structuur en tijdsbesef komen in het hoofdje van mijn ventje?
  Vandaar mijn deelname aan deze wedstrijd 😉

 • Reply
  glenn herssens
  6 november 2018 at 18:36

  Zou superleuk zijn om zo alles bij te houden van ons klein spookje 😀

 • Reply
  gabrielle schaduw
  6 november 2018 at 19:38

  heel leuk voor mijn kids. Zeker nu de feestdagen (en onze verjaardagen) er aan komen dan kunnen ze samen aftellen.

 • Reply
  Tania
  6 november 2018 at 20:35

  Als leerkracht weet ik hoe belangrijk structuur is voor kinderen. Ik merk dit zelf in de klas. Met de nieuwe leerplannen in de maak (zill), vroeg ik mijn kids om eens na te denken over iets uit de klas wat hen zin deed krijgen om te leren/leven. Een aantal kinderen verwezen meteen naar de daglijn en de kalender in de klas omdat ze dan wisten wat er komen ze. Nu verander ik de kalender ‘s morgens vlug vlug zelf, maar dit exemplaar is kindvriendelijk en de kinderen zullen dolenthousiast zijn als ze de rest van het schooljaar zelf de kalender mogen aanpassen. 😉

 • Reply
  Liesbeth
  6 november 2018 at 21:09

  Super deze tijdwijzer! In de klas onmisbaar. Maar ook thuis heel fijn! Ik doe graag mee

 • Reply
  Katrien
  7 november 2018 at 07:23

  Leuk! Mijn zoontje zegt dat het op zaterdag school is en dat maandag de school dicht is. Zo’n ‘kalender’ zou dus superhandig zijn. Ideaal om hem alles goed te kunnen uitleggen.

 • Reply
  Emmy
  7 november 2018 at 08:27

  Ik wil het graag winnen omdat het een leuke manier is om tijdsbesef bij te brengen en het is ook gewoon mega mooi!

 • Reply
  Katrien
  7 november 2018 at 12:57

  Ik heb jullie pas leren kennen. De materialen en boeken spreken me erg aan. Deze kalender zou ik heel goed kunnen gebruiken in de klas. Het zou veel leuker zijn dan een blaadje scheuren van de kalender of een kruisje zetten op een kalender.

 • Reply
  De Ruyck Kim
  7 november 2018 at 20:39

  Tijdsbesef aanleren bij jonge kinderen met zo’n kleurrijk en aantrekkelijk bord wordt zo gemakkelijker. Al spelend leren is nog altijd de beste manier voor de basiskennis. Ons dochtertje van bijna 4 jaar begint het nu beter te beseffen dat haar broertje maar part-time bij ons is. Dit zou haar helpen om alles wat beter te plaatsen. En later in mijn klasje…

 • Reply
  Marlies Van der Sande
  7 november 2018 at 21:27

  Voor mijn bijna 6-jarig zoontje is elke dag ‘die andere dag’ en morgen klinkt steeds erg ver weg 😉
  Alles wordt hier uitgedrukt in ‘nog x aantal keer slapen’ zodat hij tock wat kan volgen, dus deze kalender zou hem zeker meer duidelijkheid kunnen brengen op een leuke, speelse manier.

 • Reply
  Rebecca
  7 november 2018 at 21:33

  Geweldige kalender om te gebruiken in de kleuterklas!

 • Reply
  Jerina VDB
  7 november 2018 at 21:44

  Ooh ik zou dit heel graag winnen! Ik teken elke week een soort kalender voor mijn zoontje van 3 (heel amateuristisch natuurlijk). Het geeft hem enorm veel zekerheid en hij vindt het ook leuk en spannend om af te tellen naar speciale dagen (zoals bvb deze week het bezoek van de Sint op school). Deze kalender zou een perfect cadeautje zijn voor hem! Fingers crossed 🙂

 • Reply
  Marian B
  7 november 2018 at 22:15

  Wat ziet dat er leuk uit. Mijn zoontje is nu erg bezig met de dagen en vraagt naar de maanden. Leuk om er op deze speelse manier aandacht aan te besteden. Mijn dochtertje zal er vast ook snel interesse in krijgen op deze manier.

 • Reply
  Niels Buurman
  8 november 2018 at 14:46

  Omdat het me zeer leuk lijkt.

 • Reply
  anita kempenaers
  10 november 2018 at 15:05

  doe graag mee voor mijn kleinzoontje kan hij de dagen en maanden al leen beetje leren, leuke kalender overigs

 • Reply
  harry brants
  10 november 2018 at 19:09

  zou leuk zijn voor mijn kleinzoontje zo kan hij de dagen en maanden leren

 • Reply
  hilde maldoy
  13 november 2018 at 13:29

  Leerrijk voor onze kleinkinderen die er wel aan toe zijn om tijdsbesef te leren op een leuke manier!

 • Reply
  Els
  13 november 2018 at 18:07

  Dit zou ideaal zijn! Scheelt in ieder geval veel vragen op een dag, zo kunnen ze het zelf zien! Ik doe dus heel graag mee.

 • Reply
  Anja Vuylsteker
  15 november 2018 at 10:00

  Wow! Wat een mooie kalender! Heel goed gemaakt! Zou een echte blikvanger zijn in het klasje van mijn dochter! Een heel leuke en educatieve manier om de dagen, weken, maanden, seizoenen, … op een speelse manier aan te leren! Ik duim alvast!

 • Reply
  Ania Vuylsteker
  15 november 2018 at 10:02

  Wow! Wat een mooie kalender! Heel goed gemaakt! Zou een echte blikvanger zijn in het klasje van mijn dochter! Een heel leuke en educatieve manier om de dagen, weken, maanden, seizoenen, … op een speelse manier aan te leren! Ik duim alvast!

 • Reply
  Sofie Vertongen
  20 november 2018 at 22:16

  “Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zon, zondag! In de week zijn 7 dagen, 7 dagen in de week, …”. Vic, mijn zoon van 4, zingt dit heel erg vaak. Hoe leuk zou het niet zijn mocht hij zo’n mooie kalender hebben om het nog visueler te maken?! Ik ben fan!

 • Reply
  Annemie Van De velde
  21 november 2018 at 19:33

  Als thuisblijfmama, vind ik het ook belangrijk om het verloop van de week te kunnen vertellen. Dit lijkt me een ideaal hulpmiddel daarvoor

Leave a Reply