Unicorns & Fairytales
regenboog spullen voor kinderen - unicorns & fairytales
cadeautips decoration Fashion fashion kids Get inspired kids musthaves kidsroom kraamcadeau My life verjaardag

Leuke regenboog spullen voor kinderen

Een nieuwe trend (al eventjes) en oh zo leuk: regenbogen. In slaapkamers, op kledij en speelgoed. Overal duiken ze op en ik kan de kopers ervan geen ongelijk geven want ze zijn mega leuk! Kijk je even mee naar deze toppers? Ik geef je graag leuke regenboog decoratie, regenboog speelgoed en regenboog kledij. Wat is jouw favoriet?

Regenboog decoratie

Regenboog decoratie voor in de woonkamer, slaapkamer of op andere plekken. Het blijft leuk en regenbogen zijn al lang niet meer de felle kleurtjes, maar kunnen ook mooie bruintinten zijn bijvoorbeeld.

– Wall hanger

regenboog decoratie - unicorns & fairytales

Deze leuke regenbooghanger van Peach & Apricot is mega leuk. Je hebt ze in verschillende kleurtjes. De regenboog muurdecoratie is 12 cm breed en 13 cm hoog. Een echte eye-catcher voor de baby- of kinderkamer, leuk aan een kast of een kapstok of bij de commode. Ideaal als kraamcadeau!

>>>> Lees hier hoe je deze regenbooghanger ook zelf kunt maken. 

– Leuke kussens

regenboog kussen - unicorns & fairytales

Deze leuke kussens van OYOY zijn superleuk als regenboog decoratie in een kinderkamer. Je hebt ze in verschillende kleuren. Ze zijn mega zacht.

 

– Regenboog wandkleed

regenboog wandkleed - unicorns & fairytales

Dit wandkleed is een alternatief voor een poster en hangt heel mooi in een kinderkamer. Het is een echte blikvanger en is redelijk groot.

– Rainbow wallpaper + posters

regenboog behang - unicorns & fairytalesregenboog decoratie - unicorns & fairytales

Bij Munks + Me hebben ze kei leuk behangpapier met regenboogjes op en posters die je ook kan laten personaliseren. Het is wel een shop in de UK. 🙂

 

Regenboog speelgoed

– Blokkenkarretje

regenboog speelgoed - unicorns & fairytales

Dit leuke karretje helpt jouw kind niet alleen te stappen en motorische vaardigheden te ontwikkelen. Ze kunnen het ook in- en uitladen, bouwsels mee maken en andere dingen mee vervoeren. Een erg leuk cadeau voor peuters en kleuters.

 

– Bio bouwstenen

regenboog speelgoed - unicorns & fairytales

De Bioblo bouwstenen zijn perfect om de fantasie de vrije loop te laten. De Hello Box Rainbow bevat 100 ecologische bouwstenen in 5 verschillende kleuren. Kinderen kunnen eigen bouwwerken maken of een ontwerp volgen uit het bijgeleverde instructieboekje. Een geweldig cadeau voor kinderen die graag bouwen.

– Stapelblokken

Raduga Grez cubes earth, de allermooiste houten speelgoed stapelblokken.  Stapel en bouw de blokken op kleur of maak mooie vormen. De set bestaat uit 20 blokken, allemaal handbeschilderd met verf op waterbasis. De blokken zijn dus veilig wanneer ze tijdens het spelen in de mond gestopt worden.Raduga Grez houten speelgoed en kinderkamer accessoires worden gemaakt door één familie in Rusland. Allemaal handgemaakt van lindenhout of beukenhout, Geinspireerd door de natuur om ons heen met als boodschap Toy is Art.

– Regenboog puzzel

Deze schattige puzzel voor peuters in de vorm van een regenboog is goed voor de motorische ontwikkeling.

– Houten speelgoed van GRIMM’s en Grapat

https://youtu.be/FKgQNuA5ZUo

De houten regenboog van Grimm’s is een item dat veel gewild is. Ook de andere spullen van Grimm’s en Grapat zijn meestal in regenboog kleuren. Heel leuk!

Lees ook: Leuke spelvormen met de houten regenboog van Bajo en Grimm’s

 

Bekijk hier nog meer leuk regenboog speelgoed

Regenboog kledij

– Say please shirt

regenboog kledij - unicorns & fairytales

Het leuke merkje Say Please heeft een kei leuk shirt met een regenboog!

 

– Cos I said so

Dit leuke Belgische merkje is niet alleen kwalitatief, het is ook gewoon kei leuk!  Ze hebben behalve toffe kledij ook nog een tank top met een mini regenboogje! Schattig eh! En het is ook nog eens in SALE. Ga maar eens kijken bij Cos I Said So ‘tank tops’.

 

– JBC

regenboog kledij - unicorns & fairytales

Bij JBC hebben ze enkele shirts, tops en sweaters met leuke regenbogen op! Ga maar eens kijken. Bovenstaande sweater heeft Vince ook. Bovendien komt deze van de collectie I am , die duurzaam gemaakt is!

Regenboog accessoires

– Koffertje

Dit leuke koffertje is meteen ook fijn om andere cadeautjes in te stoppen. Leuk als cadeautje en staat ook leuk als regenboog decoratie in een kamer.

– Rugzak

Deze mooie regenboog rugzak is heel geschikt voor peuters en kleuters om mee te nemen naar het kinderdagverblijf of de basisschool. In de rugzak past een lunchbox/ broodtrommel, een beker en bijvoorbeeld nog een fruitbakje.De rugzak heeft stevige nylon ritsen en een extra zak voorop de rugzak. De tas kan goed tegen een stootje. Hengsels boven op om je rugzak op school op te hangen en verstelbare schouderbanden om zelf je ruzgak mee naar school te nemen.  De rugzakken zijn gemaakt van gerecyclede flessen, erg milieuvriendelijk.

 

– Slabbetje

Hoe cool zijn deze slabbetjes van OYOY? Je hebt ze in verschillende kleuren. Nog nooit was eten zo leuk hahaha.

 

– Rainbow fun & bath bomb van LUSH

    

Deze rainbow fun kan je kneden, er leuke figuren mee maken en gebruiken om je mee te wassen! Het ruikt bovendien heerlijk en het is vegan. Bij Lush vind je ook een regenboog bath bomb. Heerlijk.

 

 

Wat vind jij van deze leuke regenboog spullen? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply