Unicorns & Fairytales
lily razz - unicorns & fairytales
Interieur kidsroom nursery

Leuke wandhaken in de kinderkamer

Kapstokken in de kinderkamer? Zeker! Maar wil je liever geen te kinderlijke stuks? No problem, ook met design kapstokken of wandhaken kan je je kinderkamer leuk maken. Deze wandhaken kan je overal in huis gebruiken.

 

Wandhaken in de kinderkamer

Vroeger dienden kapstokken in eerste instantie om de kledij aan op te hangen. Nu nog hoor, maar eigenlijk is het mee een blikvanger geworden in de (kinder)kamer. Ze kunnen ook als decoratie gebruikt worden. Ben je op zoek naar Design kapstokken die ook in de kinderkamers passen? Ik heb wel enkele ideetjes. Ik laat je mijn favorieten zien, ik ben benieuwd wat jullie favorieten zijn.

Hay

Wij hebben zelf de Gym Hooks Muurhaken van Hay in de kinderkamers. Ze zijn stijlvol en toch speels. Eigenlijk vooral om accessoires aan te hangen, kapstokken, doeken enz… Omdat ze rond zijn, zijn ze minder handig om kledij aan op te hangen zoals een pyjama of kamerjas. In Vince zijn kamer hangt er een plant aan, in Lex zijn kamer is het ook puur deco. In onze woonkamer dienen ze dan weer om lichten in te hangen zoals je op de afbeelding kan zien. Ook in de badkamer hangt er een plant aan. We hebben ze dus bijna overal hahaha.

wandhaken - unicorns & fairytales

wandhaken - unicorns & fairytales

 

Ferm Living hook

Deze haken van Ferm Living zijn superschatting en maken de kinderkamer vrolijk. Ik ben vooral fan van de kleine pandahaakjes. Zo schattig. Maar toch niet té kinderlijk. Moest ik uit deze kiezen dan zou ik in Vince zijn kamer de panda kiezen en in Lex zijn kamer de grijze muisjes.

 wandhaken - unicorns & fairytales

Dots haken van Muuto

De Dots Muurhaken van Muuto had ik ook bijna in Vince zijn kamer gehad, maar ik bedacht me. Je kan immers niet de hele kamer volhangen met wandhaken. Ik zou deze graag in de hal hebben. Zo mooi als je er verschillende door elkaar hangt. Of misschien in de slaapkamer. Het heeft toch een stijlvolle look.

wandhaken - unicorns & fairytales

 

Druppels

Druppels kunnen ook heel mooi zijn. Ik heb ze in de kinderkamer onder wolkjes gehangen, puur ter decoratie. Dat kan dus ook. Tegenwoordig zijn wandhaken niet enkel functioneel maar ook gewoon mooi. Deze Druppel wandhaken kan je vinden bij Mister Design.

wandhaken - unicorns & fairytales
Hebben jullie ook wandhaken puur voor decoratie? Welke vinden jullie mooi?

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Heleen
  3 mei 2017 at 08:54

  Deze zijn leuk! Bedankt voor de inspiratie! Wij moeten nog wandhaken uitzoeken en ophangen.. ben altijd een beetje bang met wandhaken, mijn vriendin is vroeger (20 jaar geleden) met haar arm op een haak gevallen en heeft zichzelf gespietst ?Gelukkig zijn deze die je laat zien kindvriendelijk haha. Die druppels komen in ons lijstje…

 • Reply
  Kool Family
  3 mei 2017 at 12:29

  Wat een leuk idee! Ik vind vooral de druppels mooi. In de dots valt het voor mij nog te veel op als een kapstok…

 • Reply
  Natascha De Bock
  3 mei 2017 at 22:44

  Ik vind de druppels heel erg leuk! Hoe zalig is die tipi trouwens, die zou ik ook nog wel willen 🙂

Leave a Reply