Unicorns & Fairytales
Fashion fashion kids

Vince wardrobe | Lucky no7 en Little Indians

Ik ben de laatste tijd op zoek naar leuke outfits voor Vince. Vooral comfi kledij want hij kruipt nu vlotjes rond en begint zich overal aan op te trekken. Dan is het niet fijn dat er een ongemakkelijk broekje in de weg zit. Ik ben al een paar leuke webshops tegengekomen. Ik vond enkele items van Lucky no7 en Little Indians, beiden van Nederlandse bodem. 

Eerst en vooral ben ik al een tijdje fan van de leuke kledij van Lucky no7. Zeker van de Worn2beWild collectie. Ik bestelde een setje voor Vince. Achteraf gezien klikte ik een maatje te groot aan maar dan is het maar tegen de groei. Ik ben benieuwd naar meer van hen! (Ondertussen hebben ze al meerdere leuke items en collecties) 

lucky no7 - unicorns & fairytales

lucky no7 - unicorns & fairytales

Via de webshop van Toddlers and Tees kocht ik een beanie, sjaal en broekje van Little Indians. Helemaal verkocht! De sjaal staat Vince al prachtig en nu nog ideaal voor de, toch nog redelijk koude dagen. Het broekje moet ik nog omrollen. De pijpen van de broek vallen vrij lang.

IMG_6158

little indians - unicorns & fairytales

Nu ben ik nog op zoek naar leuke bijpassende schoentjes en shirts. We hebben ons beste puppyface opgezet en vroegen aan papa of hij zin had om ons te sponseren 🙂  Vince hielp mama alvast in het huishouden, helemaal fashionable in zijn leuke zebraprint broek! Die komt trouwens van Zara. Budget!

11060275_10155366705815565_189168670554047994_n

IMG_6160

IMG_6159

Wat vinden jullie van deze items? Ook van van deze merkjes?

XoXO Nathalie

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  11 maart 2015 at 13:31

  Het staat hem erg leuk.

 • Reply
  Marieke
  12 maart 2015 at 14:49

  Leuke dingen zeg!! Ik ben voor Thomas ook weer aan het zoeken naar nieuwe setjes, lastig om leuke, maar toch betaalbare items te vinden. Maar des te leuker om er naar op zoek te blijven, zeker als papa sponsort 😉

Leave a Reply