Unicorns & Fairytales
Blooming Belly - Unicorns & fairytales
moederschap Musthaves My life zwangerschap

Blooming Belly van Attitude Living

Tijdens de zwangerschap is het belangrijk je goed te verzorgen. Eigenlijk altijd. Attitude Living heeft speciaal voor de zwangere vrouw een productlijn ontwikkeld. Blooming Belly. Weer helemaal in het teken van worry-free. – During pregnancy, you have to take care of yourself. Actually you need to do it all the time. Attitude Living produced a line of personal care products for pregnant women. 

 

Blooming Belly

Attitude Living ken je ondertussen al als je mijn blog gevolgd hebt. Je kon onder andere kennis maken met de shampoo + handzeep,  het wasmiddel + wasverzachter, vaatwasmiddel, allesreiniger + allesreiniger voor speelgoed. Ik moet eerlijk bekennen dat ik fan ben. Ik ben heel benieuwd naar nog meer van hun producten. Nu kreeg ik dus ook de kans om enkele producten van de Blooming Belly lijn te testen. Yay! Kwam dat goed uit. Danku Blabloom!

 

Blooming Belly - Unicorns & fairytales

 

Pregnancy is a time of excitement and change. While you provide for your unborn baby, we’ll take care of you. Our Blooming Belly line of personal care products for future mommies protects and pampers the skin with the nourishing and regenerative properties of argan extracts. Feel as special as you are.

 

Blooming Belly - Unicorns & fairytales

De Blooming Belly lijn bestaat uit verschillende producten: enkele crèmes, een gezichtsreinigers shampoo en douchegels. Ik mocht er 3 van uittesten. Ik koos de natural nourishing cream (blauw), de natural stretch oil (geel) en de natural cream for tired legs (groen). Dat leek me wel handig om in huis te hebben. Ik smeer elke morgen en avond crème om mijn huid zeker wat meegaand en soepel te maken.

Blooming Belly - Unicorns & fairytales

Natural nourishing cream

Deze kwam in een grote tube aan. Qua looks is deze lijn heel mooi. Raar maar waar, maar daar let ik vaak ook op. Het oog wil ook wat, zeker? De crème is makkelijk uit te smeren en trekt goed in. Bovendien ruikt ze écht heerlijk.

Enhance your pregnancy glow with our soothing Natural Nourishing Cream made with argan oil to help keep skin firm and elastic. Formulated with natural, hypoallergenic and worry-free ingredients,

 

Blooming Belly - Unicorns & fairytales

Natural cream for tired legs

Deze leek me ook wel handig voor als je drukke dagen achter de boeg hebt. Met al een peuter in huis en binnenkort het nieuwe schooljaar dat terug begint leek het me noodzakelijk. Natuurlijk kon ik niet wachten om het uit te testen. Het voelt verfrissend, er zit munt in maar ruikt voor mij niet zo lekker. Niet aan ruiken dan maar…

 

Blooming Belly - Unicorns & fairytales

Natural stretch oil cream

Dit is ook geweldig! Het lijkt een gel, ruikt niet slecht en je smeert het heel makkelijk uit. Ik gebruik hem voor mijn buik. Het is absoluut niet vettig zoals je zou denken bij een olie. Dit is toch wel, samen met de nourishing cream een toppertje!

 

Blooming Belly - Unicorns & fairytales

 

Dit zijn dus één van mijn favoriete producten tijdens mijn zwangerschap. Ik denk ook dat het weer een heel leuk cadeau is om aan die zwangere vriendin te geven. Ontdek meer van het Blooming Belly gamma op Blabloom of raadpleeg de producten in het engels op Attitude Living.

 

Zou jij dit aan een zwangere vriendin cadeau geven? Of zou jij dit zelf kopen? 

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply