Unicorns & Fairytales
unicorns & fairytales - play by rewind
Hotspots Interieur Musthaves Webshoptips

Play by rewind Antwerpen

Play by rewind Antwerpen is zowel een bakstenen shop als een webshop. Yay! Gevestigd tussen het bruisende Zuid en de bekende winkelstraten is deze shop een must-see voor alle liefhebbers van trendy, hippe en ecologische kinderspullen. Voor elk wat wils hier. 

unicorns & fairytales - play by rewind

Ik nam zelf een bezoekje aan deze shop nadat ik de webshop had bekeken. Ik vroeg me af hoe het kwam dat ik deze shop nooit eerder had gezien maar toen ik even diep nadacht wist ik het… Ik kwam er wél bijna elke werkdag voorbij maar had toen nog geen kinderen. Ik heb nl. gewerkt op het trendy Zuid. Ik ben zeker van plan mijn schade in te halen!

Unicorns & fairytales - Play by rewind

De winkel is groot, mooi en staat vol leuks. Ik was net een kind in een speelgoedwinkel… wacht… hahaha… Nee eerlijk, hier kom je nooit buiten zonder iets mee te nemen, no way!  Na een praatje met de eigenares kon ik enkel nog enthousiaster zijn dan tevoren. Ze verkiezen om producten te verkopen die ecologisch zijn, ook hun kledinglijn. Iets anders komt er niet in. Veel van de producten zijn gerecycleerd. Zo vind je er veel houten speelgoed. Het oogt ook mooi. Ook mijn vriend vond het knap en hij is echt wel niet into shoppen en kinderspullen. Maar ook hij was onder de indruk van deze shop. Yes!

Unicorns & fairytales - Play by rewind

Al hun textiel en vele producten hebben het OEKO -TEX® textiellabel. Waar ze voor staan kan je hier uitgebreider lezen! Ze hebben de Mini Rodini & Nor Folk collectie, erg gegeerd onder mijn mede instagram-mammies… Binnenkort komen er nog meer leuke merkjes zoals Huxbaby! Hou de (web)shop dus maar goed in de gaten.

Unicorns & fairytales - Play by rewind

unicorns & fairytales - play by rewind

Wist je dat ze speelgoed hebben van vermalen melkflessen en vermalen hout? Geweldig toch? En veel beter voor het milieu!

Unicorns & fairytales - Play by rewind

Unicorns & fairytales - Play by rewind

Ik wil toch ook nog hun eigen label in de spotlight zetten: mevrouwtje * meneertje. Een label voor kleintjes van 0 tot 2 jaar. Al de designs op de rompers en kledij is getekend door kinderen. Bovendien is alles van zacht organisch katoen. Ook gaat een deel van de opbrengst naar het kinderkankerfonds. Dat kan je dan toch niet anders dan leuk vinden? Ook jouw kinderen kunnen meedoen hoor! 1 x per jaar worden de ingezonden tekeningen bekeken en worden er winnaars bekendgemaakt. Al wat je hoeft te doen is te vragen aan jouw schatjes om een mevrouwtje en meneertje te tekenen en inzenden naar [email protected]. Wanneer Vince een beetje ouder is ga ik zeker meedoen. Nu zou het enkel een streep zijn… Oké ook dat is kunst maar lijkt niet op een mevrouwtje of meneertje… Wil je graag de ontwerpen van dit seizoen bekijken? Klik dan hier.

Unicorns & fairytales - Play by rewind

Wij kochten alvast de wishbone bike, te verkrijgen in zwart-wit en hout. Ook zijn er verschillende accessoires te koop. Het is een fietsje te gebruiken vanaf 1 jaar dat meegroeit met je kind. Heel stylisch en gemakkelijk. Vince was er meteen mee weg.

Unicorns & fairytales - Play by rewind

Unicorns & fairytales - Play by rewind

Niet enkel kledij en speelgoed, maar ook decoratie is hier top! Voor elke smaak vind je er wel iets. Veel Scandinavisch getinte spullen waar ik wel van hou! Kijk je even mee? Op mijn wishlist staat alvast dit geweldig tapijt van AYOY. Ik heb hem ondertussen al besteld! Je kan trouwens via Instagram op de hoogte blijven van eventuele acties, leuke items spotten en nieuwe spullen bezichtigen.

IMG_8951 IMG_8949 IMG_8948 IMG_8946 IMG_8944 IMG_8943 IMG_8938 IMG_8935 IMG_8932 IMG_8931

Benieuwd naar meer? Neem dan eens een kijkje in hun winkel tijdens een tripje naar Antwerpen? Je kan hen vinden in de Kloosterstraat 87. Hun interieurwinkel bevindt zich niet zo ver , op enkele honderden meters in De Riemstraat 27. Zeker de moeite om hen beiden een bezoek te brengen.

Toch te ver? Je kan hen ook online vinden via hun eigen webshop , instagram of Facebook.

pppssssstttt: klik vlug door naar hun instagram want ze doen een te gekke give away van Design Letters! Dit kan je winnen…

play by rewind antwerpen - unicorns & fairytales

Wat vind jij van deze hotspot in Antwerpen? Ook verkocht? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

11 Comments

 • Reply
  Silkeblogs
  18 augustus 2015 at 08:57

  Wat een leuke kussentjes! Ik word er helemaal blij van =D

  • Reply
   Nathalie
   18 augustus 2015 at 09:25

   Ik ook hahaha Je moet er echt een binnenspringen!

 • Reply
  Lin
  18 augustus 2015 at 09:11

  Wauw gaaf om te zien en die bike! Stoer!!!

  • Reply
   Nathalie
   18 augustus 2015 at 09:25

   Echt een hele goede fiets. Aanrader!

 • Reply
  Stefanie
  18 augustus 2015 at 11:12

  Een onbekende hotspot want ik ben deze ook nog niet tegengekomen in Antwerpen !
  Dringend eens een bezoekje brengen 😉

  • Reply
   Nathalie
   19 augustus 2015 at 19:40

   Zeker doen, is de moeite! Mooie spullen.

 • Reply
  Britt
  18 augustus 2015 at 12:49

  O o o ooh .. Wat heb je nu gedaan Nathalieke! hahaha 🙂 In deze winkel ga ik blut gaan! 😉

  • Reply
   Nathalie
   19 augustus 2015 at 19:40

   Jaja… hahahahaha i know the feeling

 • Reply
  Nova
  18 augustus 2015 at 15:12

  Wat een leuk winkeltje zeg! Als ik weer eens in Antwerpen ben, dan neem ik toch echt even een kijkje.
  Het ‘play hard’ shirtje is zoo gaaf! Simpel, maar super leuk!
  En hier staat de wishebone bike op het verlanglijstje!
  Leuke post.

 • Reply
  Pauline
  18 augustus 2015 at 16:21

  Enorm leuke winkel lijkt het me, de webshop staat al vol leuks dus dat zal in de stenen winkel niet anders zijn. Ik voel mij trouwens ook altijd een klein kind in een snoepjes winkel als ik dit soort winkeltjes bezoek hoor ;). Xx

 • Reply
  Judith
  19 augustus 2015 at 08:53

  Deze shop ga ik zeker bezoeken bij m’n volgende bezoekje aan Antwerpen! Jeetje wat een mooie merken/spullen! X, Judith

Leave a Reply