Unicorns & Fairytales
didipops - unicorns & fairytales
kids musthaves moederschap Musthaves My life Winactie & Give away

Vince ging naar de ‘grote school’ & geeft een boekentas of lunchset weg

Gisteren was het zover. Mijn kleine bengel mocht een uurtje zijn nieuwe klasje komen ontdekken. Na de herfstvakantie gaat hij naar de instapklas en dan is het officieel een schoolgaand kind. Oh man… Stop te klok. Vandaag is het ook mijn 31ste verjaardag, die ik voor de eerste keer aan mij laat voorbijgaan. Maar we hebben wel samen met Didipops een leuk cadeau! Kies uit een boekentas of complete lunchset. 

 

Mijn verjaardag verdwijnt echt helemaal naar de achtergrond bij de gedachte dat mijn kleine bengel na de vakantie naar de grote school gaat. Zijn boekentas staat al klaar.  Op die grote speelplaats als kleinste kind van de hele school, omgeven door allemaal andere kinderen. Lieve maar ook minder lieve kinderen. Die veilige omgeving die hij had bij de onthaalmoeder is nu weg. Hij wordt echt gewoon letterlijk voor de leeuwen (lees: kinderen en gebeurtenissen) gegooid. Survival of the fittest. Damn, nee Nathalie, zo mag je niet denken. Goh, man, ik heb al tranen gelaten, geloof mij. Die zwangerschapshormonen helpen daar ook niet echt bij moet ik zeggen. Als Vince mijn aard heeft dan laat hij zich doen, trekt hij zich alles aan en kan hij niet tegen onrecht. Heeft hij papa zijn aard dan zullen de andere kinderen het geweten hebben. Maar ik vrees dat hij op dat gebied op zijn moeder trekt. Behalve thuis, dan heeft hij praat. Maar goed, over zijn eerste schooldag…

 

Een uurtje in de klas

Zoals verwacht was Vince enorm verlegen maar wel gefascineerd. Hij speelde wel met het speelgoed maar zocht toch nog “hulp” bij ons. Echt toenadering naar andere kinderen zocht hij nog niet. Het speelgoed was interessanter. Hij ruimde mee op, mocht mee in de kring zitten en kreeg een “opruimkoekje”. Dit was natuurlijk een kleine kennismaking en wij waren mee in de klas. Ik ben er zeker van dat dit helemaal anders gaat zijn als wij er niet bij zijn. Waarschijnlijk gaat hij de eerste week/weken halve dagen, behalve de dagen dat hij kan slapen ‘s middags. Maar dat zullen we allemaal moeten bekijken. Wat een grote stap…

fullsizerender-23 fullsizerender-22 fullsizerender-24 fullsizerender-25

Afscheid van de onthaalmoeder

Vandaag nemen we ook afscheid van de onthaalmoeder. Vince mocht kiezen wat ze gingen eten ‘s middags (uiteraard frietjes) en neemt dan pakjes mee voor de kindjes. Ook voor de onthaalmoeders hebben we een leuk cadeautje, maar dat kom je maandag wel te weten. We zijn hen in ieder geval ontzettend dankbaar dat ze zo goed voor Vince gezorgd hebben. Tenslotte hebben ze hem mee zien opgroeien tot het ventje dat hij nu is. En ze deden dat goed, écht goed. Ik ben er zeker van dat Vince het daar gaat missen.

Vince en mama geven weg: een boekentas OF complete lunchset!

Het is wel heel speciaal: Vince naar de grote school en mama die 31 jaar wordt. Dat mag gevierd worden. Daar dacht Didipops net hetzelfde over. Didipops is een Belgische winkel/webshop met hele leuke merkjes zoals Cos I said so, Hugo Loves Tiki, Brune, Minibasic, Buho, Huxbaby en veel meer. Ook hebben ze hun eigen label. Deze leuke webshop zal je binnenkort nog wel eens voorbij zien komen. Maar ze geven dus graag samen met ons een héle, echt héle leuke prijs weg. Gewoon, omdat we van onze lezers houden en we willen jullie in de watten leggen. Zonder jullie zou Unicorns & Fairytales niet zo leuk geworden zijn en kon ik jullie misschien niet altijd op de hoogte houden van de allerleukste musthaves, webshops en verhalen. Wat kan je nou kiezen?

 

Keuze 1

Een leuke en supermooie lederen Didipops boekentas . Kies een kleurtje uit. Zeg ons even in de comments welke kleur jij gekozen hebt en welke boekentas want er zijn twee verschillende modellen.

boekentas didipops - unicorns & fairytales

Keuze 2

Heb je al een boekentas? Misschien is een compleet lunchsetje wel leuk? Kies bij Didipops een placemat + bord + beker uit en laat het even in de comments weten. Ze hebben echt hele leuke merkjes zoals Might by tiny en Bloomingville. Of heb je liever een brooddoos en placemat? Dat mag ook.

didipops - unicorns & fairytales didipops - unicorns & fairytales

 

Hoe winnen?

 1. Volg Unicorns & Fairytales op facebook
 2. Volg Didipops op Facebook
 3. Dit bericht delen zou erg fijn zijn 😉

 

Je kan ook meedoen via Instagram om een extra kans te maken natuurlijk…

 

DE WINNAARS… ja je leest het goed. Didipops wou ZELF twee winnaars kiezen omdat ze zo dankbaar was voor de vele reacties. 

Een complete lunchset is gewonnen door MANDY_ALLERLIEFSTEBABYLIZ

De boekentas is gewonnen door SOPHIEENVIC

 

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

35 Comments

 • Reply
  Mahwish
  27 oktober 2016 at 08:44

  Gefeliciteerd met je bday en mijlpaal van Vince! Ik doe graag mee aan deze supergave winactie. Ik kies dan voor de lunchtas in de kleur blauw, vind die echt zo cute! Fingers crossed.

 • Reply
  Marjo
  27 oktober 2016 at 08:54

  Wat een leuke webshop met prachtige dingen! Ik ga voor de schooltas met strik in roze voor al mijn jongste naar school gaat, dan ben ik nog alleen thuis?

 • Reply
  Fie
  27 oktober 2016 at 09:09

  Mijn dochtertje Malou gaat na de vakantie ook naar school. Ze is er helemaal klaar voor. En grote broer Georges heeft beloofd dat hij goed voor zijn zusje gaat zorgen. En toch ga ik waarschijnlijk ook wel een traantje laten. Weer een hoofdstuk afgesloten en de start van een nieuw. ?❤️ Maar wat is het ook zo leuk om te zien in wat voor leuke ‘grote’ mensjes ze veranderen!
  Succes Nathalie en Vince, en natuurlijk ook gefeliciteerd. ?
  (En ik neem alvast een doos zakdoeken mee op 7november, voor mezelf wel te verstaan. ?)
  Oohja, wij winnen graag een lunchtas, ze zijn alledrie zo mooi. Maar de gele heeft een streepje voor! ?

 • Reply
  Anna
  27 oktober 2016 at 09:19

  Ooooh wowww te gek!!! Ik ga voor de boekentas kleur mint ??
  Facebook: An Na

 • Reply
  Marian
  27 oktober 2016 at 09:20

  Inderdaad een grote stap, nog gefeliciteerd! Leuke actie ook weer! Ik zou gaan voor een lunch-set van ‘ik hou van jou polar beer’ en de ‘We might be tiny bear blue’ placemat. Volgend op bloglovin (loved), Youtube en gedeeld op G+

 • Reply
  Tine Van Aken
  27 oktober 2016 at 10:44

  Keuze 1 : zoooooooooooooo mooi & zooooooooooooo welkom, fris & fruitig en een tikje retro, voor de allereerste schooldag van mijn dochtertje! (kleur geel). (Hoeveel traantjes pinkte jij weg, mama?) … Zal ook volgen op Instagram, zopas een profiel aangemaakt!

 • Reply
  Tine Vanhaevre
  27 oktober 2016 at 10:50

  Mijn ventje gaat na de krokusvakantie en wat zou hij een coole kleuter zijn met de blauwe schooltas. Mijn hartje heeft het al moeilijk bij het idee alleen en de reportage van pano heeft niet geholpen…

 • Reply
  Katleen
  27 oktober 2016 at 11:36

  Ooh zulke mooie boekentasjes in zulke mooie snoepjeskleurtjes! Wat zou ons prinses gelukkig zijn met het gele boekentasje met strik!

 • Reply
  damienne louwage
  27 oktober 2016 at 11:59

  Een grote stap voor Vince!! Zo leuk <3 . Mijn kleinste jongen, uit een nestje van vijf, gaat nu ook naar de kleuterschool gaan. De laatste in de rij. Ik vindt het wel jammer. Ze worden zo vlug groot 🙁 De Didipops kleutertas (blauw) vind ik super! Hij past ook helemaal bij mijn kleine Axl-Lewis..

 • Reply
  Petra
  27 oktober 2016 at 12:31

  Ten eerste hieper de piep hoera!! Gefeliciteerd????
  En ten tweede doe ik dolgraag mee voor zo’n mooie rugzak. Het liefst de roze met strik❤❤❤ wat zal mn kleine meisje lotus dat geweldig mooi vinden en de blits mee maken op de peuterspeelzaal??

 • Reply
  Silke Plattiau
  27 oktober 2016 at 12:59

  WAAAAAAUUUUW.. Wat een leuke tassen!!! Ik ga mijn kans wagen voor mijn dochter Juliëtte.
  Didipops lunch – strik geel

 • Reply
  elisabeth maria martina
  27 oktober 2016 at 14:08

  wat een geweldig verjaardagskado voor mijn kleindochter zou dat zijn

 • Reply
  Shanna
  27 oktober 2016 at 17:34

  Oh zalige win actie! Hopelijk voor m’n zoontje!! Ik heb z’n schooltas verkeerd gewassen en nu echt nt meer mooi.. zou welkom zijn. Plus hij verj 13/11 en w er 3j
  De blauwe schoolboekentas vinden wij super!!
  Lets hope anders w toch nieuwe kopen 🙂
  Succes v Vince!

 • Reply
  Liz De Martelaere
  27 oktober 2016 at 19:47

  Gelukkige verjaardag Nathalie!! De boekentas in mint is zo leuk!!! ? Milla zou daar heeeeel tevreden mee zijn! Een leuk kerstcadeau!

 • Reply
  J.
  27 oktober 2016 at 19:49

  Waw! Dit willen wij heel graag!
  Maar weten niet wat kiezen..Zo mooi!

 • Reply
  Liesbet R
  27 oktober 2016 at 21:29

  Ik kies voor een blauwe schooltas voor mijn jongste dochtertje dat in februari voor het eerst naar school gaat. 2 jaar geleden bij haar oudere zusje ging dit zonder problemen, ik kan alleen maar hopen dat dat nu ook het geval is.

 • Reply
  Lissy Steegmans
  28 oktober 2016 at 08:47

  Hoi hoi, leuke spulletjes zeg! Mijn mannetje is nog wat te klein om naar school te gaan, maar mijn petekindje, een lekker stoere griet, zou geweldig staan met de blauwe schooltas. Of de blauwe berenplacemat zou ze ook super vinden. Eten is haar favoriete bezigheid!

  Nog proficiat met je verjaardag, en veel succes allebei volgende week!

  Lissy

 • Reply
  Leila
  30 oktober 2016 at 22:33

  Happy B Day !
  Ons dochtertje is net gestart in het instapklasje , en blauw is haar lievelingskleur dus wij zouden heeeeel graag de blauwe lunch tas winnen , ik vond het een emotioneel ( ik was hoogzwanger op die moment dus de hormonen zorgde voor nog meer emotie 🙂 ) en spannend moment de eerste schooldagen … en zij natuurlijk ook maar nu gaat het super , succes de eerste schooldag Vince ( en mama 🙂 )

 • Reply
  Jacksons_mommy
  30 oktober 2016 at 22:57

  Ik kies zeker voor een lunch setje, wat een leuke setjes hebben ze! De tas vind ik zelf ook erg mooi maar past nog niet bij mijn peuter van 2,5 jaar, vind ik dan!

  Dus Fingers crossed voor een lunch setje!

 • Reply
  Rachel
  31 oktober 2016 at 20:29

  Wat een mijlpaal en wat een leuke actie!
  Voor ons mannetje wordt eten een feestje met zo’N mooie set! Wij duimen voor de mint bunny placemat van ‘We might be tiny’ en polar beer bordje + beker van PS ik hou van jou! X

 • Reply
  Femke Dekker
  31 oktober 2016 at 21:06

  Ooooooh wauw!!!! De roze tas lunch met strik is echt zo gaaf voor Sara.

 • Reply
  Liesbeth
  31 oktober 2016 at 22:23

  Wat superleuk! Ik doe graag mee voor keuze 1 in geel!

 • Reply
  steve A
  1 november 2016 at 12:29

  wow !!! liked & shared voor de leuke mooie gele boekentas voor mijn lieve dochter die graag naar school gaat 😉

 • Reply
  steph M
  1 november 2016 at 14:05

  super (y) like & share voor mijn dochtertje die graag de gele boekentas mee naar school wil nemen 🙂

 • Reply
  nan DD
  1 november 2016 at 15:18

  met veel plezier kans gewaagd voor mijn lieve kleindochter die kiest voor de mooie gele boekentas ….

 • Reply
  Nathalie B.
  1 november 2016 at 17:07

  Ooooh, dat mint boekentasje is zo schattig. Past perfect bij m’n petekindje!!! Groetjes van jouw naamgenoot 😉

 • Reply
  Bram
  1 november 2016 at 17:11

  De groen-gele boekentas zou mijn dochtertje heel leuk vinden. Hele leuke actie Nathalie! Groetjes Bram

 • Reply
  Rebecca
  1 november 2016 at 17:22

  Wat een leuk kerstcadeau voor mijn allerliefste petekindje! Het gele boekentasje met strikje zou perfect passen! Ik heb didipops ook geliked op FB. Wat een leuke spulletjes hebben zij seg! Thumbs up ?

 • Reply
  Eline
  1 november 2016 at 22:16

  De blauwe boekentas… waaaaaw. Kan het nog schattiger? Heel heel graag voor een lief kapoentje.

 • Reply
  kempenaers
  1 november 2016 at 23:18

  doe graag mee voor de blauwe boekentas voor mijn kleinzoontje

 • Reply
  brants
  1 november 2016 at 23:19

  wat leuke boekentasjes, cool voor mijn kleinzoontje , doe mee voor de blauwe

 • Reply
  demarbaix Tine
  1 november 2016 at 23:34

  O het is zo fijn om de nieuwe kindjes te ontvangen in de school.na de herfstvakantie komen er bij ons ook weer nieuwe .Een hele grote stap voor hen maar ook voor mama en papa een nieuw hoofdstuk.
  waarom dan niet meedoen om een schooltas of zo een eetset te winnen voor mijn kleindochter

 • Reply
  elisabeth maria martina
  2 november 2016 at 10:10

  de boekentas is geweldig wat een plaatje

 • Reply
  Ghijselings Simon
  2 november 2016 at 10:51

  Toffe boekentas, hip en modern! Altijd leuk om hiermee vriendjes te maken op school

 • Reply
  lynn
  3 november 2016 at 21:41

  Ik ga voor de ‘didipops school blauw’ die vind ik echt ontzettend mooi!!!

Leave a Reply