Unicorns & Fairytales
invulboek zwangerschap - unicorns & fairytales
Doeboeken moederschap Ontwikkeling Webshoptips Winactie & Give away zwangerschap zwangerschap-mama-opvoeding

Leuke invulboeken tijdens en na de zwangerschap & WIN

Wanneer je zwanger bent, zeker voor de eerste keer, wil je graag alles opschrijven en bijhouden. Dat had ik toch. Ook bestaan er veel leuke invulboeken om te gebruiken na de zwangerschap die de eerste mijlpalen van je kinderen verzamelen. Bij Kidooz heb je een aantal heel leuke invulboeken. Nog meer goed nieuws: je kan een leuk “invulboekenpakket” winnen, voor jezelf of om cadeau te doen!

 

Kidooz

Kidooz is een webshop waar ze, behalve hun eigen merk, ook hele leuke Scandinavische merkjes hebben zoals Done By Deer, Oyoy, Kid’s Concept en anderen. Met leuke unieke printjes maar ook de monochrome trend. De kleding is gemaakt van 100% GOTS organisch katoen. GOTS (Global Organic Textile Standard) kleding is gecertificeerd en heeft 100% biologische vezels. Ook heeft Kidooz leuke accessoires en stationary, spullen voor de babykamer, swaddles, de befaamde Wishbone Bike en nog meer. Zeker de moeite om eens te gaan kijken (momenteel ook leuke sales!)

Leuke invulboeken

Ze hebben ook hele leuke invulboeken. Van babyshower tot oppasboek en zelfs een boek voor de gasten wanneer je gaat trouwen. Allemaal monochrome dus voor de zwart-wit liefhebbers zeker een aanrader. Deze boekjes zijn ideaal om cadeau te geven, als kraamcadeau of gewoon om jezelf te verwennen. Zo heb ik het kraambezoekboek gebruikt om de gasten een lief woordje te laten opschrijven. Dit ligt bij mijn doopsuiker. Maar ik heb nog enkele andere boeken ook. Ik laat ze graag zien.

invulboeken zwangerschap - unicorns & fairytales

Mijn negen maanden boek

invulboeken zwangerschap - unicorns & fairytales

Dit invulboek bestaat uit leuke vraagjes, lijstjes en ruimte voor foto’s. Zo kan je gedurende je hele zwangerschap alles bijhouden om later nog eens terug te lezen. Met de vraagjes die ze je stellen zal je aan vele zaken denken waar je anders misschien niet over nagedacht zou hebben. Heel leuk om in te vullen. Vooral leuk om terug te lezen wanneer je voor de tweede keer zwanger bent. Jammer dat ik ze niet eerder heb leren kennen.

invulboeken zwangerschap - unicorns & fairytales

invulboeken zwangerschap - unicorns & fairytales

Kraambezoekboek

doopsuiker - unicorns & fairytales

Hier kunnen de bezoekers een blaadje invullen met vraagjes. Wat wensen ze je toe, wat gaan ze later samen doen met de baby enz… Heel leuk om klaar te leggen in het ziekenhuis of bij jou thuis. Dat maakt de kraamvisite nog leuker! Als je kindje oud genoeg is kan hij of zij het nog eens een keertje lezen. Leuk!

 

doopsuiker - unicorns & fairytales

Mijn eerste jaar

invulboeken zwangerschap - unicorns & fairytales

Het eerste jaar is speciaal. Ze leren zoveel. Houd bij wat er allemaal gebeurde in dit leuke boek over het eerste levensjaar.

invulboek zwangerschap - unicorns & fairytales

invulboek zwangerschap - unicorns & fairytales

 

Mijn opgroeiboek

invulboeken zwangerschap - unicorns & fairytales

Hou je graag de eerste stapjes, tandjes, jaren bij? Dan is dit invulboek helemaal te gek. Het houdt de leukste momenten bij tot en met 4 jaar. Ook is er genoeg ruimte voor foto’s en knipsels. Het ideale kraamcadeau als je het mij vraagt!

invulboek zwangerschap - unicorns & fairytales

invulboeken zwangerschap - unicorns & fairytales

WIN dit leuke boekenpakket

Van Kidooz mag ik iemand heel blij maken met deze 4 mooie  invulboeken. Voor jezelf of om cadeau te doen? Wat moet je doen om kans te maken op dit leuke geschenk…

 

 1. Volg Unicorns & Fairytales op facebook, ik gun het graag één van mijn lezers
 2. Laat me weten wat je van de boeken vindt of waarom jij mee wil doen.
 3. Tag een vriendin die dit misschien ook wel kan gebruiken of stuur haar deze blogpost door
 4. Meedoen kan ook op IG

 

De winnaar is TESSDEF 

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

42 Comments

 • Reply
  Anna
  17 januari 2017 at 07:41

  Ja die boeken zijn echt geweldig… het is zoooo leuk om alles bij te houden en later terug te lezen… ik doe mee voor een heel lief vriendinnetje die nu pas zwanger is…
  facebook: An Na

 • Reply
  Vanessa
  17 januari 2017 at 08:13

  Zien er heel handige boeken uit! Bij mijn eerste kindje Senne was ik zelf beginnen opschrijven en vond ik het soms moeilijk om iets neer te pennen. Dit is wel veel handiger als je zelf eens zonder inspiratie zit ? Daarom zou ik graag willen meedoen voor ons tweede wondertje dat opkomst is.

 • Reply
  Els Van De Vijver
  17 januari 2017 at 08:22

  Sweet? ?, ik ben uitgerekend voor… MORGEN! Enkele van deze mooie boeken kan ik dus weldra gebruiken! Er is voor ons kleintje een schriftje voorzien, maar op deze manier is het
  1. mooier om later alles opnieuw te lezen,
  2. leuker om in te vullen,
  3. minder snel te vergeten om anekdotes te noteren van zo’n klein spruitje,
  4. heel tof om al een geschenkje te hebben voor wanneer een vriendin ook een mini versie van zichzelf verwacht! Eva Sustronck

 • Reply
  Veronique
  17 januari 2017 at 08:23

  Oooh zoo leuk!!! Voorjaar 2017 willen wij ook graag voor een 2de kindje gaan en dan zou dit al een heel leuk begin zijn! Toen ik zwanger was van Lewis heb ik ook alles liggen neerschrijven maar dit lijkt me handiger ? Ik zou ze dus lekker voor mezelf houden ?

 • Reply
  Eva
  17 januari 2017 at 08:44

  Hoi Nathalie,

  ik volg je blog nu sinds enkele maanden. Ik vind het erg leuk om te lezen dat we als moeders toch vaak in hetzelfde schuitje zitten.
  Het lijkt me heel leuk om het boeken pakket te winnen om de speciale momenten van onze kindjes in op te schrijven. Aangezien het me vaak aan inspiratie ontbreekt zijn zo’n invulboeken ideaal als leidraad.
  einde maart verwachten we ons tweede kindje en het zou dan ook super leuk zijn om dit pakket te winnen. Ik zou ze voor mezelf houden!

  Groetjes

 • Reply
  Chantal Uijtendaal
  17 januari 2017 at 08:47

  Ik doe heel graag mee !
  Ik ben verliefd op deze boeken, het kraambezoekboek hebben we al maar daar kan ik iemand heel erg blij mee maken, de andere boeken wil ik heel graag zelf nog hebben om onze collectie aan te vullen voor onze lieve Indy.
  LOVE it !

 • Reply
  Linda Post
  17 januari 2017 at 08:49

  Wat een gaaf pakket! Ik vind dit soort boeken altijd super om bij te houden als aandenken voor mijn kind later, maar ook leuk om zelf terug te lezen! En het is helemaal leuk als ze allemaal van dezelfde serie zijn 🙂 Ik maak graag kans en ik deel het bericht en zal een zwanger vriendinnetje taggen 🙂

 • Reply
  Stephanie Florie
  17 januari 2017 at 08:53

  Ooh Jaa super leuk. Super leuk om al die dingen op te schrijven voor later en een groot fan van monochrome ? Ik ben zelf eind april uitgerekend maar mijn beste vriendinnetje Christa Fernando ook. En nog een ander vriendinnetje Mariëlle Helmers verwacht deze maand haar tweede. Keuze genoeg dus die boekjes komen sowieso goed terecht. ??

 • Reply
  Silke Plattiau
  17 januari 2017 at 09:02

  Ik doe ook graag mee! Ik zou er ééntje (Het Opgroeiboek) voor mezelf houden en de andere 3 wegschenken aan mijn zwanger nichtje Ynnes ?!! Zij zal dit zeker en vast geweldig vinden. ???

 • Reply
  Laura
  17 januari 2017 at 09:06

  Wow! Die boekjes zien er niet alleen mooi uit, ze lijken me ook nog eens kei leuk om in te vullen! De boeken zou ik geven aan mijn nicht, ze is net 3 maanden ver. Ze krijgt al kleertjes en spulletjes van haar zus (net mama geworden) maar als nicht let studentenbudget ? Is het niet altijd simpel om een origineel, leuk cadeau te geven! Maar deze boeken, wow dat zou een topper zijn waar je niet alleen op het moment zelf fun aan beleefd, maar ook jaren achteraf kan op teurgkijken. ❤?

 • Reply
  Berendina
  17 januari 2017 at 09:26

  Mooie boeken om in te vullen door mijn dochter voor haar zoontje

 • Reply
  Nicole Soeteman
  17 januari 2017 at 09:37

  Ik dacht eigenlijk dat je 1 van deze boeken kon winnen, maar nu lees ik dat het om alle boeken gaat! Wat ontzettend tof ?!! Deze boeken staan al heel lang op mijn verlanglijst gezien ik een monochromelover ben en in maart verwachten wij ons eerste kindje ? dus het zou fantastisch zijn om alle mooie momenten die we gaan beleven te kunnen opschrijven en ook terug te kunnen lezen over een tijdje. Ik ga heel hard duimen!!??

 • Reply
  Stephanie
  17 januari 2017 at 09:47

  Super leuk! Het opgroeiboek kan ik zelf gebruiken voor mijn leuke mini van 8wk oud. Ik ben al in het bezit van het kraambezoekboek. Een leuke aanvulling zou dit zijn zeg❣
  De andere boeken zou ik kado doen aan een vriendin, Kim!
  Héél graag loten wij mee. Hoe leuk zou dit zijn!
  Xoxo

 • Reply
  Liesellove
  17 januari 2017 at 09:49

  Die boeken zou ik wel graag winnen! In april komt nummer drie hier dus gebruiken kunnen we hier zeker! 🙂

 • Reply
  Evy Haesevoets
  17 januari 2017 at 09:50

  Wauw!! Ik zou deze boeken graag winnen voor mijn lieve vriendin Annelies die net 3 maanden zwanger is en hier DOL gelukkig mee zou zijn, gezien zij wel het type is dat van zulke invulboeken houdt! Duimen maar!! <3

 • Reply
  Bouke
  17 januari 2017 at 09:58

  Oh wauw, wat zou ik dit graag winnen. Mijn dag komt steeds dichterbij (20 januari) en heb ook nog een paar zwangere vriendinnen en buurvrouwen. Ik zou de boeken niet allemaal voor mezelf houden. Bij mij eerste zwangerschap heb ik zelf alles bijgehouden in een schrift maar zo’n voorgedrukte boek is natuurlijk veel mooier.
  Ik doe heel graag mee. En Nathalie nog eens een hele dikke proficiat met Lex, een pracht van een baby.
  Vele groetjes
  Bouke

 • Reply
  Isabel
  17 januari 2017 at 10:08

  Ik zou heel graag mee willen doen voor ons tweede kindje die we begin juli verwachten. De boekjes zien er erg leuk uit en krijg nu al zin om er iets in te schrijven! Bij ons eerste kindje heb ik niet zo veel opgeschreven en dat zou ik nu wel heel graag willen doen.

