Unicorns & Fairytales
Little King Arthur - Unicorns & Fairytales
Fashion fashion kids Webshoptips Winactie & Give away

Little King Arthur & win leuke schoentjes!

Deze webshoptip gaat over een Nederlandse webshop, Little King Arthur, met enorm leuke en nog niet overal gekende merkjes. Vooral voor baby’s en dreumesen van 0 tot 3 jaar. Er zijn een aantal toppers die hoog op mijn lijstje staan. Een van die leuke merkjes is Rylee & Cru. 

 

Bij Little King Arthur vind je niet enkel bekende merkjes zoals Noeser maar ook minder bekende zoals Babysprouts & Co, Fable Baby, Little Green Radicals, Momkbaby, Monkey & Mole, Moobles + Toobles, Moon Monsters, Our Little Lullaby, Rylee + Cru, Skylar Luna, Wilson & French, Wondermade en Zutano. Allemaal stuk voor stuk enorm leuke merkjes. Sommigen zelfs van Amerika. Goed voor ons want daar hebben ze enkele te gekke labels.  Marilyn is de eigenares van Little King Arthur en haalde ze allemaal dichterbij!  Ik stelde haar enkele vraagjes…

 

Hoe is Little King Arthur ontstaan?
Toen mijn jongste zoon 1 jaar werd merkte ik dat ik de kleding voor jongens die bij gewone winkels te koop waren niet heel spannend vond. Ik vind kleding uit het buitenland vaak leuker dan Nederlandse kleding en dus kwam ik op het idee om een webshop te beginnen in kleding die je hier niet of nauwelijks kunt krijgen. (Ik shopte zelf altijd op vakantie de kleding van Carter’s die wilde ik hierheen halen maar helaas werken zij alleen met grote ketens).

Little King Arthur 1

Waar kom de naam vandaan? 
Mijn zoontje heet Arthur. Aangezien het idee een beetje met hem begonnen is wilde ik iets met zijn naam doen. Hij is mijn kleine koning Arthur.

Wat maakt jou uniek?
Ten eerste verkoop ik met name merken die nog niet of nauwelijks in Nederland en/of België verkrijgbaar zijn. Veel van de merken zijn relatief jong. Dus worden vaak gerund door jonge ontwerpers die net zijn gestart en die vaak alles nog met de hand maken. Ik vind het leuk om juist kleding van dit soort merken te verkopen omdat het merken zijn die nog niet overal verkrijgbaar zijn. Verder werken mijn merken altijd op faitrade basis en/of met biologisch katoen. Wij houden van schone kleding! Ook al betekent dit wel dat de kleding niet altijd goedkoop is.

Little King Arthur 3

 

Welke verschillende merkjes bied je aan? 
Ik ben begonnen met Our Little Lullaby, Little Green Radicals, Zutano, Skylar Luna, Wilson & Frenchy en Fable Baby. Wilson & Frenchy is 1 van de merken die ik vanaf het begin verkoop en die het heel goed doet bij mijn klanten. De ontwerpster ontwerpt zulke fijne kleding met mooie en echt unieke printjes. Ik heb daarna allerlei te gekke merken erbij gekregen. nOeser is al wel een bekender merk maar vond ik zo goed passen bij onze filosofie dat ik die er graag bij heb. De booties van Zutano zijn ongekend populair omdat ze zo goed blijven zitten. Ik heb daarna de webshop uitgebreid met accessoires zoals dekentjes, kussentjes, muurstickers en muslin wraps. Wondermade is een leuk merk. Muurstickers die je tot wel 20x kunt her gebruiken. De merken die er later bij zijn gekomen zijn Monkey & Mole (van de coole moccs) die haar schoentjes met de hand thuis maakt van ecologisch leer. Babysprouts & Co: hele gave leggings en hoodies met super coole prints, Moobles + Toobles een Ierse ontwerpster die hele mooie zachte kleding voor baby’s maakt en kussentjes en dekens. Momkbaby: zachte babyschoentjes/slofjes uit Australië, Moonmonsters (ons eerste Belgische merk) en de allerlaatste aanwinst is Rylee & Cru. Een merk dat ik al vanaf dag 1 probeerde binnen te halen. Maar ze waren nog niet klaar voor wholesale. En vanaf deze zomer is het zover. Als ik zo terug lees ben ik ontzettend trots op mijn assortiment. Er zit een leuke verdeling unisex, meisjes en jongens in. Leuke prints en echt originele merken. Daarnaast zijn al mijn merken super ambitieus.

Little King Arthur 2

 

Vertel ons iets wat we nog niet weten
Samen met Momkbaby ben ik bezig met een speciaal ontwerp voor Little King Arthur. Dat vind ik echt super. Liefst zou ik zelf de schoentjes maken en ontwerpen maar zo handig ben ik nog niet. En vanaf mei liggen onze spullen zowel in Den Bosch als in Utrecht in een winkel. En Antwerpen staat ook nog op ons plan.

Toekomstplannen?
We zouden het heel leuk vinden om nog meer een platform te zijn voor jonge Belgische en Nederlandse ontwerpers. Ik zie zoveel leuke startende ontwerpers op het gebied van babykleding. Dus daar ben ik iets voor aan het ontwikkelen.

Little King Arthur - Unicorns & Fairytales

Nou, dat ziet er dus veelbelovend uit. Wat ik vooral zo leuk vind aan Little King Arthur is dat ze inderdaad originele merkjes verkopen. Zo ben ik enorme van van de monochrome hoodies van Babysprouts & Co. Jammer genoeg is Vince al bijna te groot voor enkele merkjes maar gelukkig hebben wij ook nog toekomstplannen… good to know!

