Unicorns & Fairytales
electrik kidz- unicorns & fairytales
fashion kids fashion musthaves Webshoptips

Webshoptip | Electrik Kidz

Ik heb een enorm leuk merkje voor je in de aanbieding. Electrik Kidz. Net leren kennen via hun TE gekke slaapzakjes en ontdekt dat ze eigenlijk nog véél, véél meer leuks hebben. Kijk mee en vertel me dat ik gelijk heb!

 

Electrik Kidz

Ik hou ervan om vernieuwende merkjes aan de man (of beter gezegd aan jullie, mijn lezers) te brengen. Dus hier ben ik, met een merkje dat helemaal uit Montreal komt. Gelukkig zijn ze te verkrijgen in enkele winkels in België en Nederland (en Europa). Lucky us! Electrik Kidz is ontstaan in 2010 (hoe komt het dat ik het niet eerder vond?) nadat een stijlvolle en creatieve moeder veel complimentjes kreeg over haar driehoekige slabjes/sjaaltjes. Minder mooi gezegd zeversjaaltjes want ja, daar dienen ze tenslotte voor, alsook de mogelijkheid om er een tutkoord aan te bevestigen. Dit stuk is nu eigenlijk het pronkstuk van het merk en dé stap om nog meer leuke kledingstukken te maken. Yes! electrik kidz was born!

electrik kidz- unicorns & fairytales

Hun waarden zijn ook mooi, net zoals hun kledij…

Ze gebruiken organisch katoen, fair trade en ethische materialen. Ook eco-friendly inkt op waterbasis. Electrik Kidz werkt met lokale fabrikanten en zelfstandige naaisters en proberen sommige kledij ook unisex te maken met leuke printen en ontwerpen zonder te verwijzen naar commercieel cartoons.

 

Leuke slaapzakjes

Mijn eerste ontdekking… hun superleuke slaapzakjes. Wij zijn de gelukkige eigenaars van 2 coole slaapzakjes waar het broertje van Vince maar al te schattig in gaat kunnen slapen. Can’t wait! Ik deel uiteraard graag binnenkort wat foto’s. Volg alles op onze instagram!

electrik kidz- unicorns & fairytales

Bandana bibs

Hét handelsmerk van Electrik Kidz: de bandana bibs. Ze zijn dan ook wel héél mooi en slim bedacht. Vince heeft nooit een tutkoord of tut gehad en eerlijk gezegd hoop ik ook dat ik dit niet nodig ga hebben, maar moest kleine broer beslissen om toch een tut te willen dan kan hij hem alvast niet kwijtraken. Je hebt de mogelijkheid om het hulpstukje eraf te doen. Super. Mooi ook, had ik dat al gezegd?

electrik kidz- unicorns & fairytales

Broekjes, truien, onesies, mutsen…

Met hun toffe prints en verscheidene ontwerpen spreken ze een heel breed publiek aan. Dat is ook hun sterkte. Je vindt er voor ieder wat wils. Wij hebben enkele toffe items gekregen en ik ben helemaal verkocht! Ik laat de items van Electrik Kidz samen met nog andere leuke merken graag zien in een VLOG.  Meer zien? Abonneer je dan op mijn kanaal.

 

 

 

 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    7 januari 2017 at 12:36

    Dat zijn inderdaad superleuke slaapzakjes zeg! Heel origineel en ze roepen echt een glimlach op.

Leave a Reply