Unicorns & Fairytales
sproet & sprout
Fashion fashion kids

Sproet & Sprout heeft een té gekke collectie die je moet zien

Er zijn zo van die merkjes die ik enorm leuk vind voor mijn kinderen en waarvan ik elk seizoen weer enkele items van heb. Sproet & Sprout is daar eentje van. Ze hebben wéér een mega toffe collectie, allemaal geïnspireerd op insecten en het bos (oh ja en marshmallows) . Je denkt misschien: insecten?!!! Maar don’t worry, you’l love it!

Groentinten

Oh my god, ik denk niet dat er één item is van deze nieuwe collectie dat ik niet leuk vind. Ik zou ALLES willen hebben voor mijn zoontjes (en moest ik een meisje hebben, ik zou het ook weten hoor). Met leuke kleuren zoals groen, zwart-wit, grijs, roestbruin en met leuke quotes en bugs. Yup, it’s all about bugs. De collectie geeft je meteen een cosy herfstgevoel en is een voltreffer. Ik ben zelden zo verliefd op een gehele collectie en dat is niet gelogen.

sproet sprout campaign template8 1109x725 - Sproet & Sprout heeft een té gekke collectie die je moet zien

sproet sprout page 19 1 1109x725 - Sproet & Sprout heeft een té gekke collectie die je moet zien

 

Cosy

Deze collectie is gewoon gezellig. Je kinderen schitteren in de outfits, terwijl ze nog vrij kunnen spelen. Vince en Lex hebben enkele stuks van deze collectie maar omdat het weer de laatste tijd nog best mooi is geweest zijn de items nog niet gebruikt. Je zal ze binnenkort wel zien schitteren in deze leuke collectie. Maar er is nog zoveel leuke kledij die ik niet heb zoals de groene cardigan en gestreepte broek. Die staan toch ook op mijn verlanglijstje.

sproet sprout page 17 1 1109x725 - Sproet & Sprout heeft een té gekke collectie die je moet zien sproet sprout page 16 1 1109x725 - Sproet & Sprout heeft een té gekke collectie die je moet zien  sproet sprout page 12 1 1109x725 - Sproet & Sprout heeft een té gekke collectie die je moet zien sproet sprout page 11 1 1109x725 - Sproet & Sprout heeft een té gekke collectie die je moet zien sproet sprout page 10 1 1109x725 2 - Sproet & Sprout heeft een té gekke collectie die je moet zien

 

Mooie combi

Het zwart met groen vind ik een aangename geslaagde combinatie. Alles van deze kleur vind ik super. Ze hadden geen betere kleur groen kunnen kiezen. De stoffen zijn aangenaam en van goede kwaliteit. Wat vind je trouwens van het marshmallow jasje?

sproet sprout page 6 1 1109x725 - Sproet & Sprout heeft een té gekke collectie die je moet zien

Bekijk het zelf

Zoals je op de foto’s al kan zien: it’s gorgeous. Helemaal mijn ding. Is dit ook jouw ding? Bekijk de gehele collectie dan op de website van Sproet & Sprout.sproet sprout page 14 1 1109x725 - Sproet & Sprout heeft een té gekke collectie die je moet zien

 

Wat is jouw favoriete stuk van deze mooie collectie? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Tineke
  20 oktober 2018 at 08:44

  Heel erg leuk, ik hou van die kleuren! Helaas is de kleding mij iets te duur. Ik hou meer van budget!
  Liefs

 • Reply
  donna
  23 oktober 2018 at 13:04

  Prachtig. Ik ben helemaal gek van de ruiten salopette en het rokje met bretellen. De gestreepte broek vind ik ook heel mooi. Maar die blijkt al uitverkocht te zijn.

Leave a Reply