Unicorns & Fairytales
kerstversiering - unicorns & fairytales
Baby musthaves cadeautips fashion kids fashion musthaves Musthaves

Winter Baby Gifts

Ben je op zoek naar leuke baby cadeautjes voor kerst? Misschien om onder de kerstboom te leggen? Het hoeft niet altijd speelgoed te zijn hoor. Tenslotte spelen de baby’s toch het liefst met het inpakpapier. Dus zorg gewoon voor een grote stapel doosjes en inpakpapier zodat ze kunnen frutselen en geniet zelf van het leuke cadeau voor je baby.

Baby cadeautjes voor kerst

Wat denk je van deze baby cadeautjes voor kerst? Mooi, classy en handig. Spulletjes om aan te trekken, accessoires, een leuk boek, dekentje of spulletjes om je baby warm te houden in de winter. Met het breiboek kan je zelf aan de slag. Geen crea bea? Dan kan je gewoon een sjaal of muts kopen. Een extra tutje kan zeker geen kwaad en een mooi setje kledij ook niet. Je kan het niet genoeg hebben 😉

lees ook: DIY kerstcadeau voor oma en opa

 

 

baby cadeautjes winter - unicorns & fairytales

 

Een pakje met kledij is dus ook altijd fijn want ze groeien er toch oh zo snel uit! Onder de kerstboom moet het niet altijd speelgoed zijn vind ik. Zelf zou ik graag een pyjama hebben hahaha. En dikke sokken, om gezellig op de zetel te ploffen op een koude winterdag. Of een dikke muts. Ik kleed mezelf altijd veel te licht aan wanneer het vriest buiten. Dan heb ik het koud en wil ik liever naar binnen, terwijl het zo gezond is om in de buitenlucht te komen.

lees ook: onze leuke inkleurbare kerstkaarten

 

baby cadeautjes winter - unicorns & fairytales

Erg nuttig én noodzakelijk: een warme voetenzak voor in de buggy. Die van VOKSI zijn MEGA mooi én warm + deftige kwaliteit. Dan kan je met een gerust hart winterwandelingen maken zonder dat je kleintje het te koud heeft. Een muts hoort er natuurlijk ook bij. Het knitwear van LNknits is bijzonder mooi! En warm uiteraard!

lees ook: kerstcadeautjes uit zoutdeeg

baby cadeautjes winter - unicorns & fairytales

 

Heb ik je al op ideetjes gebracht? Veel meer leuks, andere merkjes én handige baby cadeautjes vind je bij Babymatters.  Wat zou jij onder de kerstboom leggen?

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply