Unicorns & Fairytales
fashion kids Musthaves Ontwikkeling

Wishbone bike

De Wishbone bike, een musthave voor trendy kids. Wij hebben er alvast één op aanraden van vrienden gekocht en Vince is er héél blij mee… / The Wishbone bike, a musthave for trendy kids. We’ve bought one and we are very happy! 

 

We kochten hem in een bakstenen winkel in Antwerpen! Play by Rewind! Klik *hier* om het blogje te lezen. Hij stond daar te pronken en te knipogen naar ons terwijl we naar al de andere mooie spulletjes keken. Vrienden van ons hadden hem al en waren er zeer tevreden van en toen een dame een zadeltje kwam kopen voor op haar Wishbone Bike en ik vroeg of ze er tevreden van was , was ze zo laaiend enthousiast dat we beiden naar elkaar keken en zeiden… nou zouden wij… of niet? Of toch? Wat denk jij? Nou je kent die conversaties wel.

We’ve bought ours in a store in Antwerp. You can read the blog about it *here*. Next to all the other beautiful stuff, there he was… We doubt for a minute and after the positive comments a woman gave , we took him. 

Wishbone bike - unicorns & fairytales

Wishbone bike - unicorns & fairytales

We kochten hem en testten hem meteen uit. Hij reed vlotjes en Vince was er meteen mee weg. Hij wist wat hij moest doen. Hij zat nog niet echt op het zadeltje, hij stapte er nog een beetje mee rond maar  hij vond het gewéldig. Nee echt, hij was zo trots als een pauw. Hij ging er als een speer van door, gierend en kraaiend van plezier en dan BAM, daar ging hij met fiets en al, te kort door de bocht, recht op zijn gezichtje. Gelukkig was er niet te veel aan de hand, enkel een schaafplekje en konden we hem makkelijk troosten. We dachten eerst dat hij er niet meer zo vlug op wou, maar meneer wees naar de fiets en wou er terug op. Vrolijk , alsof er niets gebeurd was, fietste hij rond… met een rode kaak maar een mooie grote glimlach. Dit was in de zomer.

Vince looked like a pro. He couldn’t reach the seat yet but he walked with it. It looked like he knew what to do with it. He was so happy that he fell off the bike but after a few minutes, he wanted to ride again. He smiled! This was summer.

Wishbone bike - unicorns & fairytales

Ondertussen zijn we enkele maanden verder en zit Vince nu wel op het zadeltje. Hij krijgt nog steeds een grote glimlach als hij zijn wishbone ziet. Dan fietst hij er mee rond en na een kwartier is hij het weer beu. Dan wil hij andere dingen doen. Zo lief. De wishbone bike heb je trouwens in verschillende versies. Wij hebben de recycled 3 in 1 fiets in het zwart.

Now, a few months after summer, Vince can reach the seat now. He still gets a big smile on his face. After 15 minutes he wants to do something else. So cute. Did you know there are several versions of this Bike? We have the black recycled 3 in 1. 

Wishbone bike - unicorns & fairytales

Wist je dat je je wishbone kan pimpen? Je kan stickers kopen , een andere kleur van zadel en handvaten, een naamplaatje enz… Wij hebben gele handvaten en een geel zadeltje gekocht en een nametag. Zo leuk!

You can also pimp your bike! Stickers, name tags, cover seats etc… We’ve bought the yellow seat cover and grips and also the nameplate (DIY).

wishbone bike - unicorns & fairytales

wishbone bike - unicorns & fairytales

Wij zijn heel tevreden over deze fiets. Binnenkort , als hij wat groter is kunnen de zijwielen eraf. Bovendien kan je de achterste stang omkeren en zo groeit hij mee met je kind.

We love this bike. Soon, when he gets older , you can convert to two-wheels for a pedal-less bike.

 

Koop/buy: De wishbone bike kan je in België kopen bij Play By Rewind (hier) en De Gele Flamingo (hier) . Ook op de website van Wishbone zelf kan je hem vinden + de accessoires (hier).

Ook bij Blabloom kan je hem kopen!

 

Heb jij al gehoord van deze fiets? 

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  Tine Vanhaevre
  19 november 2015 at 19:51

  Wij hebben er ook eentje en ons zoontje is er zot van

  • Reply
   Nathalie
   19 november 2015 at 20:05

   Ja, echt een geweldige aankoop!!!!!!!

 • Reply
  Sonja
  19 november 2015 at 20:08

  Ben d’r ook weg van! Maar ja twee wishbones is rode bankrekening 😮

  • Reply
   Nathalie
   19 november 2015 at 20:09

   Misschien ergens eentje tweedehands?

 • Reply
  Sanne PS:blog
  20 november 2015 at 09:02

  Jaaa die is ook geweldig maar oh zo duur ? zelfs tweedehands maar als ik het zo zie krijg ik bijna spijt. Prachtig hoor! En Vince kan er lekker mee gaan scheuren hihi xx

 • Reply
  Judith
  20 november 2015 at 09:27

  Het blijft een geweldige loopfiets! Leuke foto’s van Vince. X, Judith

Leave a Reply