Unicorns & Fairytales
pand 42 - unicorns & fairytales
Webshoptips

Webshoptip | Pand 42

Maak kennis met alweer een pareltje van een Belgische webshop met leuke spullen, zowel voor kinderen als voor volwassenen en creatievelingen. Ik leerde Pand42 eigenlijk kennen enkele jaren geleden toen ik begon te naaien. Ze hadden leuke fournituren. Maar ondertussen zijn ze uitgebreid tot een grote webshop met ruime keuze aan kinderspullen en met zelfs de mogelijkheid tot het leggen van een geboortelijst.

 

Pand 42: online en offline

Pand 42 is een webshop maar ook een offline winkel in Sint-Niklaas. Ga dus Evelyne en Joke, de drijvende kracht achter Pand42, zeker eens een bezoekje brengen. Ze staan klaar voor al je vragen, of het nu via mail is of rechtstreeks.  Met z’n tweetjes hebben ze Pand 42 opgebouwd tot wat het nu is: een gezellige inspiratiewinkel vol met cadeautjes, kinderkleding, boeken en kaartjes in het hartje van Sint-Niklaas, naast de lekkerste ijsjes van het land (Cremerie François). Maak er dus een leuke uitstap van als je op koopjesjacht gaat. Of blijf gewoon gezellig in de zetel zitten en shop online! Oh yes.

pand 42 - unicorns & fairytales

Baby Essentials & geboortelijsten

Ze zijn net gestart met de mogelijkheid om een geboortelijst te leggen. Alle baby’s die verwacht worden vanaf januari 2017 kunnen dus een lijstje leggen bij Pand42. Zelfs wie uitgerekend is voor eind december heeft die mogelijkheid. Ze focussen zich niet op de grote spullen zoals buggy’s, maxi cosi’s, kamers, maar wel op de leuke extraatjes. Ideaal voor wie een tweede of derde kindje verwacht. Items van de merken die ze in de winkel en in de webshop hebben kunnen ook besteld worden. Zo kan je bijvoorbeeld wél matrasjes op de lijst zetten maar zal je ze niet zien in de winkel. Ze hebben trouwens ook de heerlijke producten van Naïf.

pand 42 - unicorns & fairytales

pand 42 - unicorns & fairytales pand 42 - unicorns & fairytales

Cadeautjeslijst

Je kan ook een cadeautjeslijst laten aanleggen. Ideaal voor een verjaardag, communie, lentefeest en noem maar op. Maak zeker een afspraak. Zo kan je jouw verlanglijstje aanmaken met de leuke spullen die te verkrijgen zijn.

pand 42 - unicorns & fairytales

Een ruim aanbod

Pand42 is een webshop met een ruim aanbod van de allerleukste spullen en merkjes. Voor baby’s, kinderen die naar school gaan, mooie kinderkamers, leuke boeken (denk maar aan Kapitein Winokio, Kabouter Korsakov, Tiny …) , creatieve spullen en veel meer. Ik zou zeggen, ontdek het zelf… Ze aanvaarden trouwens ook eco-cheques. Maar pas op, betreden op eigen risico want once you go there, you’ll ALWAYS want to go back!

pand 42 - unicorns & fairytales

Wat wij hebben van Pand42

Ik was op zoek naar een leuke drink in the box en snack in the box en kwam zo bij Pand42 terecht. Ik heb ze zeg maar HERontdekt na al die jaren. Omdat Vince fan is van Kapitein Winokio (heb ik dat al gezegd? Waarschijnlijk 100 keer) hebben we ook het grote ABC boek mét handpop. Want geloof mij, kinderen van 2,5 – 3 jaar houden van handpoppen. Vince althans… Hij gaat er helemaal in op, ook al ziet hij dat mama eigenlijk kapitein Winokio speelt. Superleuk!

boekentips - unicorns & fairytales

pand 42 - unicorns & fairytales

 

Ken jij Pand42? Wat vind je van hun aanbod? 

X0X0 Nathalie

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply