Unicorns & Fairytales
gepersonaliseerde fopspeen - unicorns & fairytales
Baby musthaves cadeautips moederschap Musthaves Webshoptips Winactie & Give away

Een leuk gepersonaliseerd cadeautje & WIN

Zoals jullie al weten geef ik heel graag leuke kraamcadeautjes. Ik zorg altijd dat ik iets zelfgemaakt heb en een centje of iets van de geboortelijst. Wanneer je weet dat een kindje een fopspeen gebruikt kan je altijd eens polsen naar het merk. Want een gepersonaliseerde fopspeen is altijd leuk (en handig).

Gepersonaliseerde fopspeen

Vaak hebben baby’s een fopspeen. Erg leuk is een gepersonaliseerde fopspeen van Mijn Fopspeen. Ze hebben er verschillende merken en vormen/kleuren. Niet alleen erg leuk om te krijgen maar ook handig. Het nichtje van mijn vriend is net bevallen en we hopen zo snel mogelijk op babybezoek te kunnen. Ik vroeg aan haar of Marley een fopspeen gebruikte en welke dat het was. Natuurlijk zei ik nog niet dat het voor een cadeautje was. Ik zocht op de website naar een leuk setje fopspenen en kon zelf kiezen wat er op de fopspenen gedrukt werd. Ik liet er 3 maken: eentje met de naam ‘Marley’, eentje met ‘I got it from my mommy’ en ‘happy baby’. Leuk, toch?

gepersonaliseerde fopspeen - unicorns & fairytales

De luiertaart

Ik ging weer voor de luiertaart. Dit is echt een ideaal cadeau om nog extraatjes bij te stoppen vind ik. Ik had nog superveel pampers van Lex over en daar maakte ik een luiertaart mee in de vorm van een wiegje. De leuke fopspenen , de kraamkaartjes van Kind & Gezin en nog een slaapzakje + jasje. Hopelijk zijn ze er blij mee. Op één van de kraamkaartjes schreef ik ook een boodschap.

gepersonaliseerde fopspeen - unicorns & fairytales

Handig in de kinderopvang!

Wat ook handig is aan een gepersonaliseerde fopspeen is dat de mensen meteen weten van wie ze zijn als ze verloren gaan in de kinderopvang of bij vrienden thuis. Er staat immers een naam of leuke quote op. Lex en Vince hebben beiden nooit een tutje genomen dus wij hebben dit ‘probleem’ sowieso niet.

 

Win 2 setjes

gepersonaliseerde fopspeen - unicorns & fairytales

Ik mag 2 lezers blij maken! Ik mag namelijk 2 setjes (je krijgt ze telkens per 3 geloof ik) cadeau doen. Er zijn verschillende soorten en kleuren en je kan kiezen of je ze laat personaliseren of niet. Hoe maak je kans?

 1. Volg Unicorns & Fairytales op Facebook om zo ook op de hoogte te blijven van de aankomende winacties
 2. Kies hier jouw favoriete fopspeen en laat mij weten voor welke soort je gaat en wat je er eventueel zou opzetten
 3. Deel dit bericht met een vriend(in) die dit ook wel leuk zou vinden of tag haar (niet verplicht maar wel leuk)

 

WINNAAR IS FATIMA

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

14 Comments

 • Reply
  kristel
  3 oktober 2017 at 07:13

  Onze dochter Lotte van bijna 2 weken oud heeft er ook een. daarom doen we graag mee. We gaan voor de Philips avent roze fopspeen met de tekst: – Ik heb de liefste grote zus en de naam Lotte

 • Reply
  Gerty Van den Cruijce
  3 oktober 2017 at 07:36

  Aangezien onze kleine pruts binnenkort naar de opvang gaat, doen wij ook mee om zo’n handig setje te winnen. Ik zou gaan voor de esska plus fopspenen met als tekst ‘baby gone wild’ en ‘Nore’ (haar naam).

