Unicorns & Fairytales
april eleven - unicorns & fairytales
decoration Interieur kidsroom Webshoptips

Webshoptip April Eleven, houten accessoires

De Franse webshop April Eleven heeft mooie houten accessoires voor in de kinderkamer. Lampjes, wandhaken, kapstokken en meer. Een aanrader voor wie van een naturel doch speelse look houdt.

 

April Eleven

April Eleven is de webshop van Charline, 28, training stylist. April Eleven is ontstaan op elf april, vandaar de naam. Ze houdt van hout, natuur, het buitenleven, het Scandinavische interieur, mooie & simpele dingen, vintage en meer. Ze ontwerpt en maakt alle items in haar collectie en het hout dat ze gebruikt is zorgvuldig geselecteerd van Europese wouden.

April Eleven is a brand of decorative objects for the home and children. Charline, the designer, his inspiration from Scandinavian design and the various flea markets it travels in his spare time looking for vintage objects. Made primarily from wood and fabric, the April Eleven creations are minimalist, useful and natural.

 

Houten wandhaken en kapstokken

Oh wat ben ik fan van haar houten spullen. Vooral de wandhaken en kapstokken die wij dus ook thuis aan de muur hebben. Yes! Ik koos voor de druppels en de spookjes maar ik kon eigenlijk moeilijk kiezen want ze zijn allemaal zo leuk! De spookjes zijn perfect in Vince zijn kamer. De druppels passen dan weer in Lex zijn kamer.

april eleven - unicorns & fairytales april eleven - unicorns & fairytales april eleven - unicorns & fairytales

Toffe verlichting

Ook hier superleuke verlichting te krijgen. Indirect licht en toffe vormen. Je hebt de keuze uit verschillende items. Mijn favoriet : de eenhoorn. Al zou ik die niet in de jongens hun kamer hangen. Hihi.

 

Schommel!

Hoe leuk is het om een schommel in de speelkamer, woonkamer of slaapkamer van de kids te hebben? Hier heb je ook weer de keuze uit verschillende motieven. Ik vind ze persoonlijk heel mooi.

april eleven - unicorns & fairytales

Leuk om cadeau te geven

Zulke dingen zijn toch heel leuk om cadeau te geven? Ze heeft zoveel meer. Wat vind je trouwens van de eenhoorn? Zou perfect bij mijn blog passen…

april eleven - unicorns & fairytales april eleven - unicorns & fairytales april eleven - unicorns & fairytales

Je shopt alles in de webshop van April Eleven.

 

Wat vinden jullie ervan? Wat is jouw favoriet? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply