Unicorns & Fairytales
designer chairs - unicorns & fairytales
Interieur livingroom Webshoptips

Interieur | Mijn stoel met gaatjes van Designer Chairs

Toen wij gingen verhuizen en onze inboedel volledig vernieuwden gingen we opzoek naar leuke betaalbare meubels. Want eerlijk, je kan er erg ver in gaan. Ik heb mijn gading gevonden. Helemaal ons ding want we gingen voor Scandinavisch. Bij Designer Chairs kan je heel mooie meubels aan betaalbare prijzen vinden.

 

Troon Seatpads

Wij hadden al enkele leuke stoelen gevonden voor we deze webshop ontdekten (al kan je er wel soortgelijke vinden) maar wat we nog niet hadden waren universele seatpads. Want hoe mooi de stoelen ook zijn, ze zijn vrij hard. Deze ronde seatpads die wij hebben passen perfect op onze (replica) Eames. Ze zitten heerlijk en pillen niet. >>> Dit universele ronde kussen van TROON is geschikt voor vele stoelen waaronder de Eames plastic chairs, zoals DSR EAMES, DSW EAMES, DAW EAMES, DAR EAMES of de RAR EAMES. Tevens is dit kussen geschikt voor de Jacobsen butterfly chair, de S chair van Verner Panton en voor de DIMPLE stoelen van Kubikoff. <<<<

designer chairs - unicorns & fairytales

Stoel met gaatjes

De eye-catcher bij ons thuis is ongetwijfeld deze stoel met gaatjes. Ik ben er zo ontzettend blij mee. Ik heb hem een centraal plekje gegeven aan ons tv-meubel dat multifunctioneel is. Aan het uiteinde kozen we voor een soort bureaugedeelte. Ideaal wanneer de kinderen later huiswerk willen maken. Of gewoon als zithoekje.

Het is de GUNA stoel van het merk LaForma-Kave. Hij is verkrijgbaar in het wit en grijs en kan ook buiten gebruikt worden. Wij zijn er alvast enorm blij mee. Hij zit trouwens heerlijk!

designer chairs - unicorns & fairytales

Nog meer mooie meubels

Bij DesignerChairs vind je niet enkel mooie stoelen, ook andere meubels kan je hier verkrijgen. Allemaal heel mooi, betaalbaar en hip. Op zoek naar leuke verlichting of accessoires? Ook aan het juiste adres! Neem alvast een kijkje zou ik zeggen.

Korting

Bij een besteding van 100 euro krijg je bij DesignerChairs 5% korting. Wanneer je 5 troon seat pads koopt krijg je de 6e gratis. 6 kopen = 5 betalen dus…

 

Wat vind je van mijn stoel met gaatjes? 

X0Xo Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply