Unicorns & Fairytales
Little Stars - unicorns & fairytales
decoration Interieur kidsroom Musthaves Webshoptips

Webshoptip | Little Stars

Little Stars is een leuke webshop voor kinderspullen. De webshop is van Inge, een moeder van twee kinderen die haar fulltime baan in de chemiesector opgaf om haar droom te realiseren. Een eigen winkel. Little Stars is heeft een mooie collectie van Nederlandse, Belgische, Spaanse en Franse merken.

 

Een droom die uitkwam

Inge vertelt uitgebreid over haar droom die uitkwam in deze blog. Ze ging na haar studies werken voor een aantal modelabels maar maakte een carrièreswitch toen ze op haar dertigste moeder werd. Maar haar liefde voor mode en een eigen winkel bleef. Zo richtte ze een eigen webshop op en veranderde in maart/april 2016 de naam van haar webshop naar Little Stars en kwamen er meer en meer leuke merkjes bij. Ze houdt van zachte kleuren en dat kan je ook terugvinden in de shop. Merken zoals Cam Cam, Eef Lillemor, Petite Vigogne, Hippie by Viki, Voor Kindjes, Oli & Carol, Goodnight Light, Noodoll, Zü & Kids Boetiek …

Little Stars - unicorns & fairytales

 

Onze favorieten

In de webshop vind je enorm leuke spullen (die ik allemaal wel zou willen) maar ik koos alvast mijn favorieten eruit per merk. Dit zijn mijn keuzes…

 

4naturalkids

Ik ben enorm fan van dit wandrekje. Ik zou het zelf zo in de kinderkamer durven hangen.

Hoi Ik ben een Belgische (Antwerpse) blogger die zich vooral richt op lifestyle en mama / kidsfashion/ kidsinterior/musthaves.... Ik blog ook voor Zappy ouders (= ouders van nu in BE) en ik zit ook in het streamteam van Netflix. Ook ben ik ambassadeur voor STOKKE. Ik ben ook net bevallen van een tweede zoontje. Ik ben zelf ook steeds op zoek naar leuke musthaves en webshops om in de kijker te zetten. Ik vroeg me dan ook af of jullie een eventuele samenwerking zien zitten. Niet nu meteen maar in de loop van de komende maand(en). Ik heb reeds samengewerkt met vele leuke merkjes zoals rice baby, neuf mois belle, mammae; NUNUNU, Fabelab, Loud Apparel, Gardner and the gang, Iglo+Indi, Gugguu enz… Ook met verschillende (grote en kleine) webshops , bedrijven enz… Ook met Lego, playmobil en veel speelgoedmerkjes. Een overzicht kan je vinden op mijn blog onder samenwerken. Ik moet hem deze week nog wel updaten. Wat zou ik allemaal kunnen aanbieden? - een blogpost met foto’s en links - promotie op sociale media waar ik heel actief ben (twitter, google+, Facebook, instagram) - eventueel een winactie / give away via blog/instagram of Facebook - er is ook de mogelijkheid om een foto met link (banner) in de zijbalk. (20 euro/maand of gratis naargelang de soort deal) - een blogpost op Zappy Ouders Ik werk op verschillende manieren en er zijn vele dingen mogelijk. Vraag maar naar de mogelijkheden indien geïnteresseerd. Wat vraag ik in return? Meestal mag ik in samenspraak met de shop product(en) kiezen waar ik dan zelf ook leuke foto’s van kan trekken, in return. Die post ik natuurlijk ook zoveel mogelijk op IG! Ook is het mogelijk dat jullie een budget ter beschikking stellen om de blogpost te ‘sponsoren’ via social media. Als dit je wat lijkt mag je het altijd laten weten. Geen druk, geen verplichting maar het zou wel fijn zijn moest je sowieso even iets laten weten ook al zie je een samenwerking niet zitten. Indien je nog vragen hebt stel ze gerust! Fijne dag nog verder! Nathalie https://www.unicornsandfairytales.be instagram: @nathalieke7 mail: nathalie@unicornsandfairytales.be

Bonjour Bébé

Deze slaapzakjes lijken me heerlijk. Het design is lief maar eenvoudig. Love it!

Little Stars - unicorns & fairytales

Born Copenhagen babynestjes

Ik zou niet meer zonder kunnen. Een babynestje is zo handig! Je kan je baby er veilig in laten slapen kopje bed, in de zetel, op een quilt enzovoort.

Little Stars - unicorns & fairytales

Eef Lillemor 

Hoe leuk en schattig zijn deze tasjes? Eef Lillemor staat bekend om zijn pastel kleurtjes. Buiten deze tasjes zijn er ook leuke brooddozen en rugzakken.

Little Stars - unicorns & fairytales

Fresk 

De slaapzakjes en rompers van Fresk zijn ook zeker de moeite waard. Met drukknoopjes onderaan heel handig om te verschonen.

Little Stars - unicorns & fairytales

Hippie by viki

Dromenvangers zijn heel mooi en zeker als je ze als mobiel kan gebruiken. Het vangt de nare dromen!

Little Stars - unicorns & fairytales

Loullou

Deze babygym is echt heel mooi en zacht. Ik heb hem thuis ook. Met de bijbehorende speeltjes zit je zeker goed bij dit mooie merkje. Duurzaam en mooie kwaliteit.

Little Stars - unicorns & fairytales

Little Stars - unicorns & fairytales

oli & carol

Retro badfiguurtjes die biologisch afbreekbaar, duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Zonder gaatje zodat er geen schimmels in kunnen komen.

Little Stars - unicorns & fairytales

Petit Monkey

Deze leuke nachtlampjes waken over je kindje en zijn bovendien schattig.

Little Stars - unicorns & fairytales

Snurk 

Deze pyjama’s zijn van het bekende merk Snurk. Het beddengoed met de leuke prints. Maar deze pyjama’s lijken me ook heel leuk!

Little Stars - unicorns & fairytales

Warmies

De knuffels van Warmies kan je opwarmen in de magnetron! Hoe handig is dat? Dit doet dienst als warmtekussen.

Little Stars - unicorns & fairytales

Zü 

Dit Franse merk heeft hele mooie decoratie en beddengoed. Ik ben vooral fan van de druppels en de mobieltjes. Maar ook de speelkleden zijn fantastisch.

Little Stars - unicorns & fairytales Little Stars - unicorns & fairytales

 

Babygym

Zelf hebben we van Little Stars de Babygym van Loullou. We zijn er heel tevreden over. Binnenkort kan je een DIY projectje verwachten dat te maken heeft met de babygym. Ik heb voor deze optie gekozen omdat dit neutraal is, mooi in het kamertje van Lex past (en in ons interieur) en omdat je aan de babygym kan hangen wat je wil. Vaak hebben die speelmatten onderdelen die er niet af kunnen. Dit is daarom voor ons een leuke optie. Dan kunnen we afwisselen.

 

Ben je ook benieuwd naar deze webshop? Je kan altijd eens een kijkje nemen op hun website

 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply