Unicorns & Fairytales
Musthaves Ontwikkeling Winactie & Give away

Getest | Nûby isolerende opbergpot & WIN

Wij mochten de Nûby isolerende opbergpot testen. Hier was ik enorm blij mee want ik was al even op zoek naar zoiets. Hij is getest en goedgekeurd.

Wij namen hem voor de eerste keer mee toen we een bezoekje gingen brengen aan onze nichtjes. We zouden enkele dagen later op uitstap gaan en ik wou hem toch al even op voorhand testen op een plek waar ik zeker een microgolf had, moest het niet werken.  Deze stainless steel isolerende opbergpot zou de maaltijd tot 6 uur lang koel of warm houden. Er is ook een extra compartiment en een ingebouwd lepeltje bij.

Nûby opbergpot - unicorns & fairytales

Ik moet zeggen dat ik enorm tevreden ben van deze thermos want eigenlijk is dit een brede thermos, aangepast speciaal om eten in te doen. Na enkele uren was het eten nog zeer warm en moest ik Vince zijn hapje nog laten afkoelen dus … hij doet zijn werk enorm goed.

Nûby opbergpot - unicorns & fairytales

Deze opbergpot staat zeker in mijn lijstje van babyspullen die je moet hebben. Het maakt op stap gaan zoveel makkelijker. Geen microgolf nodig en bestek dit er gewoon mee in. Handig toch? Ook soep of andere dingen kan je erin doen.

Nûby opbergpot - unicorns & fairytales

Deze opbergpot kost rond de 34 euro en is te koop in verschillende babyzaken. Je kan hem ook hier winnen! Geloof me, het is een handig spul! Lees ook mijn blogpost over *babyspullen* en op Zappy ouders over *handige hebbedingen*.

 

<<<<< WIN WIN WIN >>>>>>

win-3

Ik mag van Nûby iemand blij maken met deze geweldige Stainless Steel isolerende opbergpot. Wil jij graag kans maken? Je kan op 3 manieren meedoen.

BLOG

❄ Vertel mij waarom je graag deze opbergpot wil winnen.
❄ Het zou fijn zijn als je de facebookpagina van Unicorns & Fairytales liked zodat je van alle winacties op de hoogte blijft.

INSTAGRAM

❄ Follow Unicorns & Fairytales 
❄ Vertel ons dat je meedoet.
❄ Like de foto en tag een vriend

FACEBOOK

❄ Like (& share if u want) Unicorns & fairytales
❄ Laat me weten dat je meedoet.

 

*** Meedoen kan tot en met woensdag 16 december 2015. De winnaar zal de dagen erna bekend worden gemaakt via Facebook en/of instagram*** 

 

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  Tine Vanhaevre
  9 december 2015 at 08:18

  Oh, dit is perfect voor ons, wij gaan ontzettend graag op uitstap maar telkens afhankelijk zijn van een microgolf is wel een domper op de feestvreugde. Mijn aapje en ik zouden een gaat in de lucht springen met zo’n kerstcadeau 🙂

 • Reply
  Kristin
  9 december 2015 at 08:46

  Ik doe graag mee! Mijn dochters nemen graag verse soep mee naar school tijdens de koudere maanden !

 • Reply
  debora
  9 december 2015 at 12:38

  Ooh dit zou Super zijn voor mij. Eindelijk mijn soepjes mee naar de lessen kunnen nemen zonder dat ik ZE koud moet opeten. Ook handig om weg te gaan met vrienden en dan soep of zo te hebben

 • Reply
  Sybile Giese
  9 december 2015 at 13:56

  Ik doe graag mee als Mommy to be! Ik zal ook graag eens op wandeling gaan met ons schatje en deze opbergpot mag zeker niet ontbreken in de ververstas 🙂

 • Reply
  Liesbet R
  9 december 2015 at 15:48

  Dat zou zo handig geweest zijn voor de verse patatjes die ik altijd meenam voor de kindjes. Ik ben wel blij dat ik dat nu niet meer hoef te maken en overal meenemen en dat ze nu alles eten dat wij eten. Maar voor mezelf zou ik deze wel nog graag hebben om verse soep mee te nemen naar het werk.

 • Reply
  Astrid
  14 december 2015 at 10:11

  Ja wij doen mee voor onze baby op komst. We reizen heel wat af dus een opberg pot waarbij je t eten niet hoeft op te warmen klinkt als hemel op aarde.

 • Reply
  abel
  15 december 2015 at 21:55

  Oh deze opa neemt graag deel! Zo handig met dat ingebouwde lepeltje! Ik wist zelfs niet dat zoiets bestond! Lijkt me heel handig op onze wandelingen! Als het mooi weer is gaan we vaak samen op pad! Hij lekker dicht bij mij in de (peuter)draagzak of op zijn loopfietsje naast mij. We gaan ook af en toe eens een dagje naar zee, of naar de stad. Zo’n thermos zou heel handig zijn! Geen stress om een adresje te vinden waar ze zijn patatjes willen opwarmen want altijd alles bij je! Superhandig toch! Bedankt voor de goede tip!

Leave a Reply