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  17 januari 2017 at 10:12

  Ik vind het mooie boeken. Strak vormgegeven en niet te zoet.

 • Reply
  Dhaenens Tamara
  17 januari 2017 at 10:33

  Hoi lieve unicorns and fairytailes,
  Om te beginnen zijn de boeken prachtig qua vormgeving. Zo tijdloos en stoer. Ik ben ondertussen mama geworden van Jack, onze jongste zoon. Bij de 2 zwangerschappen was ik er telkens helemaal van overtuigd dat ik een dochter ging krijgen. Bij ons 2de kindje werd dit ook bevestigd door de dokter. Dus ik recht naar de winkelstraat om er massaal veel strikjes, tulle rokjes en glanzende slofjes aan te schaffen. Enkele weken later op controle werd mijn meisjesdroom doorprikt omdat de dokter zich had vergist. Was ik daar toch wel even niet goed van. En ja het klopt absoluut dat je gewoon heel blij moet zijn met gezonde kids en dat ben ik ook! Maar je begrijpt misschien wel dat even moest wennen aan het gedacht geen dochter te krijgen om allerlei meisjesdingen mee te kunnen delen 🙂 Ondertussen kan ik mij geen leven meer voorstellen zonder mijn Boys, ze maken me oersterk als mama! Ze maken alles compleet. Maar mijn meisjesaankopen die hou ik toch nog even bij. 😉

 • Reply
  Helena Huybrechts
  17 januari 2017 at 10:46

  Hoi,

  Waauw wat een prachtige boeken!
  Deze zou ik super graag willen winnen! We hebben lang op ons kleine wondertje moeten wachten en momenteel probeer ik geen enkel moment te missen en alles vast te leggen. Wij zijn uitgerekend voor eind maart 🙂
  Ook blij dat ik je blog heb gevonden! Hier zal ik vast nog leuke dingen tegenkomen 🙂
  Groetjes,
  Helena Huybrechts

 • Reply
  Neleva
  17 januari 2017 at 10:49

  Woow ik was net opzoek naar iets leuks om te doen tijdens de zwangerschap! ? Vond niet echt iets leuks en wou ook iets originelers dan elke week een foto te trekken! Wat lijkt me dit ideaal? Ook helemaal kom af maken met de standaard babyboek lijkt me dit erna geweldig!

 • Reply
  Lieke van Melis
  17 januari 2017 at 12:44

  Dit zijn zo’n gave boeken! Ik hoop dat je ze zelf ook hebt voor Vince en Lex. Ik zou de boeken heel heel heel graag willen en vind ze stiekem ook dat ik ze echt verdiend heb (reden kan ik je prive sturen)! Voor Loa zelf een boek gemaakt a.d.h.v. een fotoboek en zelf teksten en mijlpalen erbij, maar gezien die na bijna 2 jaar nog niet helemaal af is. Zou bij de tweede dit een stukje makkelijker zijn, gezien ik dan nog minder tijd overhoudt hiervoor haha. Hopelijk kondigt die tweede zich snel aan! En nu volop duimen dat wij de gelukkige winnaar worden :D. Liefs Lieke (IG: Lieke__vm )

 • Reply
  Tessa de Jonge
  17 januari 2017 at 13:11

  Ja deze zou ik graag willen winnen!! Nu 4 maanden zwanger en zou goed passen bij het geen wat ik allemaal al heb

 • Reply
  Kelly Ares
  17 januari 2017 at 13:55

  Weeral een super toffe actie! Ik verwacht mijn prinsesje op 5/2 dus de boeken zouden al ineens goed gebruikt kunnen worden 🙂 Leuk toch om later aan je kindje te laten lezen <3

 • Reply
  Lissy
  17 januari 2017 at 15:04

  Leuk leuk leuk!!! Wij zijn aan het proberen voor een tweede kindje, dus ik kan deze boeken vanaf het prille begin invullen.
  Voor mijn zoontje heb ik dit ook gedaan in de boeken van Pauline Oud, en aangevuld met foto’s van de groeiende buik. Ik wou dit graag opnieuw doen, maar dan in andere boekjes, en hier stopt dan de zoektocht naar leuke, mooie boeken met concrete vragen (want ja, dat tijdsgebrek gaat er niet op verbeteren) die toch een volledige reeks zijn! 🙂
  Als ik niet win, weet ik zeker wat op mijn kerstlijstje te zetten van volgend jaar (behalve het 9 maanden boek dan, hoop ik!) 😀

 • Reply
  Marian B
  17 januari 2017 at 15:24

  Wat een mooie boeken zijn dit! Jammer dat ze voor mij een beetje te laat komen, mijn lieve meisje is er al een paar maanden. Maar ik heb een zusje die zwanger is! Zou haar er graag mee verrassen, en de vormgeving en het zwart/wit past ook helemaal bij haar. Ik volg op Youtube en Bloglovin hopelijk mag ik dan ook een kansje maken.

 • Reply
  Wendy v V
  17 januari 2017 at 20:56

  Super leuk voor later. Heb van mijzelf een soort van boek van voor tijdens en na de geboorte met de belangrijke dingen, met foto’s en ook bijzonderheden opgeschreven. Vind dat leuk om terug te kijken.
  Ik doe graag mee voor een vriendin die zwanger is.

 • Reply
  Pia
  17 januari 2017 at 21:01

  Wauw! Mooie boeken ( en waarom heb ik die 9 jaar geleden niet zien verschijnen? )! Ik doe graag mee voor het eerste kindje van mijn broer en schoonzus, zo kunnen ze in het verre Kortrijk alle leuke herinneringen ( aan mijn metekindje ) opschrijven en ze nadien ook nog met ons delen.

 • Reply
  Sarah Dhaeseleer
  17 januari 2017 at 23:29

  Hoi, deze boeken zijn echt zo leuk, een leuke herinnering voor later, ik zou ze graag winnen en delen met mijn zussen, 4 boeken voor mezelf eentje en men drie zussen, zou een leuk zwangerschapscadeau zijn voor mijn ene zus nu, ik kan hun naam niet taggen natuurlijk want anders zou het geen surprise meer zijn dus duimen voor goed geluk???

 • Reply
  Lisa
  18 januari 2017 at 11:06

  Deze boeken zijn zo leuk! Hou van de monochroom stijl, past helemaal bij ons. Tot nu toe hou ik alles bij op mijn telefoon, maar eigenlijk moeten er echt boeken komen want dat is zo leuk voor later. Mijn moeder hield alles zo goed bij voor ons, dat wil ik ook gaan doen 🙂

 • Reply
  lynn
  18 januari 2017 at 13:38

  Wat een mooie boeken! Ik zou sowieso alles graag noteren wat er gebeurd in mijn zwangerschap en daarna zodat als ze groter zijn, mijn kindjes alles kunnen herbeleven! Ik hoop binnenkort (eindelijk) zwanger te zijn en dan zou ik deze zeker kunnen gebruiken!

 • Reply
  J.
  18 januari 2017 at 17:57

  De boeken zien er fantastisch uit! Heel wat vriendinnen van me verwachten een eerste kindje. Een heel leuk kado dus!
  En ik stop met plezier een briefje tussen ieder boek met daarop geschreven ‘blog: unicorns & fairytales..dat moet je gewoon lezen’

 • Reply
  Sarah Vanluchene
  20 januari 2017 at 11:16

  Ik ben je blog pas beginnen volgen…
  Wat een leuk pakket mag jij weggeven! 2 jaar geleden ben ik vol goeie moed begonnen aan invulboeken voor mijn zoontje.
  Ik kwam al verschillende keren bij de boeken van Kidooz terecht, maar ik durf ze niet goed aan kopen omdat ik denk dat ik er te weinig in ga schrijven. Zoon 2 wordt verwacht begin april
  Het zou dus wel superleuk zijn om er te winnen!

  En mocht ik niet winnen, dan zou ik ze heel graag aan een vriendin geven, die nu zwanger is van haar eerste kindje. (juni 2017) Als enige kinderloze vriendin in een groepje van 5 was het niet altijd gemakkelijk voor haar. Dan kan ze ook optimaal starten. 🙂

 • Reply
  Ine bruyninckx
  20 januari 2017 at 21:25

  Het boekje ‘brabbels en uitspraken’ heb ik al. Jammergenoeg moet het nog even (een kleine 2 jaar… ) in de kast blijven liggen eer ik hier iets kan inschrijven. Daarom zou ik deze boeken met open armen ontvangen zodat ik toch iets vroeger kan beginnen invullen. Topboeken, topdesign.

 • Reply
  Marinka
  22 januari 2017 at 21:20

  Hoooi Nathalie,

  Wat zijn deze boeken gaaf hè?! Ik heb ze ook! Mijn dochter is 10weken geleden geboren en ik vind deze boeken ge-wel-dig! Hoe mooi is het om de 1e herinneringen van je kleintje vast te leggen in deze boeken? Ik doe dan ook niet voor mezelf mee, maar voor een bekende van me… zij verdiend het meer dan wie dan ook om alles vast te leggen. Ze is in 2016 haar dochtertje verloren… en ik gun haar zo ontzettend het nieuwe geluk, de meest overweldigende liefde. Niks is zo bijzonder en mooi als een nieuw leven. En op deze manier kan ze alles opschrijven en heeft ze siwieson een prachtige herinnering 🙂

 • Reply
  Sandra van der Star
  22 januari 2017 at 22:00

  Geweldige boeken zou ze graag voor mezelf willen hebben, maar moet het goed onthouden voor hopelijk een volgende zwangerschap. Wil ze nu graag deze boeken willen winnen voor een oud school vriendin. Ze is nu eindelijk zwanger na vele jaren proberen. Denk ze dit geweldig zouden vinden omdat ze zelf weinig te besteden hebben.

 • Reply
  Lisa
  23 januari 2017 at 14:59

  Ohjaaaaa! Deze staan hoog op mijn verlanglijstje. Ik vind ze zo mooi en het is zo leuk om alles bij te houden om later nog eens terug te lezen. Nu duimen dat we deze winnen! Dat zou helemaal super zijn! ❤

 • Reply
  Nathalie
  23 januari 2017 at 18:37

  Deze boekjes zijn zo leuk om alles in bij te houden en hebben een super mooie en handige lay-out om alles op te schrijven en later nog eens terug te lezen.
  Ik zou ze graag willen winnen voor mijn beste vriendin! Die is helemaal verliefd op deze boekjes en sowieso op alles wat zwart-wit is.
  Deze kan ze over een paar weekjes al gaan gebruiken!!

  ???

 • Reply
  Liesbeth
  23 januari 2017 at 21:57

  Ik doe graag mee! Ik ben zwanger van ons eerste kindje en schrijf graag dingen op!
  En deze boeken passen helemaal in de stijl van onze babykamer met dat zwart en wit!
  Ik hoop dat ik win!!

 • Reply
  Sanne Bool-Brekelmans
  24 januari 2017 at 10:13

  Oh wauw… Zie ze zo vaak voorbij komen. Wil wel heel graag mee doen! Deze wil ik zo graag gaan gebruiken voor baby 3 ?
  #fingerscrossed

  Liefs! X

 • Reply
  Mommy Cool
  24 januari 2017 at 10:17

  Hele mooie boeken! Ik ben al een tijdje op zoek naar leuke invulboeken voor ons meisje, dat in mei komt! Ik vind de stijl prachtig! Had van het merk nog niet gehoord… Ik doe dus ook graag mee met je winactie, de benodigde stapjes heb ik doorlopen 😉 Liefs!

 • Reply
  Tess
  26 januari 2017 at 22:16

  Ik ben super super super blij met deze invulboeken!! Superdikke merci hiervoor!! Deze gaan zeker van pas komen!! Xxx

Leave a Reply