Unicorns & Fairytales
schoolplaat - unicorns & fairytales
Get inspired Interieur kids musthaves kidsroom nursery Webshoptips

De slaapkamer van Vince (en ons) restylen?

Ja… het is weer zover. Ik ben het beu. Ik ben de jongenskamer van Vince beu. Al een tijdje hou ik niet meer zo van het zwart en wit, al vind ik de kamer van Vince nog steeds leuk. Dus ik zit met twijfels. Ik wil er meer kleur in brengen. Ik was al begonnen met wat groen en hout erin te brengen maar er moet meer gebeuren.

Jongenskamer

De jongenskamer van Vince is momenteel hoofdzakelijk zwart en wit. Op de muur hebben we een grote berg geschilderd met dank aan Levis verf en de rest van de muren zijn wit. Ook de grond is witte laminaat. De spullen die in de kamer staan zijn ook hoofdzakelijk zwart en wit. We krijgen er heel veel leuke reacties over. Geloof me niet verkeerd, de kamer van Vince is superleuk. Maar ik wil er meer warmte instoppen. Wie mij kent weet dat ik een twijfelaar ben. Ik wil sowieso meer houttinten, eventueel bruintinten of mosterdtinten en groen.

92E745B6 4AD0 47DC B515 FEFCC102183E - De slaapkamer van Vince (en ons) restylen?

IMG 0044 - De slaapkamer van Vince (en ons) restylen?

schoolplaat 3 - De slaapkamer van Vince (en ons) restylen? schoolplaat 4 - De slaapkamer van Vince (en ons) restylen?

Inspiratie

Natuurlijk ben ik op zoek naar inspiratie. Dit zoek ik op Pinterest, sociale media maar ook op de Woon trends en woonideeën pagina van Karwei. Toen we de babykamer gingen inrichten van Lex ben ik speciaal naar Nederland gereden omdat ik het echt een topwinkel vind. Op hun inspiratie blog kan je vele ideeën opdoen over verven, kamers stylen, DIY ideetjes opdoen en veel meer.

FullSizeRender 115 2 - De slaapkamer van Vince (en ons) restylen?

FullSizeRender 93 2 - De slaapkamer van Vince (en ons) restylen?

Opbergkist op wielen

Wat er al een hele tijd op mijn to do-lijstje staat is een opbergbak op wielen maken, ook iets dat op de wooninspiratie blog van Karwei staat. Ik heb de wieltjes klaarliggen en ook de bak is er. Ik moet er allemaal nog iets op schilderen OF kleven. Of gewoon zo laten… weer twijfel ik.

lees ook: 10 leuke ideetjes met magneten

Opbergkist stap 10 1200x917 - De slaapkamer van Vince (en ons) restylen?

Onze slaapkamer

Niet alleen de jongenskamer van Vince wil ik veranderen, onze eigen slaapkamer heeft eigenlijk ook nog wel wat verandering nodig. Ik heb het altijd een beetje uitgesteld omdat ik dit niet hét belangrijkste vond, maar nu begint het te kriebelen. Eerst wou ik de babykamer in orde hebben. Ik ben nog steeds heel tevreden van ons kledingrek en mijn klein gestyled hoekje, maar de rest is te wit, te clean.

Lees ook: 5 manieren hoe ik onze boeken opberg

FullSizeRender 428 - De slaapkamer van Vince (en ons) restylen?

FullSizeRender 383 1 - De slaapkamer van Vince (en ons) restylen?

 

Wat denken jullie? De jongenskamer restylen of niet? 

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Vincent
    30 november 2017 at 20:08

    Ik twijfel er niet aan dat het resultaat picobello zal zijn! šŸ™‚

Leave a Reply