Unicorns & Fairytales
Mamablogger dag - unicorns & fairytales
moederschap My life

Nationale Mamablogger dag tour + giveaway

Wow, bestaat dit, zal je denken? Wel, wij, mamabloggers hebben het eigenlijk beslist dat het bestaat. Er bestaan zoveel speciale dagen dus waarom ook geen mamablogger dag? Meer dan 50 blogs uit België en Nederland nemen deel aan deze tour en op alle blogs valt iets te winnen. Leuk toch?

 

Mamablogger Dag

De mamablogger dag is eigenlijk in het leven geroepen door Kidzblogger.  Ik neem er graag mee aan deel omdat ik het wel leuk vind om jullie kennis te laten maken met andere mamablogs. Niets zo leuk als ervaring, tips en leuke producten uitwisselen, toch? Dat je overal een leuke prijs kan winnen maakt het allemaal leuker. Hij loopt van 10 tot 24 september dus je hebt genoeg tijd om alle blogs eens rustig te bekijken…

 

Mamablog!?

Wanneer ik aan mensen vertel dat ik blog doe ik dit altijd met wat schroom. Niet dat ik niet trots ben op mijn eigen plek, maar gewoon… Dat komt zo raar over. Want ik bekijk dit wel als mijn soort bijberoep. Ik heb trouwens ook een BTW nummer. Toch kijkt niemand vreemd op als ik dat zeg dus zullen blogs wel interessant zijn om te lezen. Ikzelf lees ook supergraag blogs. Je kan er ervaringen vinden, tips, steun… van mensen die het allemaal zelf meemaken.

 

Over mijn blog en wat ik wil vertellen aan mijn lezers

Nou, ik wou toch even een beetje uitleg geven over mijn blog en wat ik wil uitstralen. Ten eerste ben ik beginnen schrijven omdat ik het leuk vind. Ik wou altijd graag een boek schrijven en als kind maakte ik al tijdschriftjes. Geschreven… Dus niet verwonderlijk dat ik nu blog. Maar mijn opzet was ook musthaves, producten, tips en allerlei andere zaken ontdekken. Dat vind ik zelf ook leuk en lees ik graag bij anderen. Ik hou van nieuwe spullen. Als blogger krijg ik dan ook vaak persberichten die mij op de hoogte houden van nieuwe dingen. Die wil ik graag delen met jullie, mijn lezers en zelf uittesten. Daarom vind je op Unicorns & Fairytales niet enkel mijn persoonlijke verhalen over “mama” zijn en “ons leven” maar vind je hier ook veel webshoptips, interieurtips, producten en musthaves. Ik probeer ook heel vaak een winactie te houden. Omdat ik dat leuk vind, omdat ik mijn lezers ook wil kennis laten maken met de producten die ik fijn vind. Ik geef graag cadeautjes! Wanneer ik een product niet fijn vind zal ik dit eerlijk zeggen of er gewoon niet over bloggen. Zo kan je er zeker van zijn dat mijn mening objectief is. Ik weiger spullen als ik ze zelf niet zou kopen. Als je mij en mijn blog wil leren kennen, dan raad ik je aan hem zeker te volgen, op te slaan in je bladwijzers en eens rustig te gaan zitten met een lekker theetje of koffietje (of sterk drankje 😉 ) en te beginnen lezen. Maak kennis met mijn zoontje Vince, manlief Kim en mezelf, Nathalie en binnenkort baby nummer twee.

 

Hopperdehop naar de volgende stop!

Deze mama blog tour laat je kennis maken met allerlei (nieuwe) blogs. Zo heb je wat nieuw leesvoer! Normaal gezien ben je naar mij doorgestuurd door Aukjeswereld. Waarvoor dank lieve Charlotte. Op mijn beurt laat ik je graag kennis maken met Esmée en haar blog Website4mama. Een hele lieve dame. Op haar website kan je allerlei leuke shops vinden, tips, verhalen en meer. Daarvoor werkt ze ook samen met gastbloggers. Op haar website vind je ook leuke kortingen. Een aanrader dus! Bij haar kan je een leuke gezinsplanner winnen.

 

Win

unicorn gadgets - unicorns & fairytales

Dan is het tijd om mijn winactie bekend te maken. Bij mij kan je een voucher winnen van 15 euro (+gratis verzending) om iets uit te kiezen op Radbag. Daar vind je allemaal leuke gadgets. Je krijgt dan een code waarmee je je gekozen item kan kopen. Je vindt er echt hele leuke spullen, ook voor kids. Dus, ga maar eens kijken en neem rustig de tijd om je favoriete item te kiezen.  Laat je even in de comments weten of je meedoet? Fijn zou zijn als je de facebookpagina zou liken, dan word je op de hoogte gehouden van alle nieuwe blogartikels en winacties.

 

XOXO Nathalie 

 

WINNAAR IS CASSANDRA PATER-BOSMAN

 

You Might Also Like...

93 Comments

 • Reply
  Tine Vanhaevre
  10 september 2016 at 07:19

  Ik kende je al maar wil toch graag meedoen en ga zeker de tour volgen…

 • Reply
  Kim
  10 september 2016 at 07:33

  Ik ken je blog al maar doe graag mee! Die sloffen zijn wel heel gaaf voor ons meiske!!

 • Reply
  Amanda Gout
  10 september 2016 at 08:02

  Tuurlijk doe ik mee!!! En ik volg je ook al een tijdje! Gefeliciteerd met deze bijzondere dag!

 • Reply
  Sarah
  10 september 2016 at 08:07

  Ik volg je van de start, blijf je volgen want ik vind je blog echt superinteressant en gewoonweg leuk om te lezen. Ook fijn om Vince wat mee te volgen, zeker gezien mijn zoontje Tomas slechts 6 weekjes na Vince is geboren. Ik herken dus heel wat in jouw verhalen en het is fijn om te horen dat ik niet de enige mama ben met bepaalde problemen, vragen e.d.
  Ik doe ook supergraag mee met de actie want in oktober verjaart mijn man (30!) en zou hem zo een extra cadeau kunnen geven. Gadgets als deze zijn ook echt helemaal zijn ding. Xxx Saar

 • Reply
  linda
  10 september 2016 at 08:10

  Daar kan ik vast iets leuks van kopen daar 😀 dus doe graag mee

 • Reply
  elisabeth maria martina
  10 september 2016 at 08:26

  wat een originele sloffen voor mijn steenkoude voeten, ideaal

 • Reply
  janelle
  10 september 2016 at 08:40

  gefeliciteerd, heerlijk dat rond hoppen! ik doe mee!

 • Reply
  Nancy van der kamp
  10 september 2016 at 08:40

  Wat een superleuke actie! Ik doe zeker mee want bijv met die sloffen kan ik m’n kleine vriendinnetje al waanzinnig blij maken ?

 • Reply
  Erika van Koert
  10 september 2016 at 08:41

  Wat leuk! Ik doe graag mee 🙂

 • Reply
  Kelly Van der Pol
  10 september 2016 at 08:41

  Ohhhh die sloffen die zijn geweldig <3 Ik zou dus graag kans maken op deze cadeaubon en waarschijnlijk kies ik dan de sloffen hihi
  Ik volgde je al op facebook 🙂

 • Reply
  Rebecca
  10 september 2016 at 08:43

  Fan van bij de start! En ik doe graag mee met deze winactie ☺️ ?

 • Reply
  V_bijengezoem
  10 september 2016 at 08:44

  Via twitter ben ik op één van de deelnemende blogs (alweer een nieuwe moederblog) terechtgekomen, ik zal ze dus allemaal eens moeten ontdekken (en verder volgen op bloglovin). Nog veel leesgenot voor de boeg dit weekend. En uiteraard wil ik ook meedoen voor de give away!

 • Reply
  Réwana
  10 september 2016 at 09:06

  Ja gaaaaf wij doen mee hoor;)

 • Reply
  Shanna
  10 september 2016 at 09:07

  Ik lees je blog ook graag en doe graag mee! Radbag is wijs ?

 • Reply
  Cassandra Pater-Bosman
  10 september 2016 at 09:20

  die sloffen! Ik MOET ze! Ik doe mee!

 • Reply
  angelique
  10 september 2016 at 09:21

  Ik doe graag mee! Mijn man is gek op radbag dus dan komt die giftcard goed van pas!

 • Reply
  Josan Jongbloed
  10 september 2016 at 09:47

  Leuke prijs Nathalie en jouw smaak ik natuurlijk flawless 🙂

 • Reply
  Yvonne
  10 september 2016 at 09:49

  Wat een gave sloffen! Hier maak ik mijn meisje heel blij mee. Doe dan ook graag mee met de winactie. Ik ben je gaan volgen op Facebook. Dan hop ik nu snel verder!!

 • Reply
  Linda van Aken
  10 september 2016 at 09:58

  Herkenbaar hoor, had ik gisteren nog op het schoolplein. Andere moeder had ook een dochter in de kleuterklas en dochter die smiddags sliep, kon ze rustig koffie drinken… Ik had zoiets van nou… ik kan twee uur ongestoord werken. Dus zo van ‘oh je werkt vanuit huis’ ja. Maar dan niet zeggen dat ik blog. Zijn toch nog steeds veel vooroordelen over of onbegrip hoe het zit als beroep.

  Enne, die sloffen wil ik wel winnen hoor!

 • Reply
  Marjo
  10 september 2016 at 10:08

  Super leuke actie! Ik volg je al een tijdje! Net staat mijn meisje van vijf naast mij, mama wat een super leuke sloffen! Dus zij heeft het geld vast uitgegeven?

 • Reply
  Wendy
  10 september 2016 at 10:11

  Ik ontdek vandaag een heleboel leuke nieuwe blog, waaronder die van jou.
  Graag wil ik ook meedoen aan jouw winactie.

 • Reply
  Marguerita
  10 september 2016 at 10:31

  Oh die eenhoornsloffen zijn schattig! Ik doe niet mee, kreeg zelf deze week van radbag een toffe roze donuthanddoek 🙂 Ik volg je al en hop weer door 🙂

 • Reply
  Lilian
  10 september 2016 at 10:43

  Wat een leuke website, ik kende je nog niet! Altijd leuk om nieuwe mama bloggers te ontdekken. Ik die graag mee met de winactie!

 • Reply
  Henrieke
  10 september 2016 at 11:22

  Wat leuk, ik doe graag mee! Ik ben een nieuwe volger, via de bloghop natuurlijk. 🙂

  Ik heb in andere blogs al eens uitgebreid het assortiment van Radbag bekeken en vind dat ze echt geweldige spulletjes hebben. Daarom doe ik mee!

 • Reply
  Marian Zw.
  10 september 2016 at 11:43

  Leuk om zo weer wat nieuwe bloggers te leren kennen. Jou volgde ik al, maar klik vandaag natuurlijk ook nog lekker even verder. En iets leuks uitzoeken in een gave webshop is natuurlijk altijd een feest. Ik loot graag mee!

 • Reply
  Jodi - liefthuis
  10 september 2016 at 12:02

  Wat een mooie blog. Leuk je te ontdekken. En die sloffen hahahaha fantastisch. Ik doe zeker mee

 • Reply
  Anna
  10 september 2016 at 12:04

  wooooww te gek… ik doe mee!!
  facebook: An Na

 • Reply
  anna
  10 september 2016 at 12:08

  Zoveel leuke dingen om uit te kiezen,ik doe graag mee

 • Reply
  Manon van Leijenhorst
  10 september 2016 at 12:30

  Die sloffen zijn echt hilarisch!!!! Hoop te mogen winnen!

 • Reply
  Sigrid
  10 september 2016 at 13:03

  Mijn eerste hop naar België:) En vind je actie erg leuk, dus waag graag een poging!

 • Reply
  Barbara
  10 september 2016 at 13:07

  Wat een gave sloffen! Daar gaan de meisjes ruzie om maken?, misschien voor mijn moeder?. Ik doe in elk geval mee?

 • Reply
  Bianca
  10 september 2016 at 13:31

  Aaaaaah Unicorns! Love it! Ik doe graag mee.

 • Reply
  marieke
  10 september 2016 at 13:54

  Ik ken je blog nog niet maar ga je nu wel volgen. Meteen je facebookpagina geliket 🙂

 • Reply
  marjon
  10 september 2016 at 13:54

  Ik doe graag mee aan deze win actie.

 • Reply
  Bregje
  10 september 2016 at 13:54

  Oh die sloffen zijn tof! Vast nog veel meer leuks te scoren in de shop van Radbag, maar ik sla toch even over. Leuk om je zo weer wat beter te leren kennen! Fijne Mamablogger Dag!

 • Reply
  Linda
  10 september 2016 at 14:35

  Wat een heerlijke actie! Ik ben echt verliefd op die unicorn sloffen! Briljant!

 • Reply
  Marjo
  10 september 2016 at 14:52

  Ik houd je al in de gaten via Twitter <3 en online shoppen is mijn favoriete hobby #ietsmetgatinmijnhand

 • Reply
  Astrid
  10 september 2016 at 15:08

  leuke blog die ik al een tijdje volg, en ik doe graag mee

 • Reply
  Bianca Fenna
  10 september 2016 at 15:18

  Super leuke actie, daar weet ik zeker wel wat leuks te vinden

 • Reply
  Jamila
  10 september 2016 at 16:00

  Wat leuk om op deze manier om op u blog te komen ik zou graag mee willen doen met deze win actie zal u van af nu volgen succes verder met de blog

 • Reply
  W Reurings
  10 september 2016 at 16:17

  Ik doe heel graag mee, wat leuk zeg!!

 • Reply
  Corinne
  10 september 2016 at 16:59

  Ik doe mee.Leuke dingen gezien bij radbag.

 • Reply
  ellen
  10 september 2016 at 17:24

  Die sloffen!!!! geweldig 🙂
  Ik doe graag mee kan vast wat leuks uitzoeken bij radbag leuke winkel altijd.

  veel plezier vandaag!

 • Reply
  Anja Laemers
  10 september 2016 at 17:55

  Gave actie. Doe graag mee (moet nog wel even kijken, want links lijken bij mij niet te werken, maar ik ga hoe dan ook je pagina liken om je te blijven volgen 🙂

 • Reply
  Ingrid
  10 september 2016 at 17:56

  Wat leuk! 😀
  Onze meisjes weten hier vast wel iets leuks uit te zoeken!

 • Reply
  Saskia van der Heijden
  10 september 2016 at 18:00

  Hopperdehop!! Wat een leuke actie!! Ik doe zeker mee; superleuk al die mama bloggers, veel is zo herkenbaar. Thankxx!! Liefs van Saskia

 • Reply
  Joyce
  10 september 2016 at 19:29

  Wat leuk dat je ook mee doet met de bloghop!
  Ik doe graag mee met je toffe winactie 🙂

 • Reply
  Thea
  10 september 2016 at 20:32

  Wat een gezellig dagje zo, jouw blog is een van de weinige die ik al kende. Ik doe graag mee aan je leuke actie.

 • Reply
  Marieke
  10 september 2016 at 20:34

  Hoihoi, ik loot graag mee! Ik zie erg leuke dingen op Radbag!
  Voor nu even een HOPSTOP, morgen weer verder met de volgende blog 🙂 Gelukkig heb ik 2 weekjes de tijd om alles door te hoppen 🙂

 • Reply
  Linda Meester
  10 september 2016 at 20:41

  O daar kan ik vast slagen voor drie dochters en de volgende keer willen wij ook graag meedoen aan de bloghop

 • Reply
  Margot
  10 september 2016 at 21:29

  Wat een leuke prijs! Ik doe mee 🙂

 • Reply
  Monika
  10 september 2016 at 21:34

  Oehhh leuk!
  Ik doe graag mee!
  Liefs

 • Reply
  Marjon
  10 september 2016 at 22:12

  Leuke blog en ook leuke spulletjes bij radbag! NIet alleen zijn de sloffen leuk welke je op je blog hebt staan maar ze hebben ook een leuk eenhoorn lampje! Dus mocht ik geluk hebben dan weet ik het al wel!

 • Reply
  MetMirjam
  10 september 2016 at 22:27

  Gek eigenlijk hè, dat het toch een ‘dingetje’ blijft om te zeggen dat je blogt.. haha. Ik ben lekker aan het blophoppen en wens je nog een fijne avond!

 • Reply
  Tess
  10 september 2016 at 22:50

  superleuke actie! En wat is je blog mooi vormgegeven. Redbag is mijn favoriete webshop, ik loot graag mee!

 • Reply
  Jacksons_mommy_
  10 september 2016 at 23:18

  Bloghoppen en jou tegen komen daar kijk ik niet van op!
  Leuk dat je mee doet! Ik doe ook graag mee met je winactie !

 • Reply
  Marian
  10 september 2016 at 23:31

  Weer een nieuwe en leuke blog ontdekt! Kom vast nog wel eens een kijkje nemen.
  Leuke dingen hebben ze bij Radbag ik doe graag mee!

 • Reply
  Inge Steenbakkers
  10 september 2016 at 23:50

  Ik doe graag mee, superleuk katten spaarpotje gezien op de site, erg leuk voor mijn zoontje.

 • Reply
  Lieke van Veen
  11 september 2016 at 02:20

  Heel erg leuk ik doe graag mee voor dit shoptegoed van radbag.
  Ik volg je al een tijdje op facebook(lieke van veen)

 • Reply
  Kelly Aarts
  11 september 2016 at 08:11

  Ja, ik doe graag mee! Niets zo leuk als zelf een cadeautje uitzoeken hihi ?
  Duimen dus maar! Ben je gaan volgen op FB, want je blog linkt me erg leuk!

 • Reply
  petra
  11 september 2016 at 10:18

  hophophop ik doe graag mee…..zijn deze ook in mama maten?

  whhhhhhhhhhhaaaaaaaaaa mijn dochter 12 jaar gaat compleet uit haar dak…als ze deze zou krijgen hoeft ze nooit meer een ander kado

 • Reply
  kempenaers
  11 september 2016 at 15:28

  doe graag mee met deze actie, kan altijd wel iets leuk gebruiken

 • Reply
  brants
  11 september 2016 at 15:29

  leuke actie, ken de webshop al, staan leuke spullen op

 • Reply
  Mirjam Hellingman
  11 september 2016 at 17:12

  Hop hop hop op naar jouw blog! Wat een leuke webshop is Redbag, dat wordt nog heel lastig kiezen. Succes met je blog.

 • Reply
  Judith
  11 september 2016 at 20:55

  Leuuuuk zeg! Ik doe mee!!

 • Reply
  Bodil
  11 september 2016 at 20:59

  Leuk dat je ook meedoet aan de bloghop!
  En gave prijs die je weg gaat geven. Radbag heeft zoveel coole unicorn spulletjes! (Die eenhoorn strooier is echt awesome!)
  So I’m in!

 • Reply
  Alyt van der Heide
  12 september 2016 at 10:33

  He wat leuk zo’n mama Bloggersdag heb het hele rondje gehad. En nu tijd om een reactie te plaatsen.
  Doe dolgraag mee met jouw actie. Mogen mijn meiden eens lekker shoppen. Ben benieuwd wat ze willen!

 • Reply
  Natasja Smit
  12 september 2016 at 11:40

  Wat leuk dat je ook mee doet aan de mama bloggers dag :). Tot nu toe met hoppen 1 nieuwe blog tegen gekomen die ik nog niet kende. Ook jou volg ik alweer een tijdje met veel plezier. Maak graag een kans op deze leuke prijs van Rad Bag wat een keuze hebben ze phoeee dat word moeilijk kiezen….

 • Reply
  Frederique
  12 september 2016 at 12:55

  Ik kende de shop niet, inderdaad heel veel leuke spulletjes dus ik doe natuurlijk ook mee 😉

 • Reply
  Femke van Hooff
  12 september 2016 at 21:58

  Wat leuk dat er ook Belgische Bloggers meedoen, erg benieuwd of het moederschap anders is dan hier.
  Ik maak uiteraard ook graag kans op de kadobon!

 • Reply
  Monique
  12 september 2016 at 22:04

  Jeetje, wat een gave sloffen!! Bij deze doe ik graag mee met je winactie en dan hoop ik dat de sloffen er nog zijn 🙂

 • Reply
  Charlotte Lutterman
  13 september 2016 at 10:52

  Superleuk! Ik waag graag een kansje! 🙂

 • Reply
  Jessica
  13 september 2016 at 13:21

  Ik doe heel graag mee!
  Leuk om je blog te leren kennen.

 • Reply
  E
  13 september 2016 at 15:29

  Wat een leuke actie.
  Ik zag op de site een leuke lichtjes ketting van koper….

 • Reply
  Maaike
  13 september 2016 at 20:40

  Bij Radbag hebben ze zoveel leuks. Wat zou ik graag winnen.

 • Reply
  Tamara TS
  13 september 2016 at 21:39

  Wat een leuke winactie! Radbag is geweldig, dus ik doe heel graag mee. Ik vond het roze eenhoornlampje wel heel erg tof, dus dat zou hem gaan worden. (Toepasselijk ook, he?) Ik heb geliked op FB (Tamara Mara Großmaul)

 • Reply
  Mahwish
  14 september 2016 at 09:39

  Ik vind jouw blog inderdaad leuk omdat het een mix is van persoonlijk en leuke tips over oa webshops en musthaves. En deze sloffen zijn echt te leuk!! Ik doe graag mee, als ik de voucher win, is de kans groot dat ik het daaraan besteed.

 • Reply
  Marian
  14 september 2016 at 10:21

  Ik doe mee, leuk zeg zo’n bon!

 • Reply
  Liesbeth
  14 september 2016 at 16:41

  Superleuke actie! Ik doe mee!

 • Reply
  Marinka
  14 september 2016 at 20:54

  Heel leuk! Ik doe mee.

 • Reply
  Jip
  15 september 2016 at 11:49

  Wat een leuke webshop, die kende ik nog niet en doe dus graag mee!!

 • Reply
  Esmée
  16 september 2016 at 13:44

  Ha Nathalie! Dank voor je lieve woorden en de introductie naar Website 4Mama. Ik heb zojuist de hele ronde afgemaakt en jij bent de laatste, want ik kom hierna 😉 Ik doe niet mee met je actie, maar wilde alleen even HOI zeggen. Ik blijf je volgen. XXX Esmée

 • Reply
  Bibi Hensens
  17 september 2016 at 14:40

  Zoveel leuke items gezien bij Radbag 🙂 Ik maak heel graag een kansje.

 • Reply
  Rory
  17 september 2016 at 14:53

  Wat een leuk en persoonlijk stuk Nathalie! Jij was mij al veel eerder opgevallen natuurlijk, ook door de ontzettend leuke en lieve naam van je blog. Helaas kan ik niet alles bijhouden maar zo nu en dan struin ik graag door je artikelen. Wat een leuke prijs! Ik doe niet mee maar vind het leuk je hier weer even ‘gezien’ te hebben. Fijn weekend!

 • Reply
  Jikke
  18 september 2016 at 21:02

  Daar kan ik vast iets heel leuks uitzoeken. Ik doe dus graag mee.

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  19 september 2016 at 09:32

  Ik ben vandaag maar weer eens verder gegaan met bloghoppen en zo kom ik (eindelijk) op jouw blog. Wat een ontzettend leuke naam heeft jouw blog (en ik vind de layout ook helemaal geweldig!). Ik doe graag mee met je winactie, ik heb al ff zitten speuren op de website van Red Rag, en ik denk niet dat ik genoeg heb aan 15 euro, hahahaha!

 • Reply
  Mariska van Lochem / Mariska Giulianojazzlyna
  19 september 2016 at 21:57

  ja natuurlijk doe ik mee!! want een onzettemd leuke opzet zo!!

 • Reply
  Marijke
  20 september 2016 at 00:23

  Kende je blog allang, maar kom te weinig. De bloghop was een goede aanleiding om weer eens in het vizier te komen. Dus tot snel

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  20 september 2016 at 13:58

  Wat een toffe webshop is dit ook, dat lukt vast om daar iets leuks uit te kiezen.

 • Reply
  Claudia
  20 september 2016 at 16:27

  Ik kende je blog al. En doe zeker graag mee met de actie. Ik hoop dat jij en ook de anderen zo nog meer volgers krijgen.

 • Reply
  Iris
  23 september 2016 at 15:49

  I love Radbag! Ik doe graag mee

 • Reply
  Inge
  23 september 2016 at 20:47

  Tuurlijk doe ik mee! En wat een leuke blog is dit 🙂

 • Reply
  Karen
  24 september 2016 at 07:47

  Wow, als je die geweldige ‘sloefkes’ daar kan kopen, wil ik ook graag mijn kans wagen!

Leave a Reply