 • Reply
  Anna
  3 oktober 2017 at 08:49

  Ik zou voor de philips avent free flow gaan voor een vriendinnetje… en dan personaliseren met de naam of een koosnaampje ??

  Facebook: An Na

 • Reply
  Fatima
  3 oktober 2017 at 09:18

  Super gaaf k doe zeker mee! Ik kies voor Philips avent free flow maat 2 voor mijn kleine oogappeltje. Met de naam: ( Safouan )

 • Reply
  Henrieke
  3 oktober 2017 at 13:42

  Philips Avent maat 1 en dan wel gepersonaliseerd. 🙂

  Leuke kraamcadeautjes geef je verder ook altijd weg! Meestal ben ik niet zo creatief.

 • Reply
  Nona Mingeroet
  3 oktober 2017 at 13:48

  Oh heel leuk, ik zou gaan voor Philips Avent maat 2 en gepersonaliseerd op naam van ons zoontje Jérôme!

 • Reply
  Nona Mingeroet
  3 oktober 2017 at 13:49

  Oh leuk, ik zou gaan voor de philips Avent maat 2 en op naam van ons zoontje Jérôme!

 • Reply
  Lyn
  3 oktober 2017 at 20:40

  Ik zou de Philips Avent free flow maat 0 kiezen, gepersonaliseerd

 • Reply
  Melissa
  3 oktober 2017 at 21:46

  Ik doe heel graag mee voor mijn 2 tutjes verslaafde kindjes.
  Sowieso elk 1tje met hun naam op en 1tje als cadeautje voor een vriendin

 • Reply
  Craeynest Melissa
  4 oktober 2017 at 07:50

  Ik ben momenteel net 3 maanden zwanger van ons eerste wondertje en zou daarom zeer graag meedoen. Ik had graag de orthodontische vorm gehad maar als ik eerlijk ben weet ik echt niet welk merk te kiezen… alles is nog zo nieuw voor ons dus ik zou die keuze graag aan jou overlaten ?
  Ook het geslacht is nog een raadsel dus een naam kan ik nog niet geven. Ik vond jouw teksje ‘I got it from my mom’ echt wel leuk dus ik zou deze kiezen maar dan met ‘dad’ om de papa te verrassen. Ik las dat het setjes van 3 waren dus ik had ook graag eentje gehad met ‘Tiny & mighty’ erop en eentje met ‘I love my tattooed mom’. Qua kleur en merk laat ik jouw creativiteit de vrije loop. Delen zal ik niet doen (het blijft nog even een geheimpje tot ik de resultaten van de nipt-test heb). Alvast bedankt voor de toffe winactie!

 • Reply
  Anja bos
  4 oktober 2017 at 11:38

  Wat een leuke actie! Via instagram op jou blog gekomen. Ik zou gaan voor de Philips Avent 2 met daarop de naam van onze kleinzoon “SENN”! We wachten de actie in spanning af!

 • Reply
  dejaegher veerle
  4 oktober 2017 at 19:34

  NIP, orthodontisch, silicoon, maat 1 Deze zou ik graag winnen voor een vriendin van mijn dochter die deze maand nog bevalt. Ik zou voor haar ook een leuke pampertaart maken en deze fopspenen zouden een mooi item zijn om de taart op te leuken (graag met tekst : mama’s keptje)

 • Reply
  Marian B
  5 oktober 2017 at 14:14

  Wat leuk, wist niet dat dit kon! Mijn dochtertje kan niet zonder haar speenvriendinnetje. Ik zou gaan voor de roze Philips Avent in maat 2 met daarop de haar naam. Lijkt me inderdaad ook erg handig voor op de opvang.

 • Reply
  Craeynest Melissa
  15 december 2017 at 22:16

  Ik vind nergens de winnaars terug… Ik moest zo plots bij het voelen schoppen van dit wondertje in mijn buik hieraan denken, haha 😄 en ook wel een beetje benieuwd eigenlijk…

Leave a Reply