Unicorns & Fairytales
kortingscode voor een maaltijdbox - unicorns & fairytales
avondmaal Food My life

Maakt Marley Spoon je avondrush (met kinderen) makkelijker?

Ik ben eigenlijk wel fan van het principe van maaltijdboxen. Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat je het voor de prijs niet moet doen, maar eerder om je leven iets makkelijker te organiseren. Wat je wél kan doen is openstaan voor kortingen, recepten uitproberen en flexibel omgaan met je abonnement. Dit is wat ik vind van Marley Spoon…

Maaltijdbox

Met de kortingscode voor een maaltijdbox kan je de Marley Spoon gerechten uittesten met 25 euro korting. Ik wou dit zeker eens een keertje doen, vooral ook om ze te vergelijken met andere maaltijdboxen. Zo gezegd, zo gedaan, ik bestelde twee gerechten bij Marley Spoon waarvan ik dacht dat ze wel in de smaak gingen vallen. Het viel me op dat alle gerechten best makkelijk te bereiden zijn. Je hoeft geen chef kok te zijn om ze te kunnen volgen en bovendien staan alle recepten nog eens op hun website. Je kan er dus ook gewoon inspiratie opdoen, ook al maak je geen gebruik van de maaltijdboxen zelf.

kortingscode voor een maaltijdbox - unicorns & fairytales

5x Wat ik fijn vind aan Marley Spoon

Het voordeel van Marley Spoon vind ik ten eerste hun verpakking: de ingrediënten zitten in een kartonnen zak, het vlees vacuüm verpakt en de groenten los, zonder plastic. Dat is ook wat ze willen bereiken: ecologisch werken, zoveel mogelijk seizoensgroenten gebruiken en zo weinig mogelijk afval creëren. Top! Love it.

Ten tweede vind ik de gerechten ook fijn. Een beetje anders, veel ook oosters getint (dat lust ik wel), kindvriendelijk (zoals plaattaart, zelfgemaakte pizza, rijst, pasta, kip…) en niet omslachtig. Je kan ook een vegetarische box laten samenstellen.

Ten derde werken ze ook met een flexibel abonnement. Je hangt dus aan niets vast en beslist zelf wanneer je gebruik maakt van hun diensten. Top.

Ten vierde vind je her en der een kortingscode voor een maaltijdbox die je kan gebruiken om jouw maaltijden goedkoper te maken. Hier krijg je er alvast eentje: gebruik de code MSXUNICORNS en krijg 25 euro korting bij je bestelling.  You’re welcome.

Ten vijfde bespaar je tijd. Dit kan je niet ontkennen denk ik. Je maaltijden worden aan je deur bezorgt en de ingrediënten blijven vaak langer goed zodat je ze kan bewaren in de koelkast.

kortingscode voor een maaltijdbox - unicorns & fairytales

Kortingscode voor een maaltijdbox

Net zoals alle maaltijdboxen betaal je er wel een prijs voor. Je kan het op twee manieren bekijken: ofwel vind je het teveel geld ofwel bedenk je je dat je tijd, geld (door niet teveel te kopen) en afval bespaart. Het is dus dubbel en hoe je het bekijkt. Alles hangt ook af van waar je de ingrediënten anders zou kopen en welke recepten je kiest. Je betaalt voor 3-4 personen voor 4 maaltijden 74 euro. Het is niet veel duurder als je 4 gerechten kiest met ‘duurdere’ ingrediënten, maar kies je een soep, een pasta en een pizza dan denk ik dat het misschien goedkoper kon.  Ik mag jullie wel een kortingscode voor een maaltijdbox van Marley Spoon aanbieden. Met de code MSXUNICORNS heb jij alvast 25 euro korting zoals ik hierboven al zei.

lees ook: je koelkast op de juiste manier ordenen

kortingscode voor een maaltijdbox - unicorns & fairytales

Topgerechtje: noodels met soja en verse spinazie

Een van onze gerechtjes waren sobanoodels met een soja saus, verse spinazie, champignons en pijpajuin. Hoewel mijn man meestal het heft (of in dit geval het mes) in handen neemt in de keuken, ging ik zelf aan de slag omdat ik het wou testen. Moest ik dit nog eens doen zou ik de maaltijdboxen van Marley Spoon laten komen op momenten wanneer hij gaan werken is en ik er alleen voor sta tijdens de avondrush met de kids.

Het gerechtje was heel makkelijk te volgen, snel klaar en superlekker. Je hebt geen 100 extra ingrediënten nodig, de soja saus zat in de zak met de andere groenten en benodigdheden en alles wat netjes afgewogen. Niet teveel, niet te weinig. Zo had ik, behalve de zakjes van de saus en de noodels, geen afval.

De gerechten wisselen elke week en je kan ze op voorhand selecteren.

kortingscode voor een maaltijdbox - unicorns & fairytales

kortingscode voor een maaltijdbox - unicorns & fairytales

 

Gebruik zeker mijn kortingscode voor een maaltijdbox om het zelf te proberen. Die is geldig tot 19 december 2018. Ik ben alvast tevreden van de gerechten en van de service van Marley Spoon. Wat ik een enorm voordeel vind is dat ze aan het milieu willen denken en erover nadenken. 

 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  nicole orriens
  19 oktober 2018 at 10:46

  Ik heb een keer een ander merk maaltijdbox gehad en vond dat ook verrassend leuk. Ik probeerde op die manier ook eens wat andere gerechten en het was ook lekker makkelijk.

  • Reply
   Nathalie
   19 oktober 2018 at 20:23

   Zeker waar! Ik vond deze wel echt beter qua porties.

 • Reply
  Sofie
  26 oktober 2018 at 06:59

  Ik kende dit een jaar terug niet Marley Spoon . Tot ze in de klas mochten schrijven over lievelingseten versus wat ze niet graag lusten . Schreef een kind “ik lust echt niet graag Marley Spoon.” Ik dacht bij verbeteren : wat bedoelt die nu 🙈🙊… maar het was geen foutieve schrijfwijze wist dr.google meteen 🤣

Leave a Reply