Unicorns & Fairytales
doorslapen - unicorns & fairytales
Brieven aan Lex My life

Brief aan Lex 9 maanden

Lieve Lex,

 

9 Maanden ben je nu al in ons leven en wauw, wat ben jij een pittige baby. Met je grote blauwe ogen en bruine haartjes (helemaal anders dan je broer) en je verovert iedereen zijn hart met jouw doofy smile. Geen idee of dat een woord is, maar mensen die jouw al “live” gezien hebben weten ongetwijfeld wel wat ik bedoel. Je bent zo’n lieve baby. Mijn motto ‘een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’ is op jouw lijf(je) geschreven. Iedereen krijgt een lach op zijn gezicht van jou bezig te zien. En dan die tong… net zoals je broer. No comment. Vooral ook die twee tandjes zijn zo enorm cute.

Sinds een dikke maand ben je aan het tijgeren. Kruipen doe je nog niet. Jij moet al enorme armspieren gekweekt hebben. Je gaat er als een speer vandoor. Zet je een deur open dan ga je recht op het doel af. Gaat die dan dicht voor je neus dan ben je kwaad. Je laat het echt wel horen wanneer je kwaad bent. Wanneer Vince iets van je afpakt laat je je zeker niet doen. Iedereen zal het gehoord hebben. Want ja, de decibels heb je van geen vreemde. Blijkbaar kon ik er ook wat van en ja, je broer uiteraard ook. Wij hebben krijsende baby’s hahaha.

Je vindt het heerlijk om bij je broer te zitten en mee te spelen. Bij alles ben je betrokken. Heel fijn om te zien. Jouw broer kan je echt aan het lachen brengen. ‘s Morgens krijgt hij een grote glimlach van jou. Groter dan die dat wij krijgen hoor. Gaan jullie nu al samenspannen? Al werk je ook soms op de zenuwen van Vince. Want je kan het niet laten alles te willen nemen wat hij heeft (en andersom ook, dat belooft). Maar het is heerlijk om te zien. Vertederend ook. Op Instagram kunnen veel mensen mee volgen.

Patatjes eten gaat heel goed en fruitpap wat minder. Behalve bij de kinderopvang. Daar ben je een voorbeeldbaby. Nou ja… hélemaal zoals je broer. Waarom doen jullie dit? Eten gaat voorlopig weer helemaal goed. Je wordt nog wel steeds vaak wakker ‘s nachts. Doorslapen zit er dus nog steeds niet in. Maar ook bij Vince was dit niet aan de orde. Ach, we houden het nog wel even vol.

Ik vind jou vooral een guitige, lieve baby en dat is alles wat we wilden. Lieve Lex, we love you!

 

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Karen
  25 september 2017 at 14:53

  Hij is ook echt om op te eten. En wat vind ik die bruine salopette leuk zeg! Robin heeft tot 14 maanden getijgerd. Die kruipt pas net!

 • Reply
  Nietzomaarsaar
  26 september 2017 at 09:23

  Het is een cutie! Mooie brief

Leave a Reply