Unicorns & Fairytales
pocopato - unicorns & fairytales
Fashion fashion kids Webshoptips

Kidsfashion Pocopato

Er zijn zo van die merkjes die me blijven opvallen en verbazen. Ik kan het niet laten om er dan steeds weer naar te gaan kijken en verleid te worden. Zo is Pocopato er eentje van. Nu zeker, met hun monochrome Pocopato Basic Collection. Kijk je mee?

 

Pocopato

Pocopato is een Pools merkje, opgestart in 2014 door twee artiesten in Warschau. Ze houden ervan om de kledij te behandelen net als hun canvassen en er mooie prints op te maken, speciaal voor de kleinsten. Ook hebben ze zich een weg gebaand in België en Nederland waar ze te vinden zijn bij Muzemie. Ook in andere landen zijn ze te verkrijgen, dat kan je hier vinden.

 

pocopato - unicorns & fairytales pocopato - unicorns & fairytales pocopato - unicorns & fairytales

 

Dotted horse

Hun recentste collectie is ‘the dotted horse’. Een superleuke collectie als je het mij vraagt met toffe prints en leuke kleuren. Allemaal geïnspireerd door paarden. Prints van hoefijzers en paarden maar ook ruitjes en basics. Love it!

pocopato - unicorns & fairytales  pocopato - unicorns & fairytales pocopato - unicorns & fairytales pocopato - unicorns & fairytales

 

Monochrome basic collectie

Maar ook voor de liefhebbers van wat subtielere prints heeft Pocopato een collectie: de basic collectie met allemaal monochrome kledij. What’s not to love about it? Pocopato heeft dus voor ieder wat wils. Slim!

pocopato - unicorns & fairytalespocopato - unicorns & fairytales

 

Wat vind jij van deze collectie? Shop ze gauw! 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    13 januari 2017 at 12:18

    Wat een leuke hansoppen zijn dat in de eerste foto. Alleen wel lastig om naar de wc te gaan lijkt me.

Leave a Reply