 

<<<< win win win win >>>>

Little King Arthur - Unicorns & Fairytales

Ik mag van Marilyn weer iemand heel blij maken. Ben jij ook fan van moccs? Dan gaan deze zomer moccs heel erg goed bij jou passen (of bij iemand waarvoor je mee wil doen). De sandaaltjes met open teen zijn te verkrijgen in mintgroen en grijs en tot 24 maanden. Let the summer begin! Hoe maak jij kans?

 1. Like de facebookpagina van Little King Arthur
 2. Like de facebookpagina van Unicorns & Fairytales
 3. Laat ons weten welke schoentjes jij wil winnen (maat+kleur)
 4. Voor een extra kans: zie instagram of share de post op jouw eigen sociale media!

>>> DE WINNAAR IS DAISY!  Congrats! 

GOOD LUCK!

 

You Might Also Like...

19 Comments

 • Reply
  Laura van der Weide
  26 april 2016 at 20:12

  Aaaaah zooo leuk! Hier word je toch helemaal blij van! Zo klein en dan al mooie sandaaltjes aan 🙂 Ik doe ontzettend graag mee voor mijn beste vriendin. Ze is voor het eerst zwanger van een klein snoezelig meisje en die kan in de zomer heeel goed die super schattige mint groene sandaaltjes dragen. Een vrouw kan nooit genoeg schoenen hebben toch? Ook al zijn ze een paar maand oud 😉 Wij duimen vast!!

 • Reply
  Rebecca
  26 april 2016 at 20:41

  Ooooh, mintgroene zouden perfect zijn voor m’n petekindje Milla!!!
  Xxx

 • Reply
  Sandra
  26 april 2016 at 20:53

  Waaah ? Wat een super actie ? Ze zijn zo awesome en cool ??-? Ik zou graag mee willen doen! Het zou ons stoere ventje geweldig staan! In gedachten zie ik hem al lopen in het ?tje…met deze stoere stappers ?Vooral de grijze in maat 21 vind ik helemaal gaaf!
  Fingers crossed ??? en wie weet hebben we deze zomer een little indian ?

 • Reply
  Sybile
  26 april 2016 at 21:33

  Ik ben superfan!!!! Moccs zijn gewoon gorgeous. En net als zijn papa moet hij schitteren deze zomer?
  Graag maatje 6 maanden in grijs voor onze kleine muis?
  Hope to win!!!! Xoxo

 • Reply
  Tineke
  26 april 2016 at 21:55

  Die schoentjes zijn zo mooi! Hoe leuk zou het zijn als mijn dochtertje (nu 7 maanden) haar eerste stapjes op deze schoenen zou zetten? Graag in de kleur mintgroen en maat 9-12 maanden.

 • Reply
  Helma Keijzer
  27 april 2016 at 08:04

  WaUw!!!!!Ik zie het al voor me! Een prachtige roze jurkje, zon en die kleine teentjes in mooie mint groene moccs in 9-12 maanden. Laat de zon maar schijnen.

 • Reply
  Jasmijn
  27 april 2016 at 22:42

  Ohhh de mintgroene in maat 6 maand

 • Reply
  michael noo
  28 april 2016 at 00:29

  Kleur mintgroen maat 9 maanden.. zou helemaal geweldig zijn.. duimen geblazen

 • Reply
  Roelands Thessa
  30 april 2016 at 20:37

  Oh superlekker actie! Voor ons dochtertje graag de mintgroene maatje 6 maand. En nu maar duimen.

 • Reply
  Daisy
  1 mei 2016 at 07:20

  Wat gaaf! Ik zie m’n kleine meisje, m’n grote trots van 17 maandjes al helemaal rond lopen in de mintgroene Moccs! 18-24 maanden (of 12-18 maanden, ze heeft nu maat 19…).
  Ze ontdekt nu de wereld helemaal, zó leuk!

 • Reply
  Bru-Not Ty Notten
  1 mei 2016 at 19:45

  Oooooo wat een snoezige moccasins!! Ik weet de perfecte outfits van onze man voor hierbij ?, ben verliefd!!! Wij willen graag een zwart paar winnen in een maatje passend bij babyvoetjes van 7/8 maanden!!

 • Reply
  Ludovic
  1 mei 2016 at 21:05

  Schitterende giveway! Ik doe graag mee voor de grijze moccasins voor mijn zoontje…

 • Reply
  sylvie verstraeten
  2 mei 2016 at 21:05

  Voor mijn kleine indiaantje graag de bruine teepee print maatje 9-12 maanden of de donkergrijze! Prachtige eerste schoentjes met stijl en pit!

 • Reply
  sylvie verstraeten
  2 mei 2016 at 21:06

  edit: zie net dat je mag kiezen tussen grijs of mintgroen… grijs it is dan 🙂 zo mooi!

 • Reply
  Victoria Peñafiel
  2 mei 2016 at 23:23

  It took me a while but I did it!! 🙂 (@teokainoahnui on IG). The donkergrijs version please!! Smallest size possible for my baby that is coming in one month 🙂 Totally in love with those sandals-moccs 🙂

 • Reply
  Graziella
  3 mei 2016 at 09:26

  Ik doe graag mee voor mijn kleinzoon. De grijze moccs voor deze zomer☀️

 • Reply
  Fleur
  3 mei 2016 at 11:05

  Helaas zijn mijn meiden al te groot, maar ik doe graag mee, want ik heb momenteel 8 zwangere of net bevallen collega’s !

 • Reply
  Maaike
  3 mei 2016 at 11:39

  Leuk voor mijn dochter, de grijze in maat 12-18 maanden! Heerlijk voor haar in de zomer! Doe dus graag mee.

 • Reply
  Katleen
  3 mei 2016 at 12:19

  Mijn dochter zou heel graag haar eerste pasjes zetten in de mintgroene sandaaltjes!

Leave a Reply