Unicorns & Fairytales
juweel met foto - unicorns & fairytales
cadeautips My life Webshoptips Winactie & Give away

Je geliefden om je hals? Dat kan! En jij kan het winnen

Wat zou een mooi cadeau zijn? Toen ik de vraag kreeg van Gewoon Sieraden om eens een kijkje te nemen viel mijn oog vooral op een heel speciale ketting. Een juweel met foto die je zelf kan samenstellen. Yasss! Die koos ik en ik kreeg veel vraag van mensen die vroegen waar ik dit had gehaald. Het is dan ook een erg leuk geschenkje dat je kan krijgen, geven of kopen voor jezelf.

Uniek geschenk

Het is elk jaar weer uitkijken naar een origineel geschenk voor Valentijn, moederdag, verjaardagen en andere feestdagen en dit juweel met foto vind ik best origineel. Zeker voor moeders en oma’s. Mijn moeder was al meteen helemaal in de wolken. Vroeger deden mensen dat meer denk ik… een medaillon met foto. Dit is subtiel, het kan ook met enkel de namen en is nog mooi ook. Omdat ik jarig was enkele maanden geleden ben mocht ik zo’n ketting laten maken en dat maakte me natuurlijk heel bij. Je kinderen zijn je kostbaarste bezit en het is fijn om hun namen en/of foto’s te kunnen dragen. Het mag zeker niet ‘cheezy’ worden maar dat kan je zelf bepalen bij Gewoon Sieraden.

juweel met foto - unicorns & fairytales

Juweel met foto

Het is niet de eerste keer dat ik een geliefde rond mijn hals draag. Ik heb een assieraad van bompa. Ik draag het zeker niet elke dag, maar net zoals een juweel bij een outfit die ik mooi vind of tijdens een speciale gebeurtenis. Ik droeg vroeger eigenlijk ALTIJD een juweel. Sinds ik kinderen heb draag ik minder kettingen, maar oorbellen probeer ik zeker altijd aan te doen (nu ze wat groter zijn trekken ze er niet meer aan hahaha). Mijn probleem is echter dat ik vaak juwelen kwijt raak. Maar zulke speciale juwelen zoals de as van bompa of deze ketting met foto ga ik natuurlijk op een veilige plek bewaren.

juweel met foto - unicorns & fairytales

Onder de kerstboom, voor een verjaardag of moederdag

Zo’n mooi juweeltje is ideaal als kerstcadeau, verjaardagscadeau of moederdaggeschenk vind ik. Een ketting met foto zie je niet meer zoveel. Ze hebben bij Gewoon Sieraden trouwens ook andere dingen die je kan laten personaliseren. Behalve dit juweel met foto kan je ook gewone juwelen vinden, handtassen en sjaals. Echt helemaal voor meisjes en vrouwen en voor ieder wat wils. De prijs valt ook reuze mee en is betaalbaar voor iedereen. Mijn eigen ketting heb ik zelf samengesteld. Je kan het hangertje zelf kiezen. De foto die je wil gebruiken kan je uploaden en veranderen van kleur indien je wil. Toch een mooi resultaat, niet?

Schenk een juweel met foto aan iemand

juweel met foto - unicorns & fairytales

Pin deze afbeelding op Pinterest om het niet te vergeten

 

 

WINNAAR IS VDS WENDY

 

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

19 Comments

 • Reply
  elisabeth maria martina
  28 januari 2019 at 07:40

  wat een prachtig gebaar, verras mijn moeder maar met zo’n prachtig exemplaar #duimenmaar
  mooi kado want ze word binnenkort 90 jaar

 • Reply
  Jane Walker
  28 januari 2019 at 07:48

  Super leuke actie.
  Ik doe heel graag mee voor mijn moeder omdat ze een super moeder en super oma is.
  Ze staat altijd voor iedereen klaar en heeft een heftig jaar achter de rug.
  ‘t zou mooi zijn om deze negatieve periode af te sluiten en een nieuwe positieve periode te beginnen met zo’n leuk cadeau.

 • Reply
  nele
  28 januari 2019 at 15:54

  mooie actie, hiermee zou ik graag mijn moeder plezieren

 • Reply
  Nathalie
  28 januari 2019 at 20:43

  Wat fijn!
  Eerlijk …? Ik zou graag voor mezelf winnen..

 • Reply
  Saskia
  28 januari 2019 at 21:32

  Mooi! Ik zou de ketting heel graag zelf winnen. En als het echt voor iemand moet, dan voor de grootmoeder van mijn man. Het perfecte cadeautje voor haar 85e verjaardag dit jaar.

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  28 januari 2019 at 22:16

  Super leuke foto van je zoontjes.
  Ik doe graag mee en als ik hem win is het voor mijn moeder.

 • Reply
  Lissy Steegmans
  29 januari 2019 at 11:57

  Oh, dit ga ik laten maken voor mijn mama haar 60e verjaardag. Ze hebben een paar echte c*tjaren achter de rug en afgelopen vrijdag is ons hondje gestorven er bovenop maar altijd blijft ze positief! Tnx voor de tip!!

 • Reply
  Elke
  29 januari 2019 at 20:48

  Ik zou graag een juweel schenken aan mijn mama Kristien.

 • Reply
  Sarah
  30 januari 2019 at 13:18

  Ik zou het eigenlijk wel heel graag voor mezelf winnen. En anders win ik hem graag voor mijn mama. Ze is binnenkort jarig en een foto van de 3 kleinkinderen zou een mooi sieraad zijn.

 • Reply
  Marian B
  31 januari 2019 at 17:12

  Dat is wel heel erg mooi! Ik zou het aan mijn schoonmoeder schenken. Haar verjaardag komt dichterbij en ze staat altijd voor ons klaar. Een mooi cadeautje dacht ik zo.

 • Reply
  Laura Vaganee
  31 januari 2019 at 23:17

  Hier ook een mama die zich zelf er lekker mee zou verwennen. Mijn 2 knappe boys rond mijn nek, klinkt fantastisch!

 • Reply
  Elke
  1 februari 2019 at 07:38

  Het zou super zijn om dit juweeltje aan onze liefste bomma te kunnen schenken,die er altijd is voor ons.. Lenn en Louise zijn gek op haar,en dat is wederzijds! Dit zou ze een superleuk cadeautje vinden!! 🍀🤞

 • Reply
  damie lou
  1 februari 2019 at 14:31

  Ik doe héél graag mee voor oma, een mooie herinnering met haar kleinkinderen xxx

 • Reply
  marleen prinsen
  1 februari 2019 at 14:46

  geweldig om er m’n dochter en kleindochter mee te verassen
  samen op de foto een band die nooit verbreken kan .

 • Reply
  JOs
  4 februari 2019 at 13:16

  Graag meegedaan voor mijn wederhelft. Liked en shared

 • Reply
  Tamara
  5 februari 2019 at 08:23

  Mooi! Ook leuk voor mijn zus met een foto van haar kinderen.

 • Reply
  sylvia
  5 februari 2019 at 22:14

  oohh wauw, dat is een mooi en origineel cadeautje!! mijn moeder zou er heel blij van worden denk ik dus ik doe heel graag mee!!

 • Reply
  Wendy
  5 februari 2019 at 23:23

  Ik zou er graag mijn zus mee verrassen, met een foto erin van haar dochtertje (mijn metekindje) waarvan ze vorig jaar afscheid heeft van moeten nemen… Vergeten doen we haar niet, en ze zit voor altijd in ons haar, maar voor mijn zus zou deze fotoketting van grote emotionele waarde zijn… Zo draagt ze haar – letterlijk – overal met zich mee… want hoe dan ook: dit kleine meisje hoort er voor altijd bij!

  (Ik volg je op facebook en instagram)

  • Reply
   Wendy
   5 februari 2019 at 23:24

   Klein schrijffoutje: voor altijd in ons haar moet natuurlijk “voor altijd in ons hart” zijn

Leave a Reply