Unicorns & Fairytales
moederschap My life Personal

Wishlist Vince eerste verjaardag

Binnenkort houden mama en papa een feestje voor mijn eerste verjaardag. Ze zijn al volop bezig met het plannen. De uitnodigingen, die mama zelf maakte, zijn reeds verzonden. Mama en papa krijgen vaak de vraag wat ik graag zou hebben voor mijn eerste verjaardag. Ze zeggen dat het niet gemakkelijk is om iets voor een éénjarige spruit te kopen. Daarom maakten ze een wishlist.

Mama zegt dat ze dat lastig vindt want cadeautjes geven is niet verplicht. Maar voor diegenen die toch iets willen kopen is dit blogje wel interessant. Want wie weet heeft iedereen hetzelfde leuke idee en krijg ik allemaal hetzelfde speelgoed. Stel je dat voor!

Mama vond via een goede tip van iemand een leuke wishlist die je online kan bekijken. Het leuke aan die lijst is dat je daar kan zien wat ik graag zou hebben. Je kan dan beslissen om dit te kopen en het aanklikken. Je kan kiezen om meteen naar de webshop te gaan van de betreffende winkel of het te reserveren als je het gewoon gaat kopen in de bakstenen winkel, als die er is. Want sommige items kunnen enkel online gekocht worden. Dit alles is anoniem dus wij en andere mensen kunnen niet zien wie wat heeft gekocht. Ik merk het pas wanneer jullie op mijn feestje aankomen! Oh wat spannend!

Ze hebben voor mij verschillende dingen gekozen. Niet enkel speelgoed (ooooh) maar ook kledij en handige spullen zoals nieuw bestek en dergelijke (want ik wil alles zelf doen tegenwoordig!). Voor mensen die toch niet fan zijn van online shoppen zijn de volgende tips altijd handig:

☺ Mama en ik zijn gek van boeken. Misschien een leuk voorleesboek of een boekenbon? Dan kunnen we samen lezen voor het slapen gaan.
☺ Mama en papa willen me graag mee op de fiets nemen als het goed weer is, daarom sparen we voor een fietsstoeltje voor achter op de fiets. Heerlijk!
☺ Een loopfietsje heb ik al!

Hoe werkt de wishlist nu?

★ Ga naar de website van wegive.nl  (gewoon klikken)
★Ga naar “Verlanglijstje van vrienden”.
★Vul dit mailadres in: [email protected]
★Je kan nu de wishlist van Vince zien.
★Wanneer je iets wil reserveren klik je op het toverstokje en kan je kiezen om het meteen online te kopen of op reserveren te klikken als je het liever in de winkel gaat halen.

Zo, ik hoop dat dit jullie kan helpen met de moeilijke zoektocht naar iets leuks voor éénjarigen! Aan iedereen die uitgenodigd is: tot op mijn feestje!! Aan alle lezers die mij niet kennen: ik hoop dat ik jullie op ideetjes gebracht heb als jullie op cadeautjesjacht zijn.

(Uitgelichte afbeelding via Shutterstock )

xoxo Vince

 

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Cassandra
  15 maart 2015 at 18:30

  Wat super handig zeg! Dit artikel moet ik echt even bewaren voor Leia haar eerste verjaardag. xxx

  • Reply
   Nathalie
   16 maart 2015 at 19:37

   Zeker doen! Het is gemakkelijk en leuk om te doen zelfs!

 • Reply
  Valérie
  15 maart 2015 at 22:15

  Ooh, goeie tip, die site ga ik onthouden tegen de volgende verjaardag van Alexander!

  • Reply
   Nathalie
   16 maart 2015 at 19:36

   Zeker doen! Echt handig!

 • Reply
  Linda
  17 maart 2015 at 23:51

  Die ballenbaan geweldig!

Leave a Reply