Unicorns & Fairytales
youandmini - unicorns & fairytales
Fashion fashion kids fashion mama Webshoptips Winactie & Give away

Webshoptip You and Mini + WIN

You and Mini is een webshop met handgemaakte kledij voor ‘You’ and your ‘Mini’. Dat was misschien al duidelijk. Claudia volg ik al een tijdje via haar blog. Ik was dan ook heel blij toen ze met de aankondiging kwam dat ze een eigen label ging beginnen. Haar kledij is leuk, comfortabel, speels en lekker warm (de wintereditie). Graag stel ik dan ook You and Mini aan jullie voor en geven we samen graag iets weg !

 

You and Mini

Zoals ik al zei is You and Mini opgericht door Claudia. Claudia heeft ook een zoontje Otis. Ze volgde haar gevoel en droom en richtte haar eigen label op. Iets waar ik haar enorm om bewonder. Je dromen volgen is het mooiste wat je kan doen. Behalve kinderen maken 😉 Ik stelde Claudia een aantal vragen.

youandmini - unicorns & fairytales

Hoe is You and Mini ontstaan?

Ik heb een achtergrond in de mode, dus dat heeft mij altijd aangetrokken. Na mijn opleiding aan het Amsterdam Fashion Institute heb ik ruim 10 jaar werkervaring opgedaan aan de productiekant van de mode, onder andere op het hoofdkantoor van Nike. Daar was ik onder andere verantwoordelijk voor de kwaliteit van de confectie en ging ik veel op reis naar de fabrikanten om de fabrieken te bekijken en trainingen te geven. In het voorjaar van 2016 kwam het opeens in mij op om zelf een kledinglijn te ontwerpen en op te zetten, speciaal voor moeder en kind, om zo die bijzondere band extra te benadrukken. Ik had de juiste mensen om mij heen om te sparren en een paar maanden later lagen de eerste samples voor mij neus.

you and mini - unicorns & fairytales

you and mini - unicorns & fairytales

you and mini - unicorns & fairytales

 

Wat maakt You and Mini uniek?

Er zijn meerdere modelabels die starten vanuit kinderkleding en daar later enkele adults items aan toevoegen of andersom. Weinig merken hebben het gezamenlijk stylen echt als basis concept, dus ik zie daarin een kans liggen die ik zelf ontzettend leuk vind. Daarnaast is ieder item met de hand gemaakt, wat ik echt een meerwaarde vind aan het product.

you and mini - unicorns & fairytalesyouandmini - unicorns & fairytales

Zijn er nog toekomstplannen?

Op dit moment verkoop ik You and Mini alleen nog via de eigen webshop, maar het zou natuurlijk fantastisch zijn om ook via winkels verkocht te worden, op beurzen te staan en mezelf terug te zien in geprinte magazines! Ook denk ik aan samenwerkingen met andere merken, om zo elkaar te versterken, denk daarbij bijvoorbeeld aan accessoires.

you and mini - unicorns & fairytales

Heb je een weetje voor ons?

Wist je dat ik in de zomer van 2014 terug kwam in Nederland (ik woonde in Dubai) met een baby van een paar maanden oud, bij mijn ouders woonde en helemaal niets meer had? Daaruit is Oh yeah baby ontstaan en ben ik weer in mijn eigen huis gaan wonen. Inmiddels ben ik 2,5 jaar terug in Nederland en heb ik twee eigen bedrijven. Kortom, je kunt je eigen leven vormgeven zoals je dat wilt, zolang je er maar volledig voor gaat.

you and mini - unicorns & fairytales

Vince in zijn onesie!

Ook wij hebben een kledingstuk uit de collectie. Ik heb de Turquoise top en Vince heeft de grijze onesie, gewonnen via Instagram. Zo zijn we verliefd geworden op You and Mini!

you and mini - unicorns & fairytales you and mini - unicorns & fairytales  you and mini - unicorns & fairytales

 

Win

Ik mag van Claudia iemand heel blij maken. Je kan nl. een leuk item uit de wintercollectie winnen. Je kan kiezen uit een jumpsuit, setje van broek+top of een jurkje. Wat moet je doen om kans te maken?

 1. Volg Unicorns & Fairytales op facebook
 2. Like You and Mini op Facebook
 3. Laat ons weten naar welk item en in welke maat je voorkeur uit gaat.
 4. Het zou leuk zijn moest je een vriend taggen of deze post delen maar het is niet verplicht.

 

Je kan ook meedoen via Instagram!

 

<<<< Meedoen kan tot en met dinsdag 31 januari 2016 >>>>>

 

WINNAAR is  chefstef_fotografie

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

26 Comments

 • Reply
  Nicole
  24 januari 2017 at 08:16

  Ik doe heel graag mee! Een jurkje voor mijn dame ? In maat 98…

 • Reply
  Anna
  24 januari 2017 at 08:54

  Ik doe mee voor het jurkje maat 80 voor mijn dochter ??

  • Reply
   Anna
   24 januari 2017 at 08:55

   Facebook: An Na

 • Reply
  elisabeth maria martina
  24 januari 2017 at 09:00

  jurkje maat 110 voor mijn kleindochter zou geweldig zijn

 • Reply
  Daisy
  24 januari 2017 at 09:03

  Heel tof! Ik zou dolgraag willen meedoen voor een jurkje voor mijn dochtertje in maat 92/98 ?.

 • Reply
  Nikita
  24 januari 2017 at 09:21

  Leuke blog(post). En wat een coole kamer heeft Vince! Bram heeft ook bergen op de muur geschilderd 😉
  Wij doen mee voor een onesie in de maat (86/)92.

 • Reply
  Iris van Bijsterveldt-Broers
  24 januari 2017 at 10:50

  Wat gaaf! Ik doe graag mee voor een top +broek.. de top in burgundy red en de broek in antraciet grey.
  Ik zit te twijfelen qua maat.. hij zit nu in 98, maar gaat richting 104.. ik ga duimen! ?

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  24 januari 2017 at 12:43

  Het ziet er inderdaad comfortabel uit moet ik zeggen. Superleuk als iemand haar talent zo gebruikt om een eigen bedrijf te starten.

 • Reply
  Liesbet R
  24 januari 2017 at 13:03

  Ik doe graag mee voor een jurkje “Loose Lucy” in oker, maatje 110. Bedankt voor de leuke tip!

 • Reply
  Saar
  24 januari 2017 at 18:10

  Ik zou heel graag het jurkje voor mijn dochtertje winnen, wie weet koop ik dan ook de variant voor mezelf ?

 • Reply
  Linda Post
  24 januari 2017 at 20:54

  WAUW wat leuk!! Mijn voorkeur gaat uit naar de jurk in maatje 86/92. Wat een leuke kleurtjes!!

 • Reply
  Marian Zw.
  24 januari 2017 at 22:33

  Ik loot heel graag mee voor een broek en een top in maat 110 voor mijn zoon! Lekkere kleurtjes!

 • Reply
  Degroote Murielle
  24 januari 2017 at 22:58

  Ik doe heel graag mee aan deze wedstrijd.
  Mij voorkeur gaat uit naar de Totally Tula – Top – Petrol Blue maat 86/92
  het kleur en de baggy fit = topper <3

 • Reply
  Angela
  25 januari 2017 at 09:36

  Wat leuk een ‘bekend’ gezicht te zien, ik ‘ken’ Claudia van ons afstudeerjaar op het AMFI.
  Super om te zien dat er weer een mooi merk op de markt is voor onze kleintjes.
  Ik doe daarom graag mee voor een mooi setje, broek en shirt, voor Jax, maatje 104 graag.

 • Reply
  Marian B
  25 januari 2017 at 14:58

  Ik heb dit merk al eens eerder voorbij zien komen, leuk en stoer! Mij lijkt een setje broek+top wel leuk in maat 86/92 voor onze jongste.

 • Reply
  Karolien
  25 januari 2017 at 17:21

  Wauw, de Batsleeve Bobby dress is fantastisch!
  Doe mij maar een medium,
  en voor mijn dochter 110 ! 😉

  In het appelblauw zeegroen blauw (aka Petrol blue) 😉

 • Reply
  Yessica leidner
  26 januari 2017 at 08:52

  Goedemorgen ik ken dit merk niet
  Mijn voorkeur gaat naar een leuke jurkje maat 98 a 104 voor mijn prinsesje jill? kleur maak niet zo veel ?
  Ze is volgende maand jarig dan word ze 3 jaar En het zou geweldig zijn als ze een leuke jurkje wint? voor haar verjaardag

  Ik heb ook gerageerd via instagram als yessicaleidner
  En ook gerageerd via Facebook als Jessica jill John Leidner

  En alle stapjes opgevolgd

 • Reply
  Inge Stroobandt
  26 januari 2017 at 12:41

  Wauw! Wat een leuk merk!
  Een jumpsuit in het grijs maat 104-110 zou supertof zijn!

 • Reply
  Derya
  27 januari 2017 at 02:03

  Een jurkje maat 86 voor mijn prinsesje 😉

 • Reply
  De Ryck David
  27 januari 2017 at 12:34

  Mooie actie ! Supertoffe website 🙂
  Keuze : voor een jongentje : Jazzy Jones – Jumpsuit – Antra Grey , maatje 110

 • Reply
  boulet marijke
  28 januari 2017 at 09:18

  Leuke actie ! 😉 Ik kies voor jumpsuit grijs maat 110

 • Reply
  Claudia Diependaal
  30 januari 2017 at 08:36

  Gaaf zeg n leuke mooie turquoise trui! In maatje 98….

 • Reply
  nvasch
  30 januari 2017 at 11:37

  Aangezien we nog niet weten wat het is ga ik voor setje van broek+top, maatje 68 zodat hij/zij het zeker kan aandoen!
  Wat een leuke webshop tips toch altijd, ik kan het shoppen al niet laten!

 • Reply
  Celina
  30 januari 2017 at 12:14

  Die jumpsuit is echt heel leuk, daar gaat mijn voorkeur dan ook naar uit. Maatje 92/98 voor mijn zoontje!

 • Reply
  Sara Sticker
  31 januari 2017 at 22:46

  Wat een leuke winactie! Helemaal weg van de mooie kleren! Ik ga voor een onesie in maat 68… Ik deel deze blog en winactie met veel plezier op facebook en instagram!

 • Reply
  Linda Smeets
  31 januari 2017 at 22:59

  Prachtige collectie! I vind het altijd leuk om samen te combineren met mijn dochter.
  Ik doe graag mee en de voorkeur gaat uit naar het item: Loose Lucy – Dress – Ocre Yellow in maat 110.

Leave a Reply