Unicorns & Fairytales
manostiles - unicorns & fairytales
Interieur kidsroom Musthaves nursery Webshoptips

Webshoptip PUURRR.

Een ideale naam voor een webshop met deze mooie houten spullen: PUURRR. Misschien kennen jullie deze shop al wel van de populaire sleepy eyes. Ze stelen ieders hart.

 

Houten decoratie bij PUURRR.

Monique, fotograaf/grafisch ontwerper richtte PUURRR. op in 2014. Ze ontwikkelde een eigentijdse collectie woonaccessoires en houten decoratie  door haar liefde voor lifestyle producten. Die collectie is grotendeels gemaakt uit FSC gekeurd hout. Heel duurzaam. Het is ook een natuurproduct. Heel puur dus 😉 Haar producten zijn ontworpen en gemaakt in de studio van Puurrr. Maatwerk is mogelijk. Dus heb je een vraag of verzoek, neem dan gerust contact met haar op.

 

Onze keuze

Ook ik kon niet weerstaan aan die leuke spulletjes. Dus toen ik de kinderkamer ging stylen wou ik absoluut enkele mooie houten accessoires van Puurrr. Wij kozen (uiteraard) de sleepy eyes, een newborn hanger, een houten pijl en losse letters voor de namen van de kinderen. Ze zijn niet zwaar dus kunnen gemakkelijk opgehangen worden. De sleepy eyes, pijl en de letters hebben dubbelzijdige tape achteraan waardoor je snel en makkelijk de spullen op de muur kan kleven.

houten decoratie Puurrr - unicorns & fairytales

houten decoratie Puurrr - unicorns & fairytales

 

Nog veel meer leuks…

Ze heeft zoveel meer. Leuke goodies, houtblokken, magneten (met de mogelijkheid om je eigen foto op te laten drukken! ), kaarten en posters. Je moet je een beetje inhouden om niet je hele huis vol te hangen met haar spullen, zo leuk vind ik ze.

houten decoratie Puurrr - unicorns & fairytaleshouten decoratie Puurrr - unicorns & fairytales

Ook geweldig als cadeautje. De mobieltjes, hangers, shelfs of miniflags zijn ideaal als kraamcadeau! De magneten vind ik persoonlijk dan weer leuk om te geven aan je vrienden of grootouders. Met een leuke foto van hun kleinkind bijvoorbeeld. En de posters en kaartjes om jezelf te plezieren. Maar eigenlijk is alles mogelijk natuurlijk.

houten decoratie Puurrr - unicorns & fairytaleshouten decoratie Puurrr - unicorns & fairytales

 

Ook benieuwd naar al het moois dat Monique voor jullie kan maken? Ga dan snel naar PUURRR. en geniet! Wat vinden jullie van mijn keuze? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply