Unicorns & Fairytales
monochrome kidsfashion - unicorns & fairytales
Fashion fashion kids Webshoptips

KIPP kids Kidsfashion voor monochrome liefhebbers

Soms durf ik wel eens te shoppen in het buitenland. Zelfs van héél ver. Zo leerde ik KIPP KIDS kennen, een merkje uit Melbourne. Gelukkig hebben ze het ook in een NL webshop. Monochrome liefhebbers zullen dit merkje zeker waarderen. Met als hoofdkleuren zwart, wit en grijs.

Monochrome kidsfashion

Monochrome kidsfashion is voor velen nog altijd heel erg in. Voor anderen dan weer wat minder. Ik moet toegeven dat ik de laatste tijd ook minder en minder na ar donkere kleding ga. Maar enkele basics blijven toppers en de stuks van KIPP die ik eruit gekozen heb blijven echt wel leuk vind ik. Dat zwart en wit niet voor baby’s is vind ik persoonlijk niet waar. Natuurlijk wel, dat kan zelfs heel stoer zijn.

KIPP KIDS

“Kipp Kids was born in 2014, inspired by the street, and made for babies and kids that want to stand out from the crowd. Designed in Melbourne, Kipp Kids is a fusion of functionality and urban vibe, allowing mamas and papas to live vicariously through their little’s’ wardrobe…because you’re never to young to have street cred!”

Je leest het, een beetje urban style. En dat is zeker waar! De items zijn leuk te combineren met basic stuks en onderling. ideaal voor een Capsule Wardrobe denk ik dan.

Lex en zijn KIPP kids stuks

Wij doen ook soms nog mee aan die monochrome kidsfashion ! Wij hebben voor Vince de bovenstaande stuks en hij staat er superleuk mee.

monochrome kidsfashion - unicorns & fairytales monochrome kidsfashion - unicorns & fairytales

 

lees ook: moederschap bezorgde me véél, heel veel!

 

Je shopt trouwens deze items bij River20four ! Er zijn sommige items in sale! Je kan ook rechtstreeks bij hen shoppen maar hou dan rekening met douanekosten/invoerrechten en om deze te vermijden blijf je best onder de 30 euro… Of shop ze dus in de NL webshop. Wat vind je van dit merkje? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply