Unicorns & Fairytales
Diary

Diary #11

Maandag 

Vandaag was het de verjaardag van manlief. Hij is 31 geworden. Als verrassing had ik enkele vrienden gevraagd om te komen barbecuen. Hij wist van niets. Het was gezellig en ik was trots op mezelf dat ik toch nog iets had kunnen regelen op zijn verjaardag zelf. Ik had nl. al een deel gesponsord voor de PS4 (I know… iedereen zijn speeltjes natuurlijk) . Jammer genoeg voor mij verbrandde ik mijn hand doordat er kokend water over viel. Tweedegraads verbrand. Het deed enorm pijn. Gelukkig had ik net mijn EHBO doos gevuld. De Flamigel ben ik 3 keer gaan bijkopen. Ik heb dan ook geen foto’s getrokken van de gezellige avond omdat ik teveel pijn had en er niet meer aan dacht.

Dinsdag & woensdag 

Op deze dagen kon je mij vinden in Park Spoor Noord. Dinsdag met 2 vriendinnen en woensdag met Kim en Vince erbij. De foto’s kan je bewonderen in één van de vorige blogjes. Het was heerlijk: goede vrienden, je gezin en lekker weer, meer heb je niet nodig.

IMG_5910

Donderdag 

Vandaag kwam er happy mail! Een doos van Zara en eentje van de H&M. Ook speelde Vince maar al te graag met zijn nieuwe badeendjes. Binnenkort meer over die felbegeerde eendjes van hem. Wat vind je trouwens van zijn gepersonaliseerd eendje van badeendwinkel.nl ?

bandeendenwinkel - Unicorns & fairytales

‘s Middags zijn we naar een reisbureau geweest. Ja! Het is officieel, we gaan naar NEW YORK in november. Voor mijn 30ste verjaardag (oh nee…30!). Spannend want biebie hier heeft vliegangst maar ook spannend want kom op, wie wil er nu eens niet naar NY? Yeah baby, here we come!

Het was een leuke (stormachtige) avond. Samen met Nele ben ik gaan eten in Antwerpen. We bezochten Gojo, een Ethiopisch restaurant. Lekker eten dat erg goed vult. We kozen het ontdekkingsmenu en aten wat de pot schafte. Nieuw, goed gekruid en zeker voor herhaling vatbaar. Wel geen dagelijkse kost, daar zou ik mijn boerenkost en slaatjes te hard voor missen. Maar eh, dit is zeker een aanrader. Wist je dat Eva Green en Tim Vurton maar liefst 4 keer Gojo hebben bezocht tijdens hun bezoek aan Antwerpen? Geloof je het niet? Kijk dan maar op hun facebookpagina.

Diary #11 - Unicorns & fairytales IMG_9950 IMG_9951 IMG_9953 IMG_9955

Vrijdag 

Vanaf vandaag is de nieuwe serie Dinotrux op Netflix te zien. Ideaal voor de regenachtige dagen. Vince kijkt voorlopig nog liever Peppa Big op Netflix maar voor de oudere kinderen is deze nieuwe serie zeker een must see. Wanneer je op de vorig link klikt krijg je trouwens van mij 5 activiteiten te zien die je kan doen met je peuter. Klik klik, ge moest al gaan zien zijn!

Vandaag een kinderloos dagje. Vince is bij oma en opa en wij brengen een bezoekje aan de broer van manlief. Maar eerst nog inkopen doen. In één van de volgende webshoptips komt er een geweldige webshop online maar ik hou de spanning nog even hoog. Ik had er wel een grote MDF plaat voor nodig. Misschien een kleine sneak peak met deze foto… idee?

groovy magnets - Unicorns & fairytales

Zaterdag 

Gelukkige moederdag aan alle lieve vrouwen die mama zijn. Het is niet de officiële moederdag maar wel de Antwerpse moederdag. Ook zijn alle winkels gesloten dus het is echt wel een feestdag vandaag. Ik wil vooral een gelukkige moederdag wensen aan mijn eigen mama, mijn tante die mij mee opgevoed heeft en mijn bomma. Ik schreef vorig jaar trouwens mijn eerste blog over moederdag, toen was het mijn allereerste!

Zondag 

Vandaag een luie zondag, zoals we dat zeggen. Al is het leven met een kind nooit saai. Samen spelen, blogjes schrijven, opruimen thuis, foto’s trekken en ‘s avonds Vince naar oma en opa brengen. Yup, wij trekken er 3 dagen tussenuit met ons tweetjes! Ik heb enkele leuke samenwerkingen binnenkort dus ik heb mijn bezigheid. Ik trek een fles wijn open en ga bankhangen. Toedels.

Het was een drukke, pijnlijk maar leuke week! Hoe was die van jou? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  saskia
  17 augustus 2015 at 10:33

  Het ziet er indd uit als een hele leuke week. Die badeendjes zijn erg schattig ook! Mijn zoontje zit op dit moment ook Dinotrux te kijken! 🙂

 • Reply
  Nele
  17 augustus 2015 at 11:14

  Toedels ! Haha, die moet ik onthouden. T was leuk he de donderdag. Ik kom er zeker ook nog op terug op de blog, want door jou heb ik weer nieuwe inzichten opgedaan. Je hand zag er inderdaad gehavend uit. Tot gauw x

Leave a Reply