Unicorns & Fairytales
nununu newborn - unicorns & fairytales
Baby musthaves Fashion fashion kids Webshoptips

New! Newborn collectie van NUNUNU

Yay, één van mijn favoriete merken komt nu ook met een newborn collectie. De bestaande collectie zal worden aangevuld met items van 0 tot 3 maanden. Vanaf deze maand te verkrijgen en ze zijn gewoon fantastisch. Kijk maar even mee.

 

Newborn kleding

Vaak is het zoeken naar leuke newborn kleding. Maar het kan. Ook jij kan je newborn stoer kleden als je wil. Op het wereldwijze web vind je echt wel genoeg keuze. Een van de redenen dat ik deze blog begonnen ben is om leuke webshops, musthaves en merken te vinden en te kunnen tonen. Ik moet zeggen dat NUNUNU één van mijn eerste ontdekkingen was en ik ben heel blij dat ze hun leuke kledij steeds uitbreiden. Nu dus ook met newborn kleding.

nununu newborn kleding - unicorns & fairytales

Nununu

Trouwe lezers van mijn blog zullen het merk NUNUNU ondertussen wel kennen denk ik. Unieke, originele en stoere kinderkleding. Bovendien komen ze altijd leuk verpakt én met een heerlijk geurtje naar je toe. Zonde om te wassen eigenlijk. Keer op keer vind ik de collecties om van te smullen. Niet goed voor de portemonnee weliswaar. De stuks die ik in de kledingkast van Vince heb hangen zijn nog allemaal in prima staat. De prijs is niet goedkoop maar de kwaliteit ook niet. Je krijgt zeker waar voor je geld.

nununu newborn kleding - unicorns & fairytales nununu newborn - unicorns & fairytales

Newborn lijn

Naast de gewone babylijn die loopt van 3 tot 18 maanden wil NUNUNU modebewuste ouders plezieren met zachte maar modieuze babykledij van 0 tot 3 maanden. De speelpakjes, slaapzakken, rompers en accessoires in grijs, zwart, wit en poederroze kregen de prints van het nieuwe SS17 thema: verfspatten en handafdrukken van kleine kunstenaars.

nununu newborn - unicorns & fairytales

Ben je dus fan van dit merk en is er een baby op komst ? Kijk dan maar al uit naar deze spullen. Je kan ze vinden in de webshop van NUNUNU zelf,  maar ook bij Orangemayonnaise en Littlehipstar zal de newborn collectie online verkrijgbaar zijn.

 

Wat vinden jullie van deze nieuwe collectie? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply