Unicorns & Fairytales
budget baby fashion - unicorns & fairytales
Baby musthaves Fashion fashion kids Musthaves

Budget baby fashion #1

Ik had tijdens de zwangerschap al wat aankopen gedaan voor Lex. Die kon je alvast volgen op mijn youtube kanaal. Toch bleken ze nog te groot te zijn. Lex was 49cm en maatje 50-56 bleek dan ook nog veel te groot te zijn. Genoodzaakt ging ik op zoek naar budgetvriendelijke babykledij: rompers, boxpakjes en mutsjes. Die vond ik bij Lindex.

 

Babykledij

Ik had van Vince nog wel een aantal spullen, maar natuurlijk koop je graag nieuwe dingen voor je newborn. Lex was iets kleiner dan Vince bij de geboorte en ik had eigenlijk geen kleine maatjes voorzien. Dit leek me de ideale moment om eens op zoek te gaan naar budgetvriendelijke babykledij. Ik vond… en vulde mijn winkelmandje. Gevaarlijk hoor!

Rompers, onesies

Bij Lindex hebben ze leuke en mooie babykledij. Ik was helemaal verkocht door het leuke printje met de luchtballonnen. Ze hadden er een bijpassend mutsje en dekentje bij. Check! De rompers zijn bovendien verstelbaar en kunnen dus ook kleiner en groter gemaakt worden. Is dat niet handig?! Ze zijn ook superzacht. Het pakje dat Lex aanheeft is lekker warm en ideaal om overdag lekker in te soezen. Handig met die kap eraan.

babykledij - unicorns & fairytales

babykledij - unicorns & fairytales

 

Mutsjes

Aan te raden bij newborns zijn mutsjes. Je kan ze maar beter al op voorhand kopen en in je vluchtkoffer steken. Ik vond te gekke mutsjes. Ideaal tijdens het koude weer en zeker voor newborns. Ze zijn mooi en schattig. Vooral het mutsje met konijnenoren vind ik te gek. Je kan er nooit genoeg hebben…

babykledij - unicorns & fairytales

Ook voor Vince

Natuurlijk hebben ze behalve babykledij ook voor grotere kinderen en mama’s en papa’s veel leuks. Ook voor Vince hadden ze toffe kledij. Ik kon het toch niet laten om ook voor hem iets te kopen: een regenjas en een shirt. Je kan ze in de video bewonderen. Wat vind je van mijn aankopen? Wil je op de hoogte blijven, dan kan je je abonneren op mijn kanaal. Zou leuk zijn want binnenkort komt er nog meer baby fashion en belevenissen van ons gezin!

 

 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Ine bruyninckx
    20 januari 2017 at 21:33

    Supertip die Lindex!
    Babys verdienen leuke kleertjes 🙂

Leave a Reply