Unicorns & Fairytales
Spelen Webshoptips

Webshop tip #2 • 3D puzzel van seBIO

Toen ik de vraag kreeg van seBIO om iets uit te testen van hun webshop was ik enorm blij te zien dat dit een (ecologische) webshop was met een ruime keuze aan verschillende soorten producten , speelgoed, draagdoeken en meer. 

SeBIO is een Belgisch familiebedrijf opgericht in 2007 door ouders die betrokken zijn met de gezondheid en het milieu van hun kinderen. Natuurlijk nam ik graag een kijkje en het was erg moeilijk om te kiezen. Ik nam graag onder andere een kijkje bij het ontwikkelingsspeelgoed, omdat dit het meest interessante is voor Vince op het moment.

IMG_6134

Ik kwam deze leuke magnetische 3D puzzel tegen. Iets waarvan ik dacht dat het wel leuk zou zijn voor Vince en bovendien echt niet duur. Kortom, iets wat ik ook echt zou kopen! Ik heb nog wel lang getwijfeld tussen de houten loopwagen met activiteiten van Vilac, welke iets duurder was. Maar omdat Vince volgende maand 1 jaar wordt en we een feestje houden durfde ik het niet kopen omdat dit wel populair is onder verjaardagscadeautjes.

IMG_6129

Maar goed, ik bestelde dus deze mooie 3D puzzel. De bestelling kwam zeer snel aan, iets wat ze ook beloven op de website. Leuk want dan konden we meteen spelen!  Het pakketje werd enthousiast door Vince onthaald. We waren samen thuis want hij had de waterpokken. Veel tijd om samen te spelen!

IMG_6141

De puzzel bestaat uit enkele stukken die je magnetisch op elkaar kunt stapelen. Het is dus zeer kindvriendelijk. Vince vond het vooral heel leuk om mama’s stapelkunsten af te breken. Het op elkaar stapelen laat hij nog aan mij over. Ik moet me echt wel haasten om de puzzel te bouwen. We hadden veel plezier. Binnenkort , als Vince de puzzel alleen kan bouwen, zal hij er, alleen ,ook veel plezier aan beleven. De magnetische stukken zijn makkelijk op elkaar te plaatsen.

IMG_6138

Het was een leuk mama en Vince moment. Dankjewel SeBIO! Wil je ook eens een kijkje gaan nemen bij SeBIO?

Wat is jouw favoriete product van hun webshop? Wat vind je van deze 3D puzzel?

 

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Nele
  14 maart 2015 at 07:01

  Ziet er tof uit – mijn handen jeuken om het zelf in elkaar te zetten

 • Reply
  Britt
  14 maart 2015 at 16:24

  Oh die puzzel ziet er echt super tof uit!

  • Reply
   Nathalie
   14 maart 2015 at 17:37

   Ja hé, dat is hij echt!

Leave a Reply