Unicorns & Fairytales
Diary My life Personal

Diary #3

Tijd voor diary #3… Ik had echt een korte werkweek. Nou eigenlijk valt dat nog te bekijken want met 2 zieke mannen in huis heb je véél werk… Vince had de waterpokken en mocht niet naar de onthaalmoeder en de andere grotere man was ook ziek en kon niet van de zetel. Daar kwam nog bij dat hij Vince zo min mogelijk mocht aanraken omdat hij echt een erge vorm van buikgriep had. Het is nog steeds niet helemaal in orde maar stilaan voelt hij zich beter en kan hij wat eten binnenhouden.

Ik zat dus 3 dagen thuis met “sociaal verlof”, zoals ze dat noemen. Ik heb ze meteen allemaal opgebruikt. Nee , ik heb er nog 1 over nu. Ik heb mij die 3 dagen wel meer een huismoeder gevoeld. Eigenlijk een heel bevredigend gevoel. Ik kon zorgen voor mijn twee ventjes en ik was vrij relaxed omdat ik toch niet moest werken. Het ging me goed af. Alhoewel dat het zeer vermoeiend is hoor, fulltime huismoeder zijn. Respect voor alle thuisblijfmoeders. We konden gelukkig wel genieten van de eerste zonnestraaltjes en maakte een mooie wandeling.

Donderdag mocht ik dan weer terug naar mijn klasje. Zowel de kinderen als ikzelf waren heel blij dat ik terug was. Ik kan ze toch ook moeilijk missen die 16 (nu 17 zelfs) schatten. ‘s Avonds was ik uitgenodigd op een Netflix evenement. Daar kan je uitgebreid over lezen op woensdag want dan doe ik alles uit de doeken! Ik ging alvast naar huis met een leuk gevoel en een goodiebag! Yes! Vince was er ook blij mee…

Maar dat maakte wel dat het snel weekend was! Yay! Sorry, hoe graag ik ook werk, ik ben altijd blij met het weekend. We gingen shoppen en daar maakte ik dus kennis met een lastige voorkruiper. Ik kocht natuurlijk weer een aanvulling voor Vince zijn outfits.

Verder was het pakjes krijgen deze week! Mijn bestelling van toddlersandtees.nl kwam binnen en mijn doos met spullen van seBIO die ik mocht uitkiezen om uit te testen. Ik bestelde bobux stapschoenen, een 3D-puzzel en badzout.

Mijn visitekaartjes die ik de week voordien bestelde kwamen ook aan! Zo kan ik meer contacten leggen op persevenementen.

Ik ben nu nog in spanning aan het afwachten op enkele andere pakjes! Daarover ongetwijfeld meer.  Gisteren, op het einde van mijn week zette ik mij aan de wishlist van Vince! Volgende maand wordt hij al 1 jaar. Ik heb iets leuks gevonden zodat alle mensen te weten komen wat kleine man kan gebruiken. Je kan dit hier lezen.

Zoals je leest had ik dus een vrij gekleurde week. Veel leuke en minder leuke momenten maar vooral veel Q-time met Vince en manlief, ook al waren ze een beetje (veel) ziek.

Hoe was jullie week?

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  marieska
  16 maart 2015 at 20:54

  Wat een schattig mannetje heb je! Ben natuurlijk benieuwd naar je reviews!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  17 maart 2015 at 11:13

  Mijn week was nogal hectisch en onrustig. Hopelijk is deze week wat minder druk.

Leave a Reply