Unicorns & Fairytales
muurdecoratie - unicorns & fairytales
kidsroom lifestyle musthaves Musthaves My life Webshoptips

Leuke herinneringen aan de muur met De Jouwe

Enkele maanden geleden gingen we naar Spanje voor een fotoshoot van Lex en Vince voor een nieuwe collectie van Zara. Daar hebben we leuke herinneringen aan. Het was meteen ook de eerste keer dat we met het vliegtuig gingen. Toen ik tegelijk de mooie muurdecoratie van deJouwe tegenkwam was ik meteen verkocht. Want de mooie foto’s in combinatie met hun stockfoto’s en leuke quotes maakten het helemaal af. Wij lieten maar al te graag een mooie wanddecoratie maken om in Lex zijn kamer te hangen. 

Toffe muurdecoratie in hexagons

Ik was nog wel op zoek naar wanddecoratie voor Lex zijn kamer. Toen ik deJouwe tegenkwam was dit dus de ideale oplossing. Je kan je foto’s laten afdrukken op forex, aluminium en plexiglas en in de vorm van vierkanten, cirkels of hexagonen. Eens iets anders dan al die rechthoeken en canvassen in huis dus daarom zag ik dit meteen zitten. Ik besloot om de mooie foto’s van Lex te laten afdrukken, met enkele mooie stockfoto’s die ik tegenkwam in hun database en quotes. Je kan dan eigenlijk zelf een beetje beslissen in welke vorm je je ‘geheel’ gaat hangen. Je kan ze natuurlijk ook spreiden of nadien aanvullen.

muurdecoratie - unicorns & fairytales

Hoe werkt het?

De wanddecoratie van deJouwe bestellen is heel eenvoudig. Je kiest de vorm, het materiaal en dan de hoeveelheid zodat je ook kan zien hoe het geheel er zou uitzien. Je kiest of je een ontwerp van deJouwe wil of eigen keuze. Ik koos voor eigen foto’s en nam er ook enkele uit hun stock. Maar een op voorhand gemaakt ontwerp van hen als muurdecoratie lijkt me ook wel heel tof.

Ze komen netjes verpakt thuis aan en je kan door middel van een filmpje aan de slag. De muurdecoratie bevestigen doe je met dubbelzijdige stevige tape die er al bijzit. Je kan ook nog extra bijbestellen. Je kleeft ze best op een schone, niet poreuze ondergrond. Je krijgt ook een mal voor de hexagons. Die heb je nodig om de aparte stukken netjes op dezelfde afstand te kleven zodat het een mooi geheel wordt.

muurdecoratie deJouwe - unicorns & fairytales

Over deJouwe

deJouwe is in 2015 opgericht door Melle de Waal en Robin Casey Calkhoven. Ze wilden een concept bedenken waarbij je online zelf je eigen producten kan ontwerpen. De droom was ontstaan en de eerste stappen werden gezet in het bedenken en bouwen van de ontwerpstudio. Na heel wat avondjes brainstormen en vooral heel hard werken was het doel duidelijk: brengen van innovatieve technieken die gebruiksvriendelijk zijn en samen met de interieurtrends van nu.

Begin 2018 is hun nieuwe website online gegaan. Een plek waar ze jou willen inspireren om je eigen unieke gepersonaliseerde wanddecoratie te ontwerpen. Wat de producten uniek maakt zijn de vormen die ze aanbieden. Naast de vertrouwde vierkanten bieden ze ook hexagons en cirkels aan. Dit zorgt voor een fris en speels effect. Doordat dit een modulair systeem is, kan je zelf heel makkelijk je collages uitbreiden of (deels) vervangen.

wanddecoratie deJouwe - unicorns & fairytales

Leuke korting

Omdat ze jarig zijn loopt er tot eind van deze maand nog een fijne korting. Je krijgt dan 20% op je bestelling.

De code is OURBDAYMONTH20

Mooie foto's aan muur

 

Wat vind je van onze leuke wanddecoratie? 

X0X0 Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply