Unicorns & Fairytales
cadeautips kids musthaves Musthaves Sensopatisch speelgoed Spelen Webshoptips

Voorbereiden op de feestdagen met leuke speelgoed aanbiedingen!

Binnenkort is het weer zover en het zal er sneller zijn dan we denken. Sint, Kerst en Nieuwjaar en misschien hier en daar nog wat verjaardagen. Hier en daar vind je leuke speelgoed aanbiedingen en dan kan het slim zijn om al eens een kijkje te nemen.

Speelgoed aanbiedingen

Bij Lobbes hebben ze momenteel al mooie speelgoed aanbiedingen. Zo hebben ze bijvoorbeeld een categorie met “aanbiedingen” waarbij er mooie kortingen gegeven worden. Momenteel hebben ze ook een Sint Catalogus en actie waarbij je verschillende spullen aan voordeligere prijzen kunt kopen of 4+1 acties. Ideaal voor verjaardagen, uitdeelcadeautjes of scholen.

Lobbes is een online webshop vol met de leukste spullen voor kinderen. Het is een Walhalla voor jong en oud. Hier vind je werkelijk alles. Je kan zoeken naar leuk speelgoed op leeftijd of onderwerp. Ze hebben kleine en grote prijsjes. Ik kan hier uren scrollen opzoek naar leuke cadeautjes.

lees ook: besparen op je babyuitzet

 

Top 5 speelgoed bij Lobbes van Vince

1. Keukentjes, winkeltjes en prentend play

Vince is 3,5 en hij is tegenwoordig echt heel erg bezig met fantasie en pretend play. De aanbieding van keukentjes en winkeltjes en toebehoren is enorm en je zou het allemaal willen. Vince heeft thuis een winkeltje uit karton, een kassa en spulletjes om te verkopen. Zo leuk!

speelgoed aanbiedingen - unicorns & fairytales

2. Auto’s, graafkranen en toebehoren

Boys will be boys. Vince kiest tegenwoordig ook auto’s en vooral dan graafmachines en tractors. Schattig om te zien. Hij vervoert dan steentjes en gevonden spulletjes.

3. Tekenbord

Tekenen doet hij ook graag. Er zijn verschillende tekenborden bij Lobbes. Heb je liever een kleintje of een grote met magneetbord?

speelgoed aanbiedingen - unicorns & fairytales

4. Klei

Klei is erg goed voor de motoriek. Wij hebben altijd een grote voorraad thuis. Je kan dit ook combineren met andere materialen en je kan er erg veel mee doen.

5. Puzzels

Puzzelen is iets wat hij op school leerde en nu thuis ook graag doet. Begin met een eenvoudige puzzel en je merkt snel genoeg of ze over kunnen stappen op een puzzel met meerdere stukjes.

 

Top 5 speelgoed van Lex

1. Spiraalpuzzel / motoriekspiraal

Als het maar beweegt, dan is het voor Lex goed. Een spiraalpuzzel is altijd een goed idee. Daar kunnen ze ook uren mee bezig zijn.

2. Leuk badzitje / badspeelgoed

Lex kan zitten en vindt in bad gaan heerlijk. Dit zitje helpt jou zodat je samen met je baby in bad kunt gaan en zorgt voor entertaining.

3. speelbox

Een speelbox groeit een beetje mee. Wij hebben er eentje en zelfs Vince vindt het af en toe nog leuk om hiermee te spelen.

4. Motoriekcentrum / activiteitenbord

Een activiteitenbord is leuk voor baby’s. Ze kunnen overal aan prutsen en dat is toch wel nét hetgeen dat ze het liefst doen.

5. knisperboekjes

Geluidjes… ja! Knisperboekjes en andere speeltjes die geluid maken is voor Lex zeker een plezier

 

Hebben jullie al een idee voor de feestdagen? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply