Unicorns & Fairytales
rugzak van Kidzroom - unicorns & fairytales
Musthaves Onderwijs Winactie & Give away

Back to school tip #2 | rugzak van Kidzroom (+WIN!)

Na enkele leuke naamlabels is het tijd voor een tweede musthave voor school of leuke uitstapjes. Of gewoon om te hebben.Dit is meer voor de kleinere medemensjes onder ons. Ideaal voor kleutertjes. Deze rugzak van Kidzroom kan overal door mini-jou meegenomen worden. 

Leuk 

Een rugzakje hebben ze altijd nodig, groot en klein. Zelfs Vince neemt nu een zakje vol met kleine prullen mee als hij naar oma en opa gaat. Wij mochten een rugzakje van Kidzroom kiezen uit hun nieuwe collectie en we kozen voor het vliegtuig met de beesten. Vince is namelijk dol op beestjes. Toen we de rugzak lieten zien kwam er alvast een grote glimlach op zijn gezichtje en dan zijn mama en papa ook blij natuurijk. Deze rugzakjes zijn speciaal ontworpen met het oog op de kleuters. Ze zijn ook van stevig materiaal gemaakt en kunnen wel een tijdje mee. Er zijn verschillende collecties: fruit, brandweer, auto’s, pastel en zeethema.

rugzak van Kidzroom - unicorns & fairytales

rugzak van Kidzroom - unicorns & fairytales

Handig

Natuurlijk zijn rugzakjes niet enkel leuk, ze zijn ook handig. Alles netjes bij elkaar gestoken op 1 plekje. Niet te groot voor die kleine prutsen want anders gaat de rugzak wandelen met hen in plaats van andersom. Wanneer ze naar de kleuterschool gaan kan je hierin gemakkelijk een brooddoosje kwijt (Hou de tips in de gaten want binnenkort kan je ook een brooddoos winnen) , een fruitje/koek, drankje en eventueel een reservebroekje of knuffel. Vergeet hem ook weer niet te naamtekenen, ik blijf het herhalen, zeer belangrijk.

rugzak van Kidzroom - unicorns & fairytales

Speelgoed

Ga je op vakantie of op uitstap? Steek dan in het rugzakje van je kleintje enkele speelgoedjes en knuffels die leuk zijn. Zo hebben we nu zijn ponders, schepjes en andere spullen om in het zand mee te spelen erin gestoken. Nadien even uitwassen en klaar is kees. Dan kan hij in de winter mee naar oma en opa.

rugzak van Kidzroom - unicorns & fairytales

Winnen! 

Yes, ik mag weer iemand blij maken. Jij mag uit de gehele collectie (zie foto’s in deze blog)  een leuk rugzakje kiezen. Laat even in de comments na welk rugzakje jij graag zou winnen en voor wie. Ik trek op maandag 24/8 de winnaar. Je kan dan via mijn facebookpagina zien wie er gewonnen heeft. De winnaar zal gecontacteerd worden via mail dus laat een geldig adres na. Voor een extra winkans kan je mijn facebookpagina liken. Dan komt je naam een keer extra in de pot en bovendien mis je niets meer van mijn blog. De moeite dus 😉

Veel succes!

rugzak van Kidzroom - unicorns & fairytales

Hebben jullie al een rugzakje? Wat steekt jouw kleine spruit daar graag in? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

19 Comments

 • Reply
  Judith
  19 augustus 2015 at 08:51

  Oh, leuk, ik doe mee! Noah start deze maand nog met PSZ en daar hebben we nog een rugzakje voor nodig. Het blauwe tasje met gele bus lijkt me heel leuk voor hem 🙂 X, Judith

 • Reply
  Leila
  19 augustus 2015 at 09:49

  De lichtblauwe met de poes voor myn dochtertje van een jaar en half die naar de peuters gaat .
  Ze vind poezen helemaal geweldig : )

 • Reply
  Angelique
  19 augustus 2015 at 09:51

  Ow wat gaaf! Ik doe heel graag mee voor mijn kleuter die vanaf dit jaar ook begint met overblijven. Daar is zo’n tas wel heel handig bij!

 • Reply
  Rebecca
  19 augustus 2015 at 10:07

  Roan gaat graag naar zee, dus zou een rugzak met anker superstoer zijn om z’n cape in badstof en handdoek in te doen.

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  19 augustus 2015 at 10:23

  Wat een fleurige tasjes! Daar word je meteen vrolijk van.

 • Reply
  Gitte Peeters
  19 augustus 2015 at 10:29

  Ik vind het rugzakje met de auto of het vliegtuig wel mooi. Kado voor onze volgende spruit, die naar school vertrekt. Zou leuk zijn!!!

 • Reply
  Linde
  19 augustus 2015 at 12:17

  Och, wat een leuke rugzakjes!
  Ik zou er wel een willen voor mijn peutertje die we kunnen gebruiken bij uitstapjes (en vanaf volgend jaar voor school). Hij is helemaal gek van auto’s en zijn favoriete knuffel is een giraf. Dat zou het perfecte rugzakje voor hem zijn!

 • Reply
  Kristin ver
  19 augustus 2015 at 13:11

  Wat een mooie rugzakjes! Mijn voorkeur gaat uit naar het pastelkleurige rugzakje met poes. het zou een perfect schooltasje of balletzakje zijn voor mijn dochtertje !

 • Reply
  Liesbet Rombaut
  19 augustus 2015 at 15:39

  Ik doe graag mee voor zo’n rood rugzakje met een banaan en een peer. Leuk voor mijn dochtertje om haar boterhammen en fruit mee te nemen naar school. Ik volg je trouwens ook op Facebook!

 • Reply
  ellen
  19 augustus 2015 at 19:10

  Ohw wat een super leuke rugtassen zeg. Mijn dochter gaat voor zo’n snoezig blauw rugtasje met de poesjes erop. Volg je op Facebook vanaf nu!

 • Reply
  lynn
  19 augustus 2015 at 19:38

  Ik zie mijn kleine stoere mannetje al elke ochtend met een leuk rugzakje naar school trekken! Want binnen een dik half jaar is het zover! Het lichtblauw gestreept zakje met bootje op kan hij intussen tijd ook gebruiken om naar bommi en bompi aan zee te gaan 🙂

 • Reply
  Linda de Bode
  19 augustus 2015 at 20:38

  Ik zou graag voor onze oudste van drie dochtertjes de blauwe tas met ster kiezen. Ze heeft tot nu toe een naamtas, maar wordt daar nu iets te groot voor. Voor onze kleuter hebben we net de blauwe met poesjes besteld! De jongste peuter heeft een Bumba tas voor haar logeerpartijtje afgelopen zomervakantie gekregen

 • Reply
  Lin
  20 augustus 2015 at 20:42

  Leuk zijn ze he! (Wij hebben hem al) Jay liep er helemaal trots mee op school naar de juf. Kijk juf nieuw! haha

 • Reply
  Irene
  21 augustus 2015 at 21:30

  Wat een leuke tassen! Ik weet zeker dat mijn dochter Marley heel blij zou zijn als we de roze tas met het hondje of de mintgroene met het poesje zouden winnen. Dan maakt ze zeker de blits in groep 2 😉

 • Reply
  Kim
  23 augustus 2015 at 08:03

  Ik zou heel graag de blauwe rugzak met graafmachine winnen voor m’n zoontje. Hij is helemaal gek van graafmachines en hij gaat verhuizen en naar een nieuw kinderdagverblijf. Dus spannende tijden en dan is een mooi rugzakje wel super leuk voor zijn speen en konijn! Of als hij bij opa en oma moet logeren , omdat wij klussen aan het nieuwe huis. Dan kan hij trots langskomen daar. Nu duimen!!

 • Reply
  Stephanie
  23 augustus 2015 at 20:59

  Uhm. .. JA GRAAG!! Xx

 • Reply
  Kim_vhz
  23 augustus 2015 at 20:59

  Wat een ongelofelijk leuke rugzakjes! Het is zo moeilijk om leuke te vinden, zeker voor jongetjes en als je niet van cars houdt ?Ik zou heel graag de blauwe met rood in de navystijl winnen voor mijn zoontje! Hij is pas 5 maanden dus natuurlijk nog niet voor school,maar voor binnenkort als hij wat ouder is en hij bij oma gaat logeren!

 • Reply
  Annelore
  23 augustus 2015 at 21:56

  Ik zou heel graag het roze rugzakje met hond winnen voor onze oudste dochter Virginie. Omdat die helemaal past bij haar zelfverworven prinsessenstatus.
  Hier trouwens altijd boterhamdoos, zakje met appelpartjes, zakje met koek en een drinkfles water mee naar school.

 • Reply
  Lisa van Roij
  24 augustus 2015 at 09:00

  De tas met ster erop! Mijn nicht is net bevallen van haar kindje, zo kan ik haar blij maken met deze tas! Zou onwijs goed van pas komen, en ziet er ook nog eens leuk uit!? Ik doe ook mee via facebook. Fingers crossed! ?❤️

Leave a Reply