Unicorns & Fairytales
tijgeren baby - unicorns & fairytales
Baby musthaves moederschap Musthaves Ontwikkeling

Lex is aan het tijgeren, daar gaat die dan!

Oh ja hoor, Lex is mobiel. Hij heeft het tijgeren ontdekt. Iets wat Vince eigenlijk nooit heeft gedaan. Hij ging gewoon achteruit. Lex gaat er als een speer vandoor. Maar goed, het is de fase die sommige baby’s hebben voor ze aan het kruipen beginnen dus ik vermoed dat het niet meer zo lang zal duren voor Lex gaat kruipen.

Tijgeren

Lex begon enkele weken geleden met het tijgeren. Eerst nog vrij traag maar nu gaat hij er als een speer vandoor. Een speelmat ligt er nu nog enkel voor de versiering denk ik want hij blijft er niet meer op liggen. Wel superschatting om te zien. Ik herinner me nog Vince die achteruit kroop/schoof maar dat tijgeren heeft hij nooit gedaan. Hij vindt het ook geweldig om zich voort te bewegen. Zo kan hij tenminste aan al het speelgoed. Dat is natuurlijk soms wel een beetje in het nadeel van grote broer Vince die zijn speelgoed gaat moeten delen. Want Lex, die is nieuwsgierig. Enorm nieuwsgierig. Alles wil hij gezien en vastgehad hebben. Dat zorgt soms wel voor gezeur bij broer maar dat zal waarschijnlijk nog erger worden hahaha.

tijgeren baby - unicorns & fairytales

Het huis babyproof maken!

Dat wil ook zeggen dat ik het huis babyproof moet maken. Nou ja, houden eigenlijk. Er is niet echt iets gevaarlijks buiten de randjes van de tafel en deuren. Deuren van kasten krijgt hij voorlopig nog niet open. Met Vince nooit problemen gehad. Maar we hebben al door dat Lex van een ander kaliber is. Een deur die opengaat, daar MOET hij door. Doe je die deur dicht dan krijg je een serenade. Oh yes…

Lees ook: Je huis kidsproof en babyproef maken doe je zo

tijgeren baby - unicorns & fairytales

TIP: GoBabyGo

GoBabyGo - unicorns & fairytales

Lex heeft sokjes, leggings en kneepads van GoBabyGo, om hem te helpen bij het kruipen. Ze hebben rubberen anti-slip topjes op verschillende plekken die je helpen je kindje meer grip te krijgen op de ondergrond. Ze zijn ontworpen in Denemarken en vervaardigd in Europa. Je kan ze onder andere vinden bij de webshop Hygge. Er zijn verschillende ontwerpen en kleuren. Ze zijn zacht en comfortabel en houden de beentjes van je kinderen warm tijdens de koudere dagen en toch hebben ze de vrijheid om te bewegen. Wij zijn er tevreden van!

Vanaf wanneer konden jullie kinderen kruipen? Hebben ze ook getijgerd? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Nicole Orriëns
  15 september 2017 at 11:16

  Wat geeft hij een geweldige broek aan in de eerste foto! Superleuk. Tijgeren is leuk om te zien, maar je moet als ouders flink alert zijn!

  • Reply
   Nathalie
   24 september 2017 at 08:17

   Dat is onderdaad zo! Die broek is een saloptje van Phil And Phae

Leave a